- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я кажете момичета !!!
Момичета я кажете обичате ли да правите турски чикии , доставя ли ви удоволствие , изобщо правили ли сте![]()
![]()
:P :P
А я кажи ак ое с цици наподобяващи 50стотинки под мушама кво може да направи по въпроса .....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ем нищо мн ясно но не срещам момичета с текива цици често тека чеПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
Има и с тЕкива и онакива всякакви има, но важното е, че не се сещаш с тЕкива.
Когат искам да си свалям кожата там са почесвам с пениса и айде...
за мъжете е 100% но точно питам на вас хубаво ли ви еПървоначално написано от vellvet
![]()
Ти как мислиш ?Първоначално написано от Whiteshark
![]()
Come out, come out wherever you are...
моите не стават за тая работа![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Ем правила съм. На него му е кеф... на мен не. Е, сорка ама какво да ми е толкова кеф между циците?
Аз мисля че тогава ви харесва единствено заради възбудата иначе ме съмняваПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
ако имаш лисичи муцунки за гърди ест няма как да стане. не е голямото удоволствие, т.е няма как да свърша пти правенето на турска чикия, но пък якото е да усещаш, че той се кефи![]()
е ас не го правя с цел да комплексирам някого а и тези с не толкова големи цици стават за много други неща текаче няма за ко да се комплексирате момичета :P :PПървоначално написано от Jingles
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Правила съм, но мисля, че това си е повече мъжко удоволствие.![]()
ами правила съм един път и да харесва ми щом на приятеля ми му доставя удоволствие![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Доставя ми по-скоро психическо, отколкото физическо удоволствие.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не
не
Правила съм.На мен не ми доставя удоволствие, но на приятеля ми му харесва![]()
Тоя лаф го срещам за не знам си кой път да го ползваш.Първоначално написано от ubuntureload
Омг.
Някво селско парче си, мееен. ;D
Не съм правила турски чекии, гърди чашка Б не стигат, ама на мен идеята не ми допада, тъпо е да си търка пишката в кожата ми, има си други места за тая целНе че ме е гнус, но просто мисля че е нелепо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не съм правила и не мисля че ще ми е много забавно...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Bellatrix
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>