- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смразяващо
Току що попаднах на нещо,което ми смрази кръвта. И колкото и да се опитвам да мисля,че такива неща не стават,реалността ме сваля на земята. Реших да го споделя с вас,като незнам дали е в правилния раздел. Просто искам да кажа на всички,по малки (тъй като в този форум има такива) да внимават.
Mомиченцето седеше объркано на дивана и гледаше с очакване чичкото отсреща. Бяха изкарали целия ден заедно, но сега просто стояха и никой нищо не казваше. Тя не разбираше защо той изведнъж престана да говори и просто се взираше в сините й очички и русите й къдрави коси.
Запознаха се днес на площадката. Той се приближи и я попита дали иска захарен памук.Тя разбира се искаше и той й купи. После я попита на колко е години и къде е майка й. ’’На 8, а мама е вкъщи. Аз живея ей там.” - каза тя и посочи към една малка къща, боядисана в синьo. Toй я попита дали иска да се повози на въртележките и отидоха в лунапарка. Там се забавляваха много. Качиха се на всички атракции по 3 пъти.
-Мама не ми дава да се возя на влакчето на ужасите, чичо. - Той я беше помолил да го нарича така. - Казва, че съм още малка и ще се уплаша.
-Не се притеснявай, аз ще съм с теб. С чичо няма нищо страшно. Пък може да не й казваме, нали...
Тя не се поколеба. Не се поколеба и когато той я покани у тях да си играят с електричското влакче и още куп други интересни играчки, които имаше той в къщата си.Играха, ядоха сладкиши, захарни петлета, гледаха всички анимационни филмчета и тя не усети кога се стъмни. Дори не си помисли, че майка й може да се е разтревожила за нея. А сега просто седяха и мълчаха. Русото момиченце теглеше дъвката от устата си и си я увиваше около пръста, усещайки че почва да й става скучно.
-Аз май трябва вече да си ходя, чичо...
-Остани още съвсем малко.
Когато разкопаваше задния двор, за да зарови малкото телце, той попадна на друго трупче и реши да не прави още една дупка. Сложи новото върху разложеното вече момичнце, като преди това целуна и двете. Внимателно постави и плюшеното мече, от което момиченцето не се раздели нито за миг, (той й го купи) в дупката.
-Лека нощ, милички.
Изми се, оправи къщата. След като всичко беше изрядно подредено, си легна. Сутринта стана и отиде... на площадката.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иба
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
teq idioti nq da iz4eznat no pone v1zpitaniqta ot roda na "ne razgovarqi s nepoznati" bixa pomognali
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ujasno e.nasalziha mi se o4ite..KAk moje da ima takiva izrodi (oba4e ima ) ..
![]()
Ужасно е!Зная,че най-вероятно това се случва всеки ден,но не мисля,че точно този разказ е по действителен случай.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Не е по действителен случай,но да,случват се такива неща.Първоначално написано от valentinka_1990
ДАНО УМРАТ
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
otvratitelno!!!((( kak moje 4ovek da e takyv bez4ustven izrod...
![]()
![]()
![]()
т'ва е извратено бе хора ... от къде ги четете тия работи ?
ДаПървоначално написано от морж
![]()
намерих го в един друг форумПървоначално написано от music_pirate
![]()
Ужас!Първоначално написано от MaDDnes-f
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
оправи си заглавието,моля те
готовоПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Искам още такива истории![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
... педофилия , гадна работа , но за жалост съществува![]()
Според мен родителите трябва по-сериозно да се отнасят с възпитанието на децата си.Особено днес,когато не е безопасно и за възрастните.Има неща,на които децата трябва да се научат от малки.Сещате се за какво говоря...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
![]()
толкова е тъжно и гадно, ужас. Съгласна съм с по-горния пост, но все пак колкото и да учиш едно мъничко детенце да не говори с непознати, то не може да възприеме защо непознатите са толкова страшни.
Наистина това е ужасно,но за съжаление се случва всеки ден....![]()
как може тоя идиот да убие това невинно дете?
Ей това ще го покажа на милата ми сестричка, та да й е ясно ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ С НЕПОЗНАТИ ХОРА.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!