.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Хора, искам да ви кажа че боя върху къна хваща. До преди два дни бях с червена къна и ми хрумна щурата идея, че искам да съм руса. Просто отидох до най-близкия магазин от който мога да си купя боя или къна и обясних какво искам да постигна. Продавачката ме гледаше с изумление и ми каза, че нямало как от червена да стана руса. Но аз съм си инат и все пак си купих 2 бои-едната беше с цвят натурално рус, а другата карамел (колебаех се за нещо средно между двата цвята и реших да ги смеся). Купих си и Блонд (супра). И като за начало си сложих обезцветителя. Жената от магазина ми каза, че щяла съм да стана някакво рижаво, затова пробвах само на един кичур да проверя какъв ще е резултата. И резултата беше - бяло русо. Направих си цялата коса със обезцветителя, но може би заради количеството което сложих на първия кичур, и това на цялата коса, косата ми не стана бяло руса а оранжева. Много и се радвах, защото никога не съм си помисляла да си направя косата оранжева. Стоях с оранжевия цвят 2 дни и след това си сложих и боята за коса. И в момента съм с много приятен медено рус цвят. И сигурно ще кажете че съм си изгорила много косата, но честно казано не мисля така, не съм прекалила, а и видът и е прекрасен - гладка е, бляскава, не съм си изгубила обема. Така че къната може да се махне стига да имаш желание.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Oooo какви са тия кани ?! ти знаеш ли след 1 месец на кво ша ти замяса косата... точно като циганка ще си... вземи си една хубава немска или италиянска боя без амоняк и си готова...
    Съгласна съм Използвах кана в началото, тва нещо падане няма И косата ми ставаше една суха и гадна... вече използвам боя и съм много доволна Косата ми дори не цъфти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си