.
Затворена тема
Страница 2 от 20 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 492
    За справочниците с училищата ли говориш? На Славейков ги има, 50 ст или нещо подобно са ако не бъркам ... може да са им надули цените де, не гарантирам

Аз съм от Пловдив а пък за парите - 3лв.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Град
    в света на приключенията ..
    ей седмокласниции
    желая ви успех

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от clever
    ей седмокласниции
    желая ви успех
    мерси :]

И на нас също не са ни предлагали справочници.Нищо де, има време.Утре ще ходя до центъра и ще проверя на Славейков.Някой има ли мнение за тези от нета?Май ще взема да си купя един, защото мерака напира
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    http://www.scorpio.bg/index.php?page...chk=1&Itemid=1 това върши ли ми работа или е за миналата година?

Моля ви, недейте да давате отговори, започващи с "Мисля, че...", а с "Убеден/а съм, че..", защото видях достатъчно коментари от мислители
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Това май го гледах на Славейков, но не беше справочник... не съм сигурна, де.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от vercheto
    Вчера в училище ни казаха за справочниците и днес дадохме пари.
    Вие ще си взимате ли??
    Супер, вече са излезли!
    И на нас не са ни го предлагали, но ще го потърся.

cherry*kiss

Това, което гледах аз не прилича на този справочник ... но то беше и преди няколко месеца - януари някъде. Беше като че ли по-малъл, а и корицата не беше жълта. Нищо де, не е от голямо значение това. А за това дали ще ти върши работа, еми ще ти върши. Най-малко ще се ориентираш за училищата, баловете ( вярно че се променят всяка година, но все пак са що годе идентични ), квотите и тн : )

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    http://www.scorpio.bg/index.php?page...chk=1&Itemid=1 това върши ли ми работа или е за миналата година?

Моля ви, недейте да давате отговори, започващи с "Мисля, че...", а с "Убеден/а съм, че..", защото видях достатъчно коментари от мислители
    Пише 2008/2009 трябва да ти върши работа
    Stay up all night with the stars *

Голям фен Аватара на melinor
    На първата страница пуснах баловете от миналата година :]

PS Само за София са [за цялата страна не намерих]. Мин. и макс. бал са за цялото у-ще не търсете за определена паралелка бала :]
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess

Пише 2008/2009 трябва да ти върши работа
    От миналата година е мисля, за тази година трябва да е 2009/2010.

Не трябва ли да е 2009/2010.. ?!

И на нас не са ни предлагали справочници..Ама ще попитам тук-там..
    Та така..
    Да решаваме тестове.. и да чакаме.
    Това е : )

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    И на нас не са ни предлагали справочници..Ама ще попитам тук-там..
    Та така..
    Да решаваме тестове.. и да чакаме.
    Това е : )

Аз лично не решавам тестове сам у нас , само на уроците ...
    И у нас не уча също , уча само това което ми искат от уроците и си пиша домашните, според мен не бива да прекаляваме чак, по 1,2 теста на ден МАКС ...
    Иначе аз на школата всяка събота и неделя правя общо по около 2 контролни и 2 теста ///

OffTopic: Някой чака ли резултати утре от АК?

Град
    София
    vercheto, моля те, кажи какво пише на справочника ти - 2008/2009 или 2009/2010?

Мелинор, това за баловете е супер, ама някой ще ми каже ли защо има по няколко бала за една и съща паралелка?
    http://prikachi.com/files/758946z.jpg
    Тук съм показала само два случая, но има и още такива

Цитирай Първоначално написано от john95
    Някой да е правил теста по математика от миналата година –!??
    Много е гаден бе, аз от тия последните едва решавам нещо...

Братовчед ми беше тогава 7ми клас и каза че наистина теста е бил мнооого гаден - изкарал към 4,50...
    тестовете от миналата година не бяха кой знае колко гадни с сравнение с други години

Мелинор, това за баловете е супер, ама някой ще ми каже ли защо има по няколко бала за една и съща паралелка?

Минимален и Максимален бал за дадена паралелка :]
    Боса по асфалта минавам,

Цитирай Първоначално написано от 1994_gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Някой да е правил теста по математика от миналата година –!??
    Много е гаден бе, аз от тия последните едва решавам нещо...

Братовчед ми беше тогава 7ми клас и каза че наистина теста е бил мнооого гаден - изкарал към 4,50...
    тестовете от миналата година не бяха кой знае колко гадни с сравнение с други години
    И затова критериите бяха толкова занижени нали
    От по миналата година теста по мат е бил - даллееч по лесен от миналогодишния (Изкарах 88 точки на него )

Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Изпита ми беше преди две години ( дефакто когато ги въведоха ) Тогава беше доста гадно, защото никой не знаеше все пак какви ще са задачите по математика- всички адски се шашардисахме като видяхме нивото им. Вие поне сега имате повече инфо. Тези последните със свободния отговор са наистина много гадни ... нооо предполагам че с повечко решаване ще им свикнете.

Аа и съвет: на изпита седнете напред. Не знам какви идиоти бяха в моята стая, но всички се набутаха назад и накрая се оказа, че тази дето ни четеше текста по бг фъфлеше - голям фън

Ако има нещо , питайте : )

П.С Видях , че някой ме е изпреварил със задачите по мат - нищо , следващия път
    XaXaax i na men mi se beshe slu4ilo ama na posledniq proben po bg tka de purviq i posleden i vse pak me vurza i izkarah 4.000 A na istinskiq izpit gospojata ni podskazvashe i ni opravqshe gre6kite kaza ni okol 17 otg ;] I izkarah 4.482

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от melinor

Минимален и Максимален бал за дадена паралелка :]
    Ама те са по 5 6 7 8... за паралелка

^ Оу извинявай не съм видяла добре. Ами нз защо е така....
    John95 айде казвай дали са те приели късмет
    Боса по асфалта минавам,

Цитирай Първоначално написано от melinor
    ^ Оу извинявай не съм видяла добре. Ами нз защо е така....
    John95 айде казвай дали са те приели късмет
    Статус: Приет

65.11 %
    13 % - Есе
    52.11 % - Тест

От моя клас 4/5 влязоха (за 5тия нз още)
    И всичките (освен мен ) ходиха на некви курсове, некви глупости правиха и съм 2ри по резултат

(1 вия е връзкар , пълен идиот е и има 77 % )

Браво! Ще влизаш ли?
    Боса по асфалта минавам,

Де ше влзизаш е `гъзар` изпитите не са ли през юни ?
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Успех ви желая. Аз миналата година се явявах на изпити, и аз бях така въодушевена и притеснена. Но всичко мина и в момента съм в най-якия клас, съществувал някога. Липсва ми миналата година, всичката еуфория около приемните изпити. Радвам се, че без никакво учене и усилия влязох във възможно най-якото училище. Пожелавам ви и също да се паднете в хубав клас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си