- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
Смятам да протакам докато не изкарам истинските изпити- пък ако на тях имам под 5тици - Американския....
Ще кандидатствам за стипендия - те наще нямат някъв велик официален доход - Обаче кофтито е че ще съм на някакво интервю в колежа и ще ме питат некви гадости сигурно![]()
Благодарим ти..!Първоначално написано от Bianca
пфу.. дано да изкараме късмет,хора!
А,ти можеш ли да разкажеш маалко по-подробно![]()
Ходи ли на уроци.. трудно ли ти се стори.. колко изкара..
извинявай,че съм толкова нахална..
ама покрай това станах много любопитна и питам всеки![]()
По математика отидох на няколко урока, защото нищо не разбирах. На пробния изпит изкарах 4.12 някъде. Много зле. А на същинския изкарах 4.393. Бях доволна от резултата си, защото си падам леко тъпичка.Първоначално написано от YouCantStopMe
Но важното е, че това беше най-високият ми резултат измежду пробни изпити, олимпиади, etc. Просто се съсредоточих, не играх на тото и стана работата.
По БЕл не отидох на нито един урок, нямах нужда. На пробния изпит изкарах 89 точки – най-високия резултат в областта. На същинския изкарах 5.544. Беше ме яд, защото имах само три грешки на теста, но ме бяха закопали яко с тоя преразказ. Годишните ми оценки бяха шестица по БЕЛ и петица по Математика.
![]()
Еее, какво се притеснявате толкова? Аз кандидатствах преди две години, когато вкараха тъпия преразказ и от тогава изпитите сякаш са супер лесни. Нашия беше малко пре*бан по математика, защото, както по-късно се разбра, имаше задачи от 10-12 клас и така. ;д Иначе хвърлих едно око и на тестовете от миналата година и не ми се сториха трудни, не знам защо някои хора се оплакват толкова.
Въобще цялата работа е много проста - ако си учиш уроците, ще успееш. Не става с мързелуване, ама не се и' увличайте по цял ден във вас да решавате задачи и т.н. (поне аз не го правех). Успокойте се, мислете сякаш сте си у вас и правете тестовете ей така между другото. ^^
By the way, Бианка, как успя да оплескаш преразказа бе, момиче, то това беше най-лесното. =О
Не съм го оплескала, все пак имам 5.54, но се надявах на 5.90 поне.![]()
O.o 5,90..къде отиде бе женоПървоначално написано от Bianca
![]()
ама пак може,може.. то и аз уж се надявам по БЕЛ на повече от 5,50 ама.. ще видим ; )
Първоначално написано от john95
Кога е интервюто? Айде после разказвай, че ми стана интересно :]![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
БАЛ-ът ми беше хипер ниският. 30.894.Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Някой да знае точките на въпросите по БЕЛ от изпита?
Боса по асфалта минавам,
аз миналата година кандидатствах и баловете се бяха вдигнали с 250 стотни
на фег(където кандидатствах) за паралелката с английйски от 32.250(минимален)се беше вдигнал на 32.500(минимален) а за тая година не знам мога само да кажа че теста по мат и преразказа от миналата година бяха меко казано ГАДНИ![]()
Но за мое щастие аз УСПЯХ
E стига бе хора, 5,50 не е толкова зле по БГ - даже хич.
Аз никога не съм ходила на уроци. Просто не издържам на едно място. По математика задачите си ги разбирах, по бг първия ми писмен ( бях си разказвала няколко усни ) преразказ беше на самия изпитПо БГ имах 5,554 по мат не помня точно, ама знам че се ус*ах с извинение - 4,8 ... ама нали си влязох в гимназията, която искам
е_р_д във фег ли влезезе? Кой клас си?
Аз ако изкарам на изпита 5.50 по БЕЛ - банкет ще вдигна ей![]()
Иначе по математика по мисля, че ще се справя- там най-често имам по 80-90 точки....
