- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
Оух...даПървоначално написано от YouCantStopMe
сега го оправям
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Адски мн ти благодаря за тази информация,най-после разбрах ква е цялата процедура!Първоначално написано от melinor
![]()
![]()
О и аз се двоумях дали да запиша френски с английски или английски с френски ... но по същата логика като теб реших, че първия вариант се оказа удачен. След , което пък не знам и аз защо реших, че искам да уча и испански , таа втория ми език е това( френски с испански ) Английският ми е добър на мен, граматиката малко куца, ама и за това има време : )
П.С Всички казвате, че изпита по мат от миналата година е бил малък ад - дайте линк да му хвърля едно око плс : )
И аз щях да записвам всичко друго, но не и Английски език. Ама го записах. Това ми беше първото желание, защото си мислех, че няма да ме приемат и автоматично се прехвърлям на второто си желание – Френски език, обаче се оказа, че ме приеха по първо желание.
Определено не съжалявам. Сега английският ми е перфе.
ЗаповядайПървоначално написано от kasidy
http://dox.bg/files/dw?a=f81aeda7ca
![]()
На мен пък ми се струвва, че този от 2007 е по-труден от този от 2008 по математика. Не знам, но от 2007 му хвърлих един поглед и доста от задачите не можах да ги реша, а този от 2008 и на най-трудните им намирам логигата..Първоначално написано от YouCantStopMe
Първоначално написано от fen4e123
На този от 2007 - изкарах 88 точки, а после реших да видя този от 2008 в нета и последните задачи -![]()
Христос воскресе![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Утре нали не се учи..нещо се обърках и вече и аз не знам...
Боса по асфалта минавам,
Воистина Воскресеи да утре не се учи
![]()
Воистина воскресе.Моля ви, някой да качи теста тук като мнение, защото тия смотани файлове не ми ги отваряяяя
.
П.П.:Тая година балът за френската ще се вдигне много и ще мине и английска, и 73, почти съм сигурна...
П.П.П.:Това, че утре не се учи, не ви оправдава да не решите 1-2 теста.
Офф топик:Хора, май спря да ми пука.Ей така, изведнъж..В крайна сметка най-малко 28 ще изкарам, ще вляза в НТБГ или НФСГ, ще си взема език и специалност, след това си уча висшето и нямам проблеми.Преди не мислех така, дори сега знам, че не е правилно..Нещо изперках
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И аз така - ама - мен ме приеха в АК - и спрях да се панирам толкова - на изпитите мисля, че 5тици все ще изкарам и после ще мога да вляза на почти всички местаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Какво е АК?
Американски колеж?С колко те приеха там (не съм компетентна, затова ми кажи добре ли е или зле)?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да Американски Колеж е.
По Нагоре бях постнал резултата си65.11 %
И при условие, че аз на самия изпит за 1 път правих Есе през живота си - май съм добре![]()
ПП (Най-високия резултат е 84% )
За момчета или общо най-високия е 84?
А на кое място си ако знаеш?
Боса по асфалта минавам,
Не знам на кое място съм - така и не намерих време да отида - А 84 % е за момчетата - но до колкото знам - тази година резултатите и при нас и при вас са сходни ...
AnIcHkAtA , като мнение не мога да го кача тук , но го направих така , че трябва да може да го отвориш . Съжалявам , че всяка страница е отделно , но мисля , че ще се ориентирашЗаповядай
http://dox.bg/files/dw?a=861c737e83
П.П. Нали за теста от изпита по математика става на въпрос![]()
![]()
Аз съм се ориентирала за френска..с испански език.Но не знам...също така си мислех и немската,но на първо желание ми е испанския.Първоначално написано от bubblebabe
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Хем френска, хем испанска, хем немска..Първоначално написано от Tutmanik
хората се побъркаха
Веси, БЛАГОДАРЯ
П.П.:Джон, аз от доста време съм казала, че за мен ти си гений..
