.
Затворена тема
Страница 20 от 20 ПървиПърви ... 101617181920
Резултати от 476 до 492 от общо 492
    Ванка,синтактичния паралелизъм си го спомням от На прощаване (май беше.. ,,берете цветя в градина,късайте бръшлян и здравец.Плетете венци и китки да кичим глави и пушки.) и веднага като се сетя за това,се сещам и какво всъщност е паралелизмът.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    При нас е супер. 18 и 19 са неучебни, 22 също На 22 ще ни разходят за 2-3 часа някъде, иначе за другите класове е учебен.
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Синтакти\ен паралелизъм е две или повече изречетния, които имат еднакъв стореж.
    Примерно:
    Тя пише с химикал.
    Той бяга с Надя.
    И в двете има
    -подлог-Той и тя
    -сказуемо-пише и бяга
    непряко допълнение- с химика ли с Надя.

сега разглеждах балове и изведнъж се спекох нещо от веднъж много се притесних като се сетих че не остава време за учене за изпитите

При нас 18 с 19 са неучебни, след това си учим докрай... Юни май няма да се ходи,ама не ми е ясно как ще стане Ние не сме оформени по нищо, освен по биология и химия, и то само някои
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Еми и моето сигурно ще го приемат: " 2 изречения със еднакъв синтактичен строеж/разбор (нещо такова написах )

Мерси

Някой може ли да ми даде задачите от пробен изпит по мат от тая година

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Някой може ли да ми даде задачите от пробен изпит по мат от тая година
    http://www.regalia6.com/p-kurs/nagr_...l_jan-2009.pdf ---> Одобрен от МОН за януари 2009
    http://www.regalia6.com/p-kurs/nagr_...l_feb-2009.pdf ---> Одобрен от МОН за февруари 2009

Мерси.А някой да има задачките от тестовете в СМГ от тая година

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Моля ви кажете какво мислите за тези училища... във Варна на които съм се спряла

Природоматематическа гимназия „Акад. Методи Попов“ - география, химия и физика

Четвърта езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“ - Френски и испански език

Гимназия с преподаване на чужди езици „Йоан Екзарх“ (Пета езикова гимназия) - английски, немски и френски език

Варненска търговска гимназия "Г. С. Раковски"

Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров"
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен
    Добре бе, пичове, ще кажете ли как ще е тази година изпита ? Аз го минах отдавна, честно казано не ми беше лесно, голямо учене падна преди няколко години...а сега каква е формата ? Още ли е трансформиращ преразказ ? Какво е новото ?

Голям фен Аватара на melinor
    http://www.teenid.net/f/viewtopic.php?t=247917 вече има нова тема :]

Иначе БЕЛ-50 въпроса тест с отворени някои и транс. преразказ :]
    Мат-50 въпроса :]

Междодругото няма какво да се притеснявате... Даже аз на изпита се спуках от смях, после решавах, после пак се смях, после ядох шоколад, а след това отново се смях и накрая ги реших Много е забавно на изпита

Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Междодругото няма какво да се притеснявате... Даже аз на изпита се спуках от смях, после решавах, после пак се смях, после ядох шоколад, а след това отново се смях и накрая ги реших Много е забавно на изпита
    Не на всички им е забавно обаче. Аз си бях в моята класна стая на изпита с няколко от моя клас ии само се хилихме и гледахме колко отчаяни бяха тези, които за пръв път идваха в това даскало и не познаваха никой Направо ми беше станало жал по едно време.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от melinor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си