Иначе за Американския - интервюто - чак след като наще представят формуляр за имущество и доходи - пък после ...- Има време то чак след края на годината сигурно ще да е ... Иначе цитат от сайта : " Рег. Номер: 300 ЕГН: 951110****
Име: Иван ******** *******
__________________________________________________ __
Тест: 52.11 % Съчинение: 13 % Краен резултат: 65.11 %
__________________________________________________ __
Статус: приет
Абе то и аз съм по-добре по математика принципно, но тъй като бях "първото" поколение с тестове и ние не знаехме точно какви ще са задачите. Може и това да е повлияло, но като гледах горе долу оценките тогава, аз бях с доста висок резултат по мат. Тогава много се шумеше, че задачите били за 10-12 клас и някакви други такива работи, че резултатите били много слаби и министеството тогава плямпаше, че това било нормално за първа година по нова система - абе с една дума ние сме били опитните зайчета
Бтв ако случайно решиш да си влезеш в Американския - приготви се за шок в началото. Все пак структурата там е доста по-различна от на нормалните училища. Салона е един голям балон бай да уей![]()
Извинявам се , но въпросът ми може да е много тъп . От кой изпит ?Първоначално написано от melinor
![]()
2008-БЕЛПървоначално написано от vesito13
![]()
Боса по асфалта минавам,
ЗаповядайПървоначално написано от melinor
http://dox.bg/files/dw?a=f6a2510562
![]()
^ мерси :]
Боса по асфалта минавам,
Успех на всички на които им предстоят изпити.
Аз сега съм 6-ти клас и следващата година ми предстои кандидатстване.
Искам да ви питам към кои гимназии сте се ориентирали?
Аз се колебая между ФЕГ и АЕГ.
ФЕГ ФЕГ! ( хъхъ пристрастна съм , сори за спамаПървоначално написано от bubblebabe
)
Седмокласници , вие как се насочихте къде искате да учите, или още не сте?
91 НЕГ ; 73 СОУ (2ра немска) ; СМГ - Немска Паралелка ; ФЕГ
Бай Дъ Уей- Вчера като разбирам че са ме приели и баща ми некъф направо не вярваше
- Той още преди това казваше : "Без подготовка няма да стане" - И съответно не очакваше да ме приемат
![]()
Седи ме гледа, изчака за да види дали не се шегувам и после каза : " Брао бе мен, сега ти остават само още 2 изпита
"
Езикова!!Първоначално написано от kasidy
Аз вече окончателно май ще записвам немска.Много ме влече,бе.Много се двуумях между Английски с немски и Немски с английски,но след дълги размисли реших,че немска,за мен е по-доброто решение.Направих си сметка,че ако съм в английска,немският-като втори език,няма да се научи много добре.Ако,обаче, съм в Немска хем ще науча немския перфектно( ее.. почти ;д ),хем ще си знам и английския,тъй като той е по-лесен и се научава отвсякъде.Аз повечето работи по английски не съм ги научила в училище.Там само граматиката..
Абе аз да си взема изпита,пък то.. къде ще отида е лесна работа.![]()
Хайде.. аз отивам да решавам тест по БЕЛ,че съм занемарила малко тоя предмет напоследък.Все по матемтика решавам![]()
btw преди малко реших изпита по математика-2007 май беше.. вариянт 3.. и не ми се стори никак труденМисля,че тоя от миналта година наистина си беше доста гаден..
П.С да ви се похваля..Преди известно време решавах изпита по БЕЛ от 2008.. имам 2 грешки
там там там..![]()
![]()
ама аз още нещо се сетих![]()
Колко в времето за решаване на задачите по математика.. че тука с едно момиче спорим![]()
Първоначално написано от john95
![]()
Боса по асфалта минавам,
1-6 майПървоначално написано от melinor
![]()
Първо , за езика най-много зависи от учителя ти . Може да учиш един език 10 години и да знаеш да кажеш само 20-тина думи на кръст , а може и за 2-3 месеца да покриеш една много голяма част от езика . Все пак ти си решаваш това де . Каквото ти е на сърце , товаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Изпита по математика от 2007 беше лесен , а този от миналата година на мен ми се видя малък кошмар .
За изпита по български , който си решавала , бравоНо все пак той беше доста лесен и висока оценка може да се изкара там без проблем . А и ако на изпита се притесниш , забрави да имаш само 2 грешки , може както си знаеш всичко , да се появят още 10 грешки ...
Времето за решаването на задачите по математика е 3 астрономически часа![]()