- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
преди време бях на пробни и по бг имам 4,54 по математика 3,90 ужасно съм отчаян, според вас има ли смисъл да ходя на испитите в края на годината (от Пловдив съм)
Аз съм ходила на доста по математика, но оценките до последния далеч не бяха очароващи.Този път надминах себе си
.Хайде да ви се похваля, не мога да се сдържа
.5.350 по математика и 5.648 по БЕЛ
![]()
![]()
.
john95, от доста време се каня да ти кажа нещо, но все си мълча.Съжалявам, но ще бъда искрена.Нека започна с доброто.Казвала съм го 465485 пъти и сега ще го кажа-много си умен, не съдя само по лични впечатления и не те лаская.Ще успееш, убедена съм, но не заради школата, а заради огромния умствен капацитет.За мен Иванови не са добри.Може би са били, сега вече са гола вода.Ще ме попиташ защо съм толкова сигурна в това, което говоря.Отговорът ми е, че имам много приятели, които са били там и далеч не са толкова доволни.Дори хора, които посещаваха училището, не са изкарали бал повече от 31, при положение, че Иванов им разправяше, че ще имат 34.Нито са тъпи, нито умни, но за ученето, което хвърлиха, трябваше поне 32 да изкарат.Мисля, че ви натоварват с прекалено много излишна информация, не само мое мнение..Моите извинения, но тоя льольо или изобщо няма реална представа, или се опитва да заблуди незнайно кого..
НЕ се засягай, ти си умен и това не те интересува.Само недей да ги хвалиш толкоз много, че накрая сам ще видиш как повече от половината ти група ще изгори на изпита.Дано да греша..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Естествено, че има смисъл.Където и да отидеш, ще е по-добре от осми редовен.Иди на някой пробен изпит отново, може да си понаучил нещоПървоначално написано от Mastta
.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
А знаеш ли някакъв тест по математика да го реша по интернет, защото скоро незнам кога има пробни ...
Напиши в гугъл и ще ти излязат много.Тук скоро пускаха конкурсните от миналата година, разрови се назад и ще ги видиш.
Абе,зайци, не се стягайте.Аз миналата год. кандидатствах,и всичко т'ва,което ви го говорят даскалите са глупости.Тестовете са направени за да се вземат.Аз нищо не знам по математика,но на теста имах 3,50 ,задачите,които бях решавал(те бяха малко), бяха грешни,а тея на тото бяха верни повечето.Такова нещо като карирани листи не съм ползвал. А колкото до теста по БГ беше супер лесен,само малоумник не би го взел.Така че ако не сте малоумник и знаете как изглежда учебника ви по математика или пък по БГ ,няма какво толкова да се приятеснявате.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnIcHkAtA
- на 110 % си права
- Само че въпроса е там че 1во - наште ме записаха по тяхно собствено желание
и 2ро - До днес мислех че само Иванов е некаф калъп дето може просто да крещи....
НО След като се оказа че днес трябва да правим тест който е в един от техните "компаси" (некфи учебници дето има материал за 12 клас...), а аз не си го бях купил...
И от 30 човека - 6,7 като мен ни дадоха компаси, но вместо да попълваме верните отговори от теста на бланка - Ние... трябваше да преписваме всеки въпрос и отговорите към него (всички отговори) - и после да заграждаме верния.... Та сега си представи един тест от 50 въпроса САМО на "По Жицата" и направен на стр. А4 - Като на един мой лист събираше около 4 въпроса...(Лист голям формат, а аз пиша средно... не много ситно,но не и грамадански..)
Е, за единия час който те ни дадоха аз успях да стигна до 9ти въпрос....
Другите свършиха, а тия които бяхме наказани - Разбира се от самата Иванова.... - бяхме направили м/у 5- 10 въпроса всеки...
Ааа да и после дописвахме след като другите си тръгнаха още почти 3 часа - в който ръцете ни шаваха по листа механично и накрая предадох 6 листа - А бях съкратил някой други подробности, за да си тръгна преди 17:00 (Другите ги пуснаха към 14:30...)
Така че - силно ви препоръчвам да намерите някой като мен който е бил на Иванови - да си вземете тестовете които той е скътал (понеже те ни ги събират не дават да има "изтичане на информация") - да ви дам тия кирливи "компаси" които струват по около 20 - 25 кинта и в края на годината си ги искат обратно.... (Затова 2/3 от школата се отписва седмица пред изпита)
Да прочетете по - важното, да решите тестовете и ако има нещо което бъркате на всеки тест - и не може да решите ... Да отиде на някоя свестна школа или учителка....
Успех на всички с кандидатстването - аз ще се запиша в АК - за да мога да се махна оттам... иначе наште сигурно ще настояват да продължа да края....
Супер! АК не е чак толкова зле, колкото много хора казват
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Значи какъв справочник трябва да си взема аз за училищата във Варна ? Защото тея в училище никой нищо не споменава а на мен ми трябва спешно.. или поне някой да даде някаква информация за училища във Варна![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
![]()
![]()
ко се шашкате от некъф смотан преразказ, добре сте вие... ми на нас ко ни беше.....
![]()
Честно казано - въобще не е зле - и сега ако взема стипендия и примерно си намаля такската на 7000 лева вместо 11000..Първоначално написано от melinor
Всяка година ще ми е толкова![]()
Също така всички си мислят, че след АК задължително трябва да отидеш в Америка... Е да - ама не - дипломата наистина ти е американска,имаш и БГ диплома ако искаш да влезеш в БГ ВУЗ - ама във всяка Европейска държава има средно между 3-10 Американски Университети -> След АК можеш да отидеш да живееш в Европа ...![]()
Даммм
Таааа...намалиха ли ти таксата ако е минало интервюто? Какви въпроси те питаха
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Първоначално написано от melinor
До интервюто много време има - чак началото на май мисля че..А и те наште като разгледаха формуляра викат:" То ние почти няма кво да напишем"
И също така да поясня - първоначално те като предгледат документите - дават на всички кандидатствали колкото са преценили, а после който не е доволен - прави есе, от всички които за правили есете се взимат някакъв определен брой и после вече тях ги канят на интервю и накрая фактически дават на 1 момче и 1 момиче - пълни стипендии ...![]()
Ако ми дадат към 30 - 40 % - нашите казаха че няма да има проблеми
Eeeee, браво, много се радвам за тебе .АК е супер, не просто много добре.Резултатите от матурите го показват повече от ясно, освен това даскала ми по математика непрекъснато ги хвали и подкрепя хвалбите си с факти.Ако ти се отдаде възможност да избягаш от България след 12 клас-БЯГАЙ!!Имаш време до тогава, ама аз да ти кажа.Мелинор, имам познат, който ще кандидатства в Класическата.Всъщност, двама, ама мацката е мн тъпа и не е конкурентноспособна
.john95, изобщо ли няма да се явяваш на дърважните изпити?
Влез в помагало, там има много тестовеПървоначално написано от Mastta
![]()
Първоначално написано от Mastta
Естествено, че има смисъл!
В 7-ми клас не ходих на никакви курсове и уроци, първия срок по геометрия имах 3-ка, а на самия изпит изкарах 4.313 /но формата при нас беше различен/, по литература също имах много добра оценка.
Всичо е било на база наученото в клас, а пък до 7-ми клас си бях в най-обикновено квартално у-ще.
Така или иначе нищо не губиш.
Така, че въобще си избий подобни колебания от главата.
Отиваш, мислиш и действаш!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз да кажа, че изпит се пише със "з".
А, глупости - аз за тия конкурсни изпити толкова време се готвих и сега да не се явя... Ще се явя - ама вече всичко ще е решено - ще отида просто да видя колко ще изкарам...Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
По-добре недей само ще те е ядПървоначално написано от john95
![]()
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Няма да ме е яд - яд ще ги е тия които познавам и имат по - малко от мен![]()
![]()
Ти нещо ни еб*ваш или така ми се струва??
Бъзикам се.Успех в АК, продължавай да ни следиш темата и ако се загубиш някъде след 15 септември задължително да пишеш по скайпа как е класа![]()
Ееех, дано всички се уредим като теб![]()
Аа.. дано.Чул те Господ,моме! \Първоначално написано от AnIcHkAtA
/
![]()
btw.. john95 - поздравленияабе умно хлапе си.
![]()
john95, честито, ама да си призная честно - завиждам ти. Пет човека от моя клас се уредиха като теб и сега до края на годината (малко остана) ще се борят за добри срочни оценки. В Иванов ходи една приятелка и ми е казвала че там е много хубаво, но като прочетох какво си написал![]()
Аз сега малко съм затънала с оценките по БЕЛ и то само защото ми липсва втората част на 6ти клас. Кой ме би по главата да не внимавам в часовете и да не се старая мн мн в къщи - не знам. Основно на преразказа разчитам. И по мат не се справям особено добре![]()
Задачи решавам, теореми уча - ама на.Обаче аз съм просто неповторима - от 6ти клас нещата дето не знаех ги научих, от 7ми досега - знам ги, литературата съм ок, а на ПИ-тата пак се дъня...
Като мене няма нали?!![]()
Вие колко получавате на ПИ?
Ами то на Иванови ако изкарваш добри оценки си добре...Първоначално написано от Kallyn4eto
Но отскоро примерно ако изкарваш добри оценки, ама не си купуваш учебните им материали( като мен) - тия ти правят гадно...![]()
А иначе на ПИтата - ако изкарвате към 80тина точки сте екстра - ама не си казвайте :"Ооо, готов/а съм няма да уча повече...."
Аз последно време изкарвам средно 85-90 на тези по математика, а по БЕЛ не съм правил скоро, но м/у 75-80 изкарвам най-често..
Успех на всички, пишете как е при вас, там нещо квот не можете да решите давайте го тук на тези като мен дето имат време да ги решат..![]()
Може да е малко глупав въпроса, ама какво е ПИ?Пробен изпит?