- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
За НПМГ балът е:Първоначално написано от john95
x+y+3z+t, където:
– x е оценката от Националния изпит по български език и литература;
– y е оценката от Националния изпит по математика;
– z е оценката от вътрешния профилиращ изпит по съответния за профила предмет;
– t е оценката от удