.
Затворена тема
Страница 3 от 20 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 492
    Смятам да протакам докато не изкарам истинските изпити - пък ако на тях имам под 5тици - Американския....

Ще кандидатствам за стипендия - те наще нямат някъв велик официален доход - Обаче кофтито е че ще съм на някакво интервю в колежа и ще ме питат некви гадости сигурно

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Успех ви желая. Аз миналата година се явявах на изпити, и аз бях така въодушевена и притеснена. Но всичко мина и в момента съм в най-якия клас, съществувал някога. Липсва ми миналата година, всичката еуфория около приемните изпити. Радвам се, че без никакво учене и усилия влязох във възможно най-якото училище. Пожелавам ви и също да се паднете в хубав клас.
    Благодарим ти..!
    пфу.. дано да изкараме късмет,хора!
    А,ти можеш ли да разкажеш маалко по-подробно
    Ходи ли на уроци.. трудно ли ти се стори.. колко изкара..
    извинявай,че съм толкова нахална..
    ама покрай това станах много любопитна и питам всеки

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Успех ви желая. Аз миналата година се явявах на изпити, и аз бях така въодушевена и притеснена. Но всичко мина и в момента съм в най-якия клас, съществувал някога. Липсва ми миналата година, всичката еуфория около приемните изпити. Радвам се, че без никакво учене и усилия влязох във възможно най-якото училище. Пожелавам ви и също да се паднете в хубав клас.
    Благодарим ти..!
    пфу.. дано да изкараме късмет,хора!
    А,ти можеш ли да разкажеш маалко по-подробно
    Ходи ли на уроци.. трудно ли ти се стори.. колко изкара..
    извинявай,че съм толкова нахална..
    ама покрай това станах много любопитна и питам всеки
    По математика отидох на няколко урока, защото нищо не разбирах. На пробния изпит изкарах 4.12 някъде. Много зле. А на същинския изкарах 4.393. Бях доволна от резултата си, защото си падам леко тъпичка. Но важното е, че това беше най-високият ми резултат измежду пробни изпити, олимпиади, etc. Просто се съсредоточих, не играх на тото и стана работата. По БЕл не отидох на нито един урок, нямах нужда. На пробния изпит изкарах 89 точки – най-високия резултат в областта. На същинския изкарах 5.544. Беше ме яд, защото имах само три грешки на теста, но ме бяха закопали яко с тоя преразказ. Годишните ми оценки бяха шестица по БЕЛ и петица по Математика.

Град
    40 Miles from the Sun
    Еее, какво се притеснявате толкова? Аз кандидатствах преди две години, когато вкараха тъпия преразказ и от тогава изпитите сякаш са супер лесни. Нашия беше малко пре*бан по математика, защото, както по-късно се разбра, имаше задачи от 10-12 клас и така. ;д Иначе хвърлих едно око и на тестовете от миналата година и не ми се сториха трудни, не знам защо някои хора се оплакват толкова.
    Въобще цялата работа е много проста - ако си учиш уроците, ще успееш. Не става с мързелуване, ама не се и' увличайте по цял ден във вас да решавате задачи и т.н. (поне аз не го правех). Успокойте се, мислете сякаш сте си у вас и правете тестовете ей така между другото. ^^
    By the way, Бианка, как успя да оплескаш преразказа бе, момиче, то това беше най-лесното. =О

Не съм го оплескала, все пак имам 5.54, но се надявах на 5.90 поне.

O.o 5,90..къде отиде бе жено
    ама пак може,може.. то и аз уж се надявам по БЕЛ на повече от 5,50 ама.. ще видим ; )

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Смятам да протакам докато не изкарам истинските изпити - пък ако на тях имам под 5тици - Американския....

Ще кандидатствам за стипендия - те наще нямат някъв велик официален доход - Обаче кофтито е че ще съм на някакво интервю в колежа и ще ме питат некви гадости сигурно

Кога е интервюто? Айде после разказвай, че ми стана интересно :]
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

O.o 5,90..къде отиде бе жено
    ама пак може,може.. то и аз уж се надявам по БЕЛ на повече от 5,50 ама.. ще видим ; )
    БАЛ-ът ми беше хипер ниският. 30.894.

Някой да знае точките на въпросите по БЕЛ от изпита?
    Боса по асфалта минавам,

Senior Member Фен
    Град
    софия
    аз миналата година кандидатствах и баловете се бяха вдигнали с 250 стотни
    на фег(където кандидатствах) за паралелката с английйски от 32.250(минимален)се беше вдигнал на 32.500(минимален) а за тая година не знам мога само да кажа че теста по мат и преразказа от миналата година бяха меко казано ГАДНИ Но за мое щастие аз УСПЯХ

E стига бе хора, 5,50 не е толкова зле по БГ - даже хич.

Аз никога не съм ходила на уроци. Просто не издържам на едно място. По математика задачите си ги разбирах, по бг първия ми писмен ( бях си разказвала няколко усни ) преразказ беше на самия изпит По БГ имах 5,554 по мат не помня точно, ама знам че се ус*ах с извинение - 4,8 ... ама нали си влязох в гимназията, която искам

е_р_д във фег ли влезезе? Кой клас си?

Аз ако изкарам на изпита 5.50 по БЕЛ - банкет ще вдигна ей
    Иначе по математика по мисля, че ще се справя - там най-често имам по 80-90 точки....

Иначе за Американския - интервюто - чак след като наще представят формуляр за имущество и доходи - пък после ... - Има време то чак след края на годината сигурно ще да е ... Иначе цитат от сайта : " Рег. Номер: 300 ЕГН: 951110****

Име: Иван ******** *******

__________________________________________________ __

Тест: 52.11 % Съчинение: 13 % Краен резултат: 65.11 %
    __________________________________________________ __

Статус: приет

Абе то и аз съм по-добре по математика принципно, но тъй като бях "първото" поколение с тестове и ние не знаехме точно какви ще са задачите. Може и това да е повлияло, но като гледах горе долу оценките тогава, аз бях с доста висок резултат по мат. Тогава много се шумеше, че задачите били за 10-12 клас и някакви други такива работи, че резултатите били много слаби и министеството тогава плямпаше, че това било нормално за първа година по нова система - абе с една дума ние сме били опитните зайчета

Бтв ако случайно решиш да си влезеш в Американския - приготви се за шок в началото. Все пак структурата там е доста по-различна от на нормалните училища. Салона е един голям балон бай да уей

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Извинявам се , но въпросът ми може да е много тъп . От кой изпит ?

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    2008-БЕЛ
    Боса по асфалта минавам,

Град
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    2008-БЕЛ
    Заповядай http://dox.bg/files/dw?a=f6a2510562

^ мерси :]
    Боса по асфалта минавам,

Успех на всички на които им предстоят изпити.
    Аз сега съм 6-ти клас и следващата година ми предстои кандидатстване.
    Искам да ви питам към кои гимназии сте се ориентирали?
    Аз се колебая между ФЕГ и АЕГ.

Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    Успех на всички на които им предстоят изпити.
    Аз сега съм 6-ти клас и следващата година ми предстои кандидатстване.
    Искам да ви питам към кои гимназии сте се ориентирали?
    Аз се колебая между ФЕГ и АЕГ.
    ФЕГ ФЕГ! ( хъхъ пристрастна съм , сори за спама )

Седмокласници , вие как се насочихте къде искате да учите, или още не сте?

