.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Боя или къна

здрвеите 4удя се дали да се каносам или боядисам.вие какво мислите с кое е по добре..говоря за 4ерен цвят

Град
    Wonderland
    с къна,за да не си гориш косата..
    ако искаш червено или черно,къната е най-добрия избор,за другите цветове-боя.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Къна според мен е по-удачния вариант

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    AКо ползваш редовно сешоар или преса- боя 100%

Супер фен
    Град
    в килера
    С къната много скоро ще се загуби първоначалния цвят, но оттенъка може да си стои и половин година.
    А ако цветът на боята много се различава от естествения ти цвят, а нямаш намерение да се боядисваш често, ще стои грозно. При къната всичко е постепенно.
    Ти си решаваш, де. В днешно време и произхода на къната не е много надежден, качеството й също. Ако все пак не искаш къна, пробвай с безамонячна боя. По-малко вредна е.

Супер фен Аватара на galu6a
    по принцип каната не е толкова вредна ,но съм чувала лоши неща за ние ,че мн трудно падала
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

къна 100% , имайки предвид, че съм пробвала и 2те.

Ако често си сменяш мненията, по-добрият вариант е боята, тай като след като веднъж се къносаш после боя не хваща. Иначе спор няма, че къната подхранва.

хм ами някои може ли да ми обясни как се приготвя къната?взех си от тази която не се вари и т.н

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Къна според мен е по-удачния вариант

Никои ли неможе да каже как да си приготвя къната (((

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Oooo какви са тия кани ?! ти знаеш ли след 1 месец на кво ша ти замяса косата... точно като циганка ще си... вземи си една хубава немска или италиянска боя без амоняк и си готова...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Oooo какви са тия кани ?! ти знаеш ли след 1 месец на кво ша ти замяса косата... точно като циганка ще си... вземи си една хубава немска или италиянска боя без амоняк и си готова...
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    +1
    ++++++++++++ И кЪната при мен изобщо не подхрани косата,а ми стана на метла,така че...

Повече от фен Аватара на nellllly
    В какъв смисъл щяла да стне като циганка?
    Не, че нещо, ама аз си къносвам косата от около 2 години - 2 и половина и косата ми си е добре - и блясък си има и всичко е наред.
    Дори онзи ден излизаме на кафе аз, една приятелка и майка й (да отбележа, че 4 месеца не съм си къносвала косата, цвета не е паднал почти и косата ми придоби един много мек черен цвет с кестеняви отблясъци), аз преди да изляза се изкъпах и беше леко влажна като тръгнах, обаче като ме видя майката на приятелката ми, ме попита какво съм си била правела косата, че изглеждала като коприна?! В крайна сметка, според мен си е от къната...

Това показва, че на мен ми действа добре, но не изключвам факта, че при някои момичета действието на къната е не чак толкова положително...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    с къна,за да не си гориш косата..
    ако искаш червено или черно,къната е най-добрия избор,за другите цветове-боя.
    + 1 ...

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    БОЯ .. къната след това не може да падне както трябва и ако решиш да се боядисаш по светла няма да ти хване ..
    Summer (h)

Град
    Wonderland
    По-добре използвай безамонячна боя,поне няма да ти навреди косата.
    Лично ти препоръчвам да НЕ използваш L'Oreal Casting Creme Gloss-черният цвят се отмива доста бързо,по-добре вземи на Marion,много съм доволна от нея и има идеално покритие,ако ти е по-дълга косата вземи две опаковки,струва само 2.30лв,пък наистина е доста добра и придава адски блясък.

Голям фен Аватара на dark_wings
    Къна.С боята косата ше ти стане ужасна-гори,започва много да цъфти..А и що м искаш черен цвят ше те хване и къната,нема смисъл да слагаш боя.А ако цвета на косата ти е светъл ше требва често да си слагаш,така че много ше я увредиш с боя

БОЯ .. къната след това не може да падне както трябва и ако решиш да се боядисаш по светла няма да ти хване .. Smile Smile
    Не е верно,по принцип боя върху къна хваща.То ако е по-светъл цвят и върху боя да е пак нема да се получи както требва.

Град
    Wonderland
    Безамонячната боя не е вредна,дори къната може да навреди много повече на косата,защото вече няма натурална къна,натуралната къна оцветява косата само в червеникав нанс,другите съдържат супер вредни оцветители,дори и оцветител за кожа.

Голям фен
    Ако мислиш цял живот да си с черен цвят къна,но ако не боя!Понеже къната пада супер трудно аз направих тази грешка да се каносам и вече около 6 месеца чакам да изпада изцяло,но доста ще почакам още докато дойде време да се боядисам
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Безамонячната боя не е вредна,дори къната може да навреди много повече на косата,защото вече няма натурална къна,натуралната къна оцветява косата само в червеникав нанс,другите съдържат супер вредни оцветители,дори и оцветител за кожа.
    Не знам много за тази безамонячна боя,може и да си права.Ама много не ми се верва да е без оцветители.

определено къна !!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Не знам много за тази безамонячна боя,може и да си права.Ама много не ми се верва да е без оцветители.
    Казвам от личен опит,че не нанася никакви щети на косата,то не може да без оцветител ,защото няма как да се получи цвят,но принципно е по-безвредна от къната.

^Ок,нека момичето си вземе такава боя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си