До bubblebabe:Скъпа, нещата са много различни в 6 и в 7 клас.За това кандидатстване се интересувам от 5 клас и бях доста добре подготрвена психически за това, което щеше да ми се случи.Всъщност, всичко излезе много по-различно от това, което си представях..Харесват ми хора като тебе, които вземат бъдещето в ръцете си.Имам 2 съвета.Пътвият е да започнеш подготовката си от 6 клас.Нямаш представа колко бързо тече времето.Вторият е да не се преучаваш.Не да не учиш, в никакъв случай.Просто не трябва да имаш нито един пропуск, но си дай зор лятото.Опитай да вземеш поне половината материал по математика, защото наистина е трудно.Когато започне учебната година си дай почивка.Учи колкото да имаш добри оценки, само по български и по математика наблягай, но не се преучавай.Важното е да знаеш правилата и начина на решаване на задачите.Дойде ли март месец, стягай се здраво и учи.Тестове, сборници, тестове, сборници яко!Разходката трябва да ти е училище-уроци-вкъщи.Така до края на май.Юни недей да пипваш или само леки преговори.Според мен това е формулата за успех, но и късмет много трябва...Все пак, първо учи, после залагай на късмета.Колкото до ФЕГ или АЕГ-това ти го решаваш.Всеки тук има различни виждания и всеки би те посъветвал различни неща.Седни с някой от вашите и помислете добре.Дано да влезеш където искаш
.
Чак сега обърнах внимание на мнението ти , защото попринцип не смея да давам съвет точно , за някое училище . Според мен на теб ти е рано , изчакайПървоначално написано от bubblebabe
В града ми има 3 гимназии и 1 средно училище и във времето 5,6 и 7 клас си сменях решението къде искам да ходя 20-30 пъти сигурно , ако не и повече . А избора беше малък , нямаше какво толкова да променям . Но едната година едно училище имаше най-престижни специалности , втората година беше друго училище и така за три години хората с най-висок бал , отиваха на различни места . Сега съм в училището с най-добрите ученици за града ми и се радвам за това , но отначало преди години , точно това училище не съм го искала . Много неща може да се променят до другата година
И внимавай , особено , ако искаш да учиш сериозно , вече много училища са само на стара слава
Е общо взето това от мен и разбира се успех догодина
![]()
П.П. Ани , пак заповядай , винаги съм на среща и когато мога ще помагам![]()
Някой да знае кога са пробните изпити по математика?![]()
i'd like to change the world.
^ Зависи от школата, в която искаш да ги правиш.
ЩАСТЛИВА СЪММММММММММММММММММ.Направих теста по математика.Изкарах 4,464
![]()
![]()
.Преди време бях правила този по БЕЛ-5.464
.Сметнах си го и се получи 31.856
![]()
![]()
.СТИГА МИ ПЕРФЕКТНО
![]()
![]()
.ОБИЧАМ ВИИИИИ
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="AnIcHkAtA"][i]Хем френска, хем испанска, хем немска..Първоначално написано от Tutmanik
хората се побъркаха
Веси, БЛАГОДАРЯ
П.П.:Джон, аз от доста време съм казала, че за мен ти си гений..
Повечето така ми казват, но - Само за математиката !!![]()
Е, по-добре така отколкото да ми викат, че съм зубрач (Което е ставало, но отдавна съм се аргументирал и тия няма кво да ми кажат от школото...
Пък и то по математика зубрене... – Нема такова животно !!![]()
И по другия ти пост - Браво за бала - 31.856, но ти къде точно искаш да влезеш - понеже на мен такъв бал ако имам - ми стига мисля, че за навсякъде... - Но вие момичетата сте по прецакани![]()
ПП - Статистиката показа, че тази година в АК - резултатите на момчетата са по-високи от тези на момичетата- Както най-високия така и средния .... :P
Силно се надявам на изпитите за кандидатстването всичко да си е както преди ( Вие се бъхтите за некфи зверски оценки, а тия мойте авери като изкарат по едно 3 - 4 ; А аз 5 и нещо - Живооооот![]()
![]()
![]()
![]()
ам, а г/д колко ти беше бала?Първоначално написано от Bianca
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