Имах преди подобна врзъка,която продължи почти 2 години..и досега момчето ми е голяма слабост.И той е адски особен характер и ни се водехме,ни се карахме.Първите месеци всичко беше идеално,после започна адски много да ме ревнува от собствените си приятели и не искаше да излизаме заедно.На рождения ден на един общ приятел се сби с един мой приятел,защото ни видя да се прегръщаме (беше най-нормална приятелска прегръдка и преди ни е виждал..) Казах му повече да не ме търси и така приключихме първия път.След няколко месеца отидохме на една вила с един приятели без да знам,че той ще е там..и все пак сме си слабости и се забихме..И така няколко пъти подред има само секс и не сме заедно,за което имаме вина и двамата..Моята история е малко по-различна,но става въпрос,че и той беше човек,с които не можеш да оправиш проблем,говорейки..не знам какво да те посъветвам,знам за какъв характер става дума... жалко наистина,че сте допуснали да се разделите след 4 години..Единствено мога да ти кажа,че е по-добре да продължиш напред,загърбвайки миналото (аз така направих и ме боля в пъти по-малко )