- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюм...
Ами я споделете какъв парфюм използвате марков или залагате на ефтините наливни парфюми? Кой ви е любимия парфюм?
Питам си просто от чисто любопитство.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам един на Dolce&Gabanna - Pour Home,но го пазя за специални случаи.
Azzaro - Chrome ми харесва.
Но като цяло любимите ми са Malizia Unisex,VDV и един от Евтините на Рефан (обожавам го),но му забравих името.
Това,че един парфюм е евтин,не значи че е едва ли не боклук! А това,че един парфм е скъп,то това не носи престиж,тъй че...![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Риторичен въпрос задаваш ... качеството преди всичко , а марката издава качество , защото гарантира дълготрайно ухание , без алергични реакции, непроменящ се цвят и уникална опаковка.
Yves Saint Laurent - Paris
Gucci - Envy me
Christian Dior - J`adore
Envoi moi ! ;]
естествено че не значи че е боклук просто много барзо си изгубват аромата и след като праснеш малко миришат на спирт което на мен ми е неприято иначе специално Рефан имат доста добри парфюмчетаПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
![]()
за мен няма значение дали е марков или не стига да ми харесва !
имам :
1.Paco Rabanne- Ultravioletлюбимия ми няма втори
2.Oriflame-Delight
3.Armani- Mania
4.BU-Heartbeat
5.Mexx-Ice touch
6.Versace-Crystail noir
7.Red Danny - Blue up -тоя ми го донесоха от Франция
8.Oriflame-Divine
тези ползвам и много ми харесват ,доволна съм .. сичките са ми оригинални ,а съм си купувала и ментета![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
в момента съм с парфюм подарен от приятеля ми истински ене е някой от 5 лева и миреше прекрасно
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
къв е ? чисто любопитство нищо повече ,от любопитните съм,па и то не тряя ли каежм :д
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от pink94
Не знам...примерно на Рефан,специално моят държи над 5 часа и няма остатъчни спиртови аромати.Общо взето,да,Рефан имат много добри,но пък и много ... зле
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
От доста години си използвам маркови парфюми, траен аромат. Мога само да препоръчам. И, разбира се, не се изхвърлям с парите. Носят ми ги крадени, но подчертавам оригинални парфюми, не тоалетни води.
Залагам на ето тези:
Escada - Magnetism
Escada - Incredible me
Escada - Sentiment
Escada - Into the blue
Nina Ricci - Premier Jour
Van Cleff and Arpels - Ferrie
Lancome - Miracle
Versace - Versace
Sergio Tacchini - Donna
Кажи кой ти е спонсора... и нас да спонсорираПървоначално написано от vanilla
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Кой ми носи парфюмите ли искаш да знаеш?Първоначално написано от Adwokat
хаха, не мисля, че това имаше предвидПървоначално написано от vanilla
![]()
![]()
ами нз на опаковката пише GIVENCHY-ange uu demonПървоначално написано от teenems
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ESCADA ibiza hippie обаче го спряха, не го намирам и сега старадам![]()
булгари
Има 1 на Д и Г казва се Единственият и има защо![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Dolce & Gabbana - The One
Chanel - №5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тези са уникални .. Особено номер 5![]()
Влюбена съм в този парфюм ..
![]()
![]()
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Gabriela Sabatini Elegance.
Моето мнение е, че евтините парфюми си миришат... евтино! Предпочитам да дам 20 лв. за 20 мл. качествен парфюм, отколкото да се пръскам с разни Галерии, които уж наподобявали маркови парфюми.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Estee Lauder- Beyond Paradise
BULGARI
син
Оххх , днес прибавих към списъка - Flora by Gucci![]()
Envoi moi ! ;]