- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
Предполагам... не съм много сигурен, но аз си го смятам за Пробен Изпит![]()
Дам ПИ е пробен изпит.
Мен ме е срам да си призная, ама се се въртя около 5 и по мат и по бел..
Скоро ще ходя пак и ще пиша, пък дано се справя по-добре...
Аз писах какви имам на предишните-5.35 и 5.643.Иначе се въртя около 5.5 по БЕЛ и 4.5 по математика.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
С такива резултати влизаш на всякъде..Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Не точно навсякъде...Ако си момиче и искаш в езикова...не знамПървоначално написано от john95
Първоначално написано от dark_wings
6тици за края на годината - Бал 12 + 5.35x2 + 5.643x2 = 33.986 бал => 100 % дори и момичетата влизат навсякъде и то от 1во класиране!!!
Иначе на нас сега ни е добре.... Преди макс. бала като е бил 30 и в НЕГ 91 се е влизало с мин. бал 29 цяло и нещо....![]()
ПИше се 91 НЕГ, а не НЕГ 91Иначе успех
![]()
Влизаш навсякъде, ако са ти на изпитите.Това по математика е завишено много, ама наистина много.По системата 2+N/25 оценката ми е 4.68, а по системата от миналата година-4.821.Ама мене пак ме устройва
.Иначе да, с такива оценки влизаш навсякъде.За НЕГ, написана на 1во желание, която и да е от паралелките, ти трябва бал около 32.500 за момиче и 32 за момче => имаш ли такъв бал, независимо къде искаш, си приет още на 1во класиране.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Се едноПървоначално написано от afterforever
![]()
Нали ме разбрахте![]()
Важно е съдържанието, не подредбата![]()
Абе..- Не се цепи от колектива - защото колектива ще ти го нацепи
![]()
Тъй е и тъй ще бъде!!
![]()
Здравейте , седмокласници!
Отдавна следя темата, но чак сега се реших да пиша. Поздравления за john95, евала!
Аз се справям г/д добре тази годинаРезултатие от последните пробни са добри. Надявам се да се представя така и на реалните изпити
Иначе... вече искам да идват тия тъпи изпити, цяла година ги мисля
Имам още 2 пробни по БЕЛ и 1 по МАТ,което ме навежда до мисълта, че няма много време
С нетърпение чакам лятото, за да си отспя,да си излизам с фр, без да мисля за учене.. ехх
![]()
Пожелавам успех на всички ви![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Enitto, абе ти да не ходиш на уроците към НЕГ![]()
Тук има ли някой от Пловдив![]()
Не.. Защо?Първоначално написано от AnIcHkAtA
Ти ходиш ли?
Peace & Love ;]]
Да и същия брой изпити ни остават.Сигурна ли си, че не си в Богословския факултет?
Да.Не съм изперкала чак толкова ( засега
)
Peace & Love ;]]
Ама ние там учим![]()
![]()
.Само ползваме сградата, защото нямат къде другаде да наемат
.
Ясно.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Нямам нищо против факултета
Казвам, че не съм изперкала дотолкова, че да не знам къде ходя на курсове..
Иначе ти в немската искаш да влезеш, така ли?
![]()
Peace & Love ;]]
^Не съм нея,но пак ще кажа..не мога да се сдържа.
Не!Тя иска френска,френска и пак френска.![]()
Enitto - ти къде искаш?![]()
Добре де , за езикова гимназия бала не се ли смяташе 3 пъти оценката по математика и веднъж по български![]()
Де да беше така....![]()
2.БЕЛ + 2.Мат.....+Мат+Бел (оценки от края на годината)
Доколкото знам за СМГ и за НПМГ е 3.Мат...+БЕЛ
Тва е за математическите,НТБГ,НФСГ. а езиковите е 2x оценката по БЕЛ и 2x оценката по математика.Първоначално написано от vesito13
Пак съм се объркала![]()
Аз попринцип съм си в обикновена гимназия и затова . Пък и математическа паралелка , нищо , че тая година е само английски , английски и пак английски .
![]()
Абе не знам и аз... колебая се м/у испанската, френската и английскатаПървоначално написано от YouCantStopMe
Първо да видя какви резултати ще изкарам, пък тогава ще реша .... Да не си говоря празни приказки,все пак.
![]()
Peace & Love ;]]