- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
^^
Първоначално написано от Bianca
Здравейте приятели! Изпитите наближават и аз все повече се комплексирам и депресирам... От Сливен съм. Тук има 2 свесни у-ща, който са от тук знаят - ПМГ и Езикова. В училище се справям много добре, но ходих на 2 пробни по математика... от зле по зле на единя 34 на другия 29. Незнам какво да правя, а и учители ги дрънкат едни... Незнам дали има връзка с темата, но просто исках да си изея душата извинете...![]()
![]()
yoozo - Ти знаеш ли с колко бал се влиза в тези у-ща при теб .. - За да прецениш какви оценки трябва да изкараш. Също така на повечето им е силен БЕЛа ... - Малко са тези като мен които разчитат на математиката на изпита...![]()
ПП . - Разбрах, че съм 26ти на изпита за АК - пак да кажа - 65.11 % (по скоро да се похваля де) иии... ъ...аа да - 84 % е за момчетата най-високия, но той е по-висок от този на момичетата ... - нз колко е , но знам че тази год. - момчетата имаме по - добри резултати
![]()
Е..добре бе, добре...![]()
Супер...и на мен математиката ми върви по-добре....много по-добре![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
ХЕЙ! само не се отчайвайте ! То аз така миналата година какво се бях депресирала .... беше края на март ии само ревях . Лежах си в леглото помисля ,че тряа премина през всичко тва РЕВ ... смисъл - никакъв ... аз лично много исках да уча в Ег и ЕГ си вляозх ... избора е лично твой ... ако искаш да ти набиват повече математика биология т.н в главата ( въпреки ,че поне тук 8-ми клас задължително се набляга повече на езика където и да влезеш без професионалните ) влизай в ПМГ, ако искаш повече език влизай в ег ...Първоначално написано от yoozo
. Но какво и да правиш все ще учиш език ...
САМО НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ , депресирвайте и т.н.
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Hi,all. Сега прочетох почти цялата тема и останах с впечатлението,че всички са се насочили към някоя езикова гимназия,а не някаква друга специалност.Т'ва май нямаше значение,ама все тая.Та исках да попитам какво мислите за НТБГ? Аз мисля там да опитам,но много познати ми казват,че сега тя не е толкова добра като преди.И още едно въпросче..някой знае ли колко е бил мин. бал миналата година?
п.п.: Мерси предварително!![]()
Може да не е била добра колкото преди, но знам че е едно много яко даскало - подготвя те там за икономика за банкер и нз точно...Първоначално написано от lyyly
За баловете - Виж по линковете имаше една таблица....,
За миналата година към - 31,32 бал сигурно....
Все още не са ни ги дали и не знам. Ще видим утре. Дано да ги дадат.Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
lyyly, на мен ми харесва.Сякаш обаче предпочитам НФСГ, не знам защо.Джон, не я заблуждавай.30 ти трябва.При малко повече късмет и 28 те устройва.На второ класиране и 27.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Абе,мамка му,на нас и дума не ни казват за справочници.Разпитвам,ама.. нищо!Ще видим.. Има време.![]()
yoozo - не знам какво да ти кажа.. това не е ли твърде малко?Хич ли не я разбираш тая матемтика?
Не съм гледал за там баловете - но знам че е хубаво даскало и налучквах -Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Някой класирал се за 2ри кръг на Олимпиадата ?![]()
И някой ще ходи ли на Великденското (26ти - неделя)
ПП“ 2рия кръг е събота- 25ти..
На нас ни дадоха справочниците, ама някой дазнае кога допълнителните книжки с баловете излизат?
Боса по асфалта минавам,
Цепиш мрака..Първоначално написано от john95
![]()
Мелинор, кажи коя година ти пише на справочника![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз също ще ходя на Великденското.Първоначално написано от john95
![]()
cherry*kiss
2009 :]
Боса по асфалта минавам,
Значи на моя трябва да пише 2008/2009![]()
Ани , гарантирам го , трябва да пише 2008-2009 или само 2009 ( това вече зависи от издателството )![]()
Първоначално написано от CherryKisS
В 119 ли беше че не помня - пък и мен ме записват от немай къде- нашето даскало нищо не организира ...
![]()
И все пак някой знае ли кога допълнителните книжки излизат![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
Не..
Имам РДДДДДДДД![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти е честито - да си жива, да си здрава - да влезеш където искаш - абе въобще... каквото си пожелаеш да станеПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Uvajaemi potrebiteli,
Iskam da vi razkaja za moeto u4ili6te nare4eno "Doris Tenedi".Tova bukvalno e nai-zapadnaloto ne samo 4astno,no i izob6to u4ili6te v Sofia. Tam u4at (ne se 6eguvam) nai-brutalno tupite i infantilni hora v Sofia. Politikata na u4ili6teto se bazira na tova, da se za6titavat decata na u4itelite.Spravedlivost tam nqma,a 6efut na ohranata suvetva u4enicite pri problem da nosqt pistolet(otnovo ne se 6eguvam).Ot4asti naistina nqkoi u4iteli sa izkliu4itelno dobri,no i te sa vdignali ruce ot debelata svinq za stuklenata vrata(6efkata).Tazi jena ima samo4uvstvie za 3ma generali,no v su6toto vreme e 1 mnogo komplexiran i glupav 4ovek.Tq susipva nervite ne samo na u4enicite,no i na u4itelite i izob6to neinite pod4ineni.Nai-iskreno vi suvetvam da ne pra6tate deteto si tam,ako ne iskate da go dokarate do nervna kriza(I tova 6te stane rano ili kusno.V moq slu4ai 4 godini mi bqha dostatu4ni.)Samiqt az zaminavam suvsem skoro ot tazi dupka na ruski pametnik i sum bezkraino 6tastliv ot fakta.No v tova veroqtno nqma ni6to stranno,za6toto e normalno ne6to koeto se rukovodi ot voenen(mustakat) i debela svinq s glas na recidevist da bude na tova izkliu4itelno nisko nivo. Veroqtno purvona4alno 6te budat mnogo mili s vas,no ne se zablujdavaite..tova e vremenno. Nai-iskreno vi pojelavam da izbegnete u4ili6teto i vi go kazvam ne,za6toto imam nqkakuv konkreten problem s tqh,a prosto,za6toto ne iskam i dr hora da budat travmirani kato men i suu4enicite mi.6te predulja da vi informiram po vuprosa.
Честит р.д ! Много късмет, щастие и не на последно място да влезеш където желаеш.Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
cherry*kiss
Днеска някой ходи ли на пробен изпит по математика на Вектор във Варна...и какво му е мнението?
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3