- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя или къна
здрвеите 4удя се дали да се каносам или боядисам.вие какво мислите с кое е по добре..говоря за 4ерен цвят![]()
с къна,за да не си гориш косата..
ако искаш червено или черно,къната е най-добрия избор,за другите цветове-боя.
Къна според мен е по-удачния вариант![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
С къната много скоро ще се загуби първоначалния цвят, но оттенъка може да си стои и половин година.
А ако цветът на боята много се различава от естествения ти цвят, а нямаш намерение да се боядисваш често, ще стои грозно. При къната всичко е постепенно.
Ти си решаваш, де. В днешно време и произхода на къната не е много надежден, качеството й също. Ако все пак не искаш къна, пробвай с безамонячна боя. По-малко вредна е.
по принцип каната не е толкова вредна ,но съм чувала лоши неща за ние ,че мн трудно падала![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
хм ами някои може ли да ми обясни как се приготвя къната?взех си от тази която не се вари и т.н![]()
Никои ли неможе да каже как да си приготвя къната(((
Oooo какви са тия кани ?! ти знаеш ли след 1 месец на кво ша ти замяса косата... точно като циганка ще си... вземи си една хубава немска или италиянска боя без амоняк и си готова...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
+1Първоначално написано от POLLINA
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
++++++++++++ И кЪната при мен изобщо не подхрани косата,а ми стана на метла,така че...Първоначално написано от Carmen_Kass
В какъв смисъл щяла да стне като циганка?![]()
![]()
Не, че нещо, ама аз си къносвам косата от около 2 години - 2 и половина и косата ми си е добре - и блясък си има и всичко е наред.
Дори онзи ден излизаме на кафе аз, една приятелка и майка й (да отбележа, че 4 месеца не съм си къносвала косата, цвета не е паднал почти и косата ми придоби един много мек черен цвет с кестеняви отблясъци), аз преди да изляза се изкъпах и беше леко влажна като тръгнах, обаче като ме видя майката на приятелката ми, ме попита какво съм си била правела косата, че изглеждала като коприна?! В крайна сметка, според мен си е от къната...
Това показва, че на мен ми действа добре, но не изключвам факта, че при някои момичета действието на къната е не чак толкова положително...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
+ 1 ...Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
БОЯ .. къната след това не може да падне както трябва и ако решиш да се боядисаш по светла няма да ти хване ..![]()
![]()
Summer (h)
По-добре използвай безамонячна боя,поне няма да ти навреди косата.
Лично ти препоръчвам да НЕ използваш L'Oreal Casting Creme Gloss-черният цвят се отмива доста бързо,по-добре вземи на Marion,много съм доволна от нея и има идеално покритие,ако ти е по-дълга косата вземи две опаковки,струва само 2.30лв,пък наистина е доста добра и придава адски блясък.
Къна.С боята косата ше ти стане ужасна-гори,започва много да цъфти..А и що м искаш черен цвят ше те хване и къната,нема смисъл да слагаш боя.А ако цвета на косата ти е светъл ше требва често да си слагаш,така че много ше я увредиш с боя
Не е верно,по принцип боя върху къна хваща.То ако е по-светъл цвят и върху боя да е пак нема да се получи както требва.БОЯ .. къната след това не може да падне както трябва и ако решиш да се боядисаш по светла няма да ти хване .. Smile Smile
Безамонячната боя не е вредна,дори къната може да навреди много повече на косата,защото вече няма натурална къна,натуралната къна оцветява косата само в червеникав нанс,другите съдържат супер вредни оцветители,дори и оцветител за кожа.
Ако мислиш цял живот да си с черен цвят къна,но ако не боя!Понеже къната пада супер трудно аз направих тази грешка да се каносам и вече около 6 месеца чакам да изпада изцяло,но доста ще почакам още докато дойде време да се боядисам![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Не знам много за тази безамонячна боя,може и да си права.Ама много не ми се верва да е без оцветители.Първоначално написано от SoFarSoG00d
определено къна !!!![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Казвам от личен опит,че не нанася никакви щети на косата,то не може да без оцветител ,защото няма как да се получи цвят,но принципно е по-безвредна от къната.Първоначално написано от dark_wings