91 НЕГ ; 73 СОУ (2ра немска) ; СМГ - Немска Паралелка ; ФЕГ

Бай Дъ Уей - Вчера като разбирам че са ме приели и баща ми некъф направо не вярваше - Той още преди това казваше : "Без подготовка няма да стане" - И съответно не очакваше да ме приемат

Седи ме гледа , изчака за да види дали не се шегувам и после каза : " Брао бе мен, сега ти остават само още 2 изпита "

Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Езикова!!
    Аз вече окончателно май ще записвам немска.Много ме влече,бе.Много се двуумях между Английски с немски и Немски с английски,но след дълги размисли реших,че немска,за мен е по-доброто решение.Направих си сметка,че ако съм в английска,немският-като втори език,няма да се научи много добре.Ако,обаче, съм в Немска хем ще науча немския перфектно( ее.. почти ;д ),хем ще си знам и английския,тъй като той е по-лесен и се научава отвсякъде.Аз повечето работи по английски не съм ги научила в училище.Там само граматиката..
    Абе аз да си взема изпита,пък то.. къде ще отида е лесна работа.
    Хайде.. аз отивам да решавам тест по БЕЛ,че съм занемарила малко тоя предмет напоследък.Все по матемтика решавам

btw преди малко реших изпита по математика-2007 май беше.. вариянт 3.. и не ми се стори никак труден Мисля,че тоя от миналта година наистина си беше доста гаден..
    П.С да ви се похваля.. Преди известно време решавах изпита по БЕЛ от 2008.. имам 2 грешки
    там там там..

ама аз още нещо се сетих
    Колко в времето за решаване на задачите по математика.. че тука с едно момиче спорим

Цитирай Първоначално написано от john95
    Бай Дъ Уей - Вчера като разбирам че са ме приели и баща ми некъф направо не вярваше - Той още преди това казваше : "Без подготовка няма да стане" - И съответно не очакваше да ме приемат

Седи ме гледа , изчака за да види дали не се шегувам и после каза : " Брао бе мен, сега ти остават само още 2 изпита "

Боса по асфалта минавам,

Re: Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]

Ваканции:
    Великденска-20 април/понеделник/
    Гергьовденска-1-6 април
    1-6 май

Град
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Езикова!!
    Аз вече окончателно май ще записвам немска.Много ме влече,бе.Много се двуумях между Английски с немски и Немски с английски,но след дълги размисли реших,че немска,за мен е по-доброто решение.Направих си сметка,че ако съм в английска,немският-като втори език,няма да се научи много добре.Ако,обаче, съм в Немска хем ще науча немския перфектно( ее.. почти ;д ),хем ще си знам и английския,тъй като той е по-лесен и се научава отвсякъде.Аз повечето работи по английски не съм ги научила в училище.Там само граматиката..
    Абе аз да си взема изпита,пък то.. къде ще отида е лесна работа.
    Хайде.. аз отивам да решавам тест по БЕЛ,че съм занемарила малко тоя предмет напоследък.Все по матемтика решавам

btw преди малко реших изпита по математика-2007 май беше.. вариянт 3.. и не ми се стори никак труден Мисля,че тоя от миналта година наистина си беше доста гаден..
    П.С да ви се похваля.. Преди известно време решавах изпита по БЕЛ от 2008.. имам 2 грешки
    там там там..

ама аз още нещо се сетих
    Колко в времето за решаване на задачите по математика.. че тука с едно момиче спорим
    Първо , за езика най-много зависи от учителя ти . Може да учиш един език 10 години и да знаеш да кажеш само 20-тина думи на кръст , а може и за 2-3 месеца да покриеш една много голяма част от езика . Все пак ти си решаваш това де . Каквото ти е на сърце , това

Изпита по математика от 2007 беше лесен , а този от миналата година на мен ми се видя малък кошмар .

За изпита по български , който си решавала , браво Но все пак той беше доста лесен и висока оценка може да се изкара там без проблем . А и ако на изпита се притесниш , забрави да имаш само 2 грешки , може както си знаеш всичко , да се появят още 10 грешки ...

Времето за решаването на задачите по математика е 3 астрономически часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си