.
Затворена тема
Страница 6 от 20 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 492
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ани , гарантирам го , трябва да пише 2008-2009 или само 2009 ( това вече зависи от издателството )
    Трябва да пише 2009/2010. 100% съм сигурен, защото на моя от миналата година пишеше 2008/2009

Смятам, че на изпита по БЕЛ ще се оправя, ама тоя по математика...
    Какво ще ме посъветвате, да ходя ли на уроци, или не. Тея уравнения и историите с процентите ме вбесяват Нищо не им схващам!

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от BDM
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ани , гарантирам го , трябва да пише 2008-2009 или само 2009 ( това вече зависи от издателството )
    Трябва да пише 2009/2010. 100% съм сигурен, защото на моя от миналата година пишеше 2008/2009

На моя пише само 2009 зависи от издателството...
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от plamc0
    Смятам, че на изпита по БЕЛ ще се оправя, ама тоя по математика...
    Какво ще ме посъветвате, да ходя ли на уроци, или не. Тея уравнения и историите с процентите ме вбесяват Нищо не им схващам!
    Чак сега ли се сещаш да тръгнеш на уроци!?Не разбираш проценти и уравнения?!Та то всичко опира до уравнение в крайна сметка.Пълно 6 в училище без знания и тренировки повече от материала, събран в учебника, означава 4 на изпита.Като в училище не си добре, не знам на какво се надяваш.Добре е, че си момче, иначе хептен никъде нямаше да влезеш.Човече, не знам как ги мислиш тия неща, обаче за мен не си в ред .Тръгвай на уроци моментално и си късай задника от учене, иначе не те виждам..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Е, преди ги знаех нещата, но сега ги позабравих Ще се оправя някак

Иначе постоянно решавам някакви тестове в нас

Спрaвoчник 2009 зa кaндидaтствaщитe слeд 7. клaс
    Кирил Дeлeв ПОРЪЧАЙ

Цена: 6.00 лв.

Описание:

В тoзи cпpaвoчник щe нaмepитe вcичкo, кoeтo Ви интepecувa зa opгaнизaциятa и пpoвeждaнeтo нa пpeдcтoящитe кoнкуpcни изпити и пpиeмa cлeд 7. клac:

Нapeдбa нa MOН

* Уcлoвия зa кaндидaтcтвaнe
    * Oбpaзувaнe нa бaлa
    * Клacиpaнe
    * Зaпиcвaнe
    * Гpaфик нa дeйнocтитe пo пpиeмaнe нa учeницитe

Пpoгpaми зa кoнкуpcнитe изпити:

* Бългapcки eзик и литepaтуpa
    * Maтeмaтикa
    * Пpoвepкa нa cпocoбнocтитe

Tecтoвe пo бългapcки eзик и литepaтуpa

* Tecтoвe oт изпититe пpeз 2007 и 2008 г.
    * Пpимepeн тecт
    * Вepни oтгoвopи и oбяcнeния зa тях
    * Пpepaзкaз нa нeизучaвaн худoжecтвeн тeкcт c дидaктичeвкa зaдaчa - ocнoвни изиcквaния, cпeцифични ocoбeнocти и кpитepии зa oцeнявaнe
    * Пpepaзкaзи зa &quоt;oтличeн&quоt;
    * Ключ c вepнитe oтгoвopи и тoчкувaнe нa зaдaчитe
    * Taблицa зa пpeoбpaзувaнe нa тoчкитe в oцeнкa

Tecтoвe пo мaтeмaтикa

* Tecтoвe oт изпититe пpeз 2007 и 2008 г.
    * Пpимepeн тecт
    * Рeшeния нa вcички зaдaчи oт тecтoвeтe
    * Ключ c вepнитe oтгoвopи и тoчкувaнe нa зaдaчитe
    * Taблицa зa пpeoбpaзувaнe нa тoчкитe в oцeнкa

Бeзплaтнa пpитуpкa c плaн-пpиeмa зa гpaд Coфия
    ..зa пoдpoбнocти вижтe нa пocлeднaтa cтpaницa

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

В този справочник баловете за училищата само в София ли са или в цялата страна? И някой има го?

Град
    София
    Аз имам друг въпрос.Има ли графа минимален/максимален бал по паралелки, разделени на девойки/младежи ?Не го видях в описанието.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    а.. г/д колко им е по-лесно на момчетата

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    мисля,че беше няколко стотни,не е много.
    Някой още в началото беше казал по възножност да се седне отпред,да ама на мен на изпита по математика на всеки чин седеше входящия номер и името на ученика.Сега ще е по лесно все пак се знае вида на изпита какво е и как е.При моят изпит въведоха за първи път тестовете.За съчинението с малко усилилия се постига много.МАтематиката е доста гадна.Най-важното е да не си мислите и да не се впрягате толова много за изпита,ще се притесните и нищо няма да направите.Бъсете сигурни къде искате да се запишете.Дали с езици,елктроника и т.н.Това е особено важно.Много добър справочник е един с цветни корици и едно русно мимче.Ама не му помня името.Успех на всички кандидатстващи

Мега фен Аватара на Infinity
    Леле,хорица от София благородно ви завиждам за избора ви от училища....и за товаче има за какво да бъдете мотивирани да учите
    To infinity and beyond.

Абе, то изглежда интересно, голям избор уж, ама там е работата, че и трудно се влиза... ние сме толкова хора...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    София
    Не се отчайвай, Габии!!Я го виж оня колко е заблуден, пък в Немската искал да влиза..Много са хората, малко са умните!Както ти каза хората влизат, не може да е толкова трудно!Ще успеем, защото сме учили, ако ли пък не-няма случайни неща!Всичко ще се нареди, само не се отчайвайте!

Аз май ще се записвам в АК

Още не съм решил, но ако се преборя за поне 20 - 30 % стипендия ...

Оказа се - че сроковете са по кратки - и не мога да видя какво ще направя на другите изпити - на които аз така или иначе ще отида... Както казва бащата: "За престиж"

Ако ли не се запиша в АК - ще видя дали ще скърпя бал 32 и нещо за да се запиша или в СМГ с немски или в НЕГ 91 или 73то...

Доколкото разбрах 2ра немска сега е по добра (73то ..)
    И ако искам да науча езика - 73то
    Ако искам гъзарска диплома с която винаги да съм отгоре на списъка... - 91 НЕГ....

Кажете нещо - как върви подготовката при вас... ?

Права си, Ани... аз уж не съм притеснена, ама си идва времето..
    с протегнати стъпала
    и шалове

Ето го и нашия справочник
    http://prikachi.com/files/793490H.jpg
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Пфу..
    Айде бе, няма ли да идва времето..
    Така мечтая да минат тия изпити и да си прекалям едно дълго и мързеливо лято.
    При нас,все още, и дума не става за справочници.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Абе, то изглежда интересно, голям избор уж, ама там е работата, че и трудно се влиза... ние сме толкова хора...
    Да и точно за това,че сте толкова много хора вие сте мотивирани да учите...докато тука две училища в града...тъпотия-ужас просто!!!Така,че само не се оплаквайте точно вие!!!
    To infinity and beyond.

^

Донякъде си права,че в малките градове няма по-голям избор,но това не е причина да не учим.Освен това,тяхното си е доста за оплакване,защото в повечето училища баловете са ужасно високи.Не бива да омаловажаваме нито техните проблеми,нито нашите.С оправдание си се оплакват.. то е побърквация.

Какво ще правите през ваканцията?
    Аз ще уча по литература....усещам как класното ми наближава...
    Боса по асфалта минавам,

Prez wakanciqta shte nablegna na matemtikata (otnowo).
    Klasnoto mi idwa(po bel),no az izobshto ne se pritesnqwam-shte bade na nepoznat tekst.Da si priznaq,nikoga ne sam se napragala da ucha za kontrolni,ta dori i klasni po bel,no pak si izkarwam jelanata ot men ocenka.

btw.. izkluchitelno mn se izwinqwam,che pisha na latinica,no neshto se bagna.. trqbva da go oprawq
    nai weroqtno mnenieto mi shte bade iztrito

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Prez wakanciqta shte nablegna na matemtikata (otnowo).
    Klasnoto mi idwa(po bel),no az izobshto ne se pritesnqwam-shte bade na nepoznat tekst.Da si priznaq,nikoga ne sam se napragala da ucha za kontrolni,ta dori i klasni po bel,no pak si izkarwam jelanata ot men ocenka.

btw.. izkluchitelno mn se izwinqwam,che pisha na latinica,no neshto se bagna.. trqbva da go oprawq
    nai weroqtno mnenieto mi shte bade iztrito

Вече е в моя пост, няма да бъде изтрито .

Имам супер оценки от пробните.Наистина много повече, отколкото очаквах.Радвам се и не ме е страх вече сигурна съм, че е временно

Аз 1/2 от ваканцията съм на уроци от 8:30 до 16:30 - Тия Иванови хич не си поплюват - днес Иванов ни вкара в залата на така наречената "рекапитулация" (Изпитва всеки по отделно на ... квот му скимне)

Влязохме в 15:15 - аз излязох към 16:00, а съм от 1ва група (тези които ни пускат най-рано) - Преди 5 мин разбрах че другите са ги пуснали към 16:45

Не съм ходила на пробен по математика и т'ва ме притеснява... надявам се поне на един да отида.
    Иначе мисля, че всичко е наред, всичко добре върви... ще видим
    .
    с протегнати стъпала
    и шалове

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Не съм ходила на пробен по математика и т'ва ме притеснява... надявам се поне на един да отида.
    Иначе мисля, че всичко е наред, всичко добре върви... ще видим
    .

И аз..Само по БЕЛ съм ходила. По математика не съм.
    Боса по асфалта минавам,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си