- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
За справочниците с училищата ли говориш? На Славейков ги има, 50 ст или нещо подобно са ако не бъркам ... може да са им надули цените де, не гарантирам![]()
Аз съм от Пловдива пък за парите - 3лв.
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
ейседмокласниции
желая ви успех![]()
мерси :]Първоначално написано от clever
И на нас също не са ни предлагали справочници.Нищо де, има време.Утре ще ходя до центъра и ще проверя на Славейков.Някой има ли мнение за тези от нета?Май ще взема да си купя един, защото мерака напира![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
http://www.scorpio.bg/index.php?page...chk=1&Itemid=1 това върши ли ми работа или е за миналата година?
Моля ви, недейте да давате отговори, започващи с "Мисля, че...", а с "Убеден/а съм, че..", защото видях достатъчно коментари от мислители![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Това май го гледах на Славейков, но не беше справочник... не съм сигурна, де.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Супер, вече са излезли!Първоначално написано от vercheto
![]()
И на нас не са ни го предлагали, но ще го потърся.
cherry*kiss
Това, което гледах аз не прилича на този справочник ... но то беше и преди няколко месеца - януари някъде. Беше като че ли по-малъл, а и корицата не беше жълта. Нищо де, не е от голямо значение това. А за това дали ще ти върши работа, еми ще ти върши. Най-малко ще се ориентираш за училищата, баловете ( вярно че се променят всяка година, но все пак са що годе идентични ), квотите и тн : )
Пише 2008/2009 трябва да ти върши работаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Stay up all night with the stars *
На първата страница пуснах баловете от миналата година :]
PS Само за София са [за цялата страна не намерих]. Мин. и макс. бал са за цялото у-ще не търсете за определена паралелка бала :]
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
От миналата година е мисля, за тази година трябва да е 2009/2010.Първоначално написано от LittlePrincess
И на нас не са ни предлагали справочници..Ама ще попитам тук-там..
Та така..
Да решаваме тестове.. и да чакаме.
Това е : )
Първоначално написано от YouCantStopMe
Аз лично не решавам тестове сам у нас , само на уроците ...
И у нас не уча също, уча само това което ми искат от уроците
и си пиша домашните, според мен не бива да прекаляваме чак, по 1,2 теста на ден МАКС ...
Иначе аз на школата всяка събота и неделя правя общо по около 2 контролни и 2 теста ///
OffTopic: Някой чака ли резултати утре от АК?![]()
vercheto, моля те, кажи какво пише на справочника ти - 2008/2009 или 2009/2010?
Мелинор, това за баловете е супер, ама някой ще ми каже ли защо има по няколко бала за една и съща паралелка?
http://prikachi.com/files/758946z.jpg
Тук съм показала само два случая, но има и още такива![]()
тестовете от миналата година не бяха кой знае колко гадни с сравнение с други годиниПървоначално написано от john95
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Минимален и Максимален бал за дадена паралелка :]
Боса по асфалта минавам,
И затова критериите бяха толкова занижени налиПървоначално написано от 1994_gabi_94
![]()
От по миналата година теста по мат е бил - даллееч по лесен от миналогодишния(Изкарах 88 точки на него
)
XaXaax i na men mi se beshe slu4ilo ama na posledniq proben po bg tka de purviq i posledenПървоначално написано от kasidy
i vse pak me vurza i izkarah 4.000
A na istinskiq izpit gospojata ni podskazvashe i ni opravqshe gre6kite kaza ni okol 17 otg ;] I izkarah 4.482
![]()
Ама те са по 5 6 7 8... за паралелкаПървоначално написано от melinor
^ Оу извинявай не съм видяла добре. Ами нз защо е така....
John95 айде казвай дали са те приеликъсмет
Боса по асфалта минавам,
Статус: ПриетПървоначално написано от melinor
![]()
65.11 %
13 % - Есе
52.11 % - Тест
От моя клас 4/5 влязоха (за 5тия нз още)
И всичките (освен мен) ходиха на некви курсове, некви глупости правиха и съм 2ри по резултат
(1 вия е връзкар, пълен идиот е и има 77 %
)
Браво!![]()
Ще влизаш ли?
Боса по асфалта минавам,
Де ше влзизаш е `гъзар`изпитите не са ли през юни ?
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Успех ви желая.Аз миналата година се явявах на изпити, и аз бях така въодушевена и притеснена. Но всичко мина и в момента съм в най-якия клас, съществувал някога. Липсва ми миналата година, всичката еуфория около приемните изпити. Радвам се, че без никакво учене и усилия влязох във възможно най-якото училище.
Пожелавам ви и също да се паднете в хубав клас.
![]()