- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюм...
Givenchy си е Givency просто имат невероятни парфюми. И даже и аз го имам обаче почти свърши вече.Първоначално написано от galu6a
Аз използвам и съм използвала:
Davidoff-Cool water (много хубав и свеж аромат има)
Cacharel-Amor amor (неповторим парфюм всеки които е бил близо до мен и го е усетил го е харесал)
Emanuel Ungaro-Apparition
Tom Ford-Black Orchid (и този парфюм е невероятен от любимите ми е)
Lancome-Miracle (на моята кожа изобщо не е траен)
S'Oliver-Selection
Vesrace-Bright crystal (също много нетраен на моята кожа)
Betty Barcley-Women
Всичките са били парфюми само от последниq имах и парфюма и тоалетната вода,а от този на Davidoff имах и душ-гел
След 2-3 седмици ще прибавq в списъка си или Cacharel-Noa или Trussardi-Inside(издирвам го от 2 години и винаги когато дойде време да си купувам парфюм става така че не си го купувам или не го намирам..).
Винаги залагам на марковите парфюми които са силни,защото на моята кожа доста малко аромати се задържат задълго и винаги си купувам силни парфюми,които на моята кожа не стоqт толкова силно.За тези парфюми на Рефан,абе 5 часа много ли ви се струват,на това ли му викате дълготраен аромат?Аз като се напръскам с някой от парфюмите си 2 дена мириша достатъчно дълго,за да може другите да усетят аромата на парфюма ми(не от метри разстоqние ами като застанат до мен) и не се къпя в парфюм-пръскам се на китките зад ушите и деклотето.
Roberto Cavalli Serpentine
Cacharel Promesse
Първият мирише на......Първоначално написано от emily33
![]()
Забравих на какво го беше оприличила една приятелка.
У-Ж-А-С-Е-Н.
На всqка кожа различните парфюми миришат по различен начин.Първоначално написано от Bianca
От супер мн време ползвам само маркови... предпочитам да се израся мн пари за марков отколкото да си купувам всяка седмица ефтин боклук който се напръскам и излезна от нас и се отмирише за ужасно кратко време... аз ползвам ето тези...
Benetton - B.Clean
212 Sexy - Carolina Herrera
Max Mara
Puma
Celine Dion - Belong
Benetton - Pink
Pur Blanca
Spirit
Benetton - Red
Armani Code - Giorgio Armani
Dolce & Gabanna
Clinique Happу
Hugo Boss XX
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Giorgio Armani - armani mania (Eau de parfume)
Trrussardi - Insaide
Nina Ricci - PREMIER JOUR
Nina Ricci - Red apple
Versace - Crystal Noir
- има и още,защото са мания на майка ми,
коята сама ми купува... естествено съм и
твърде благодарна (:
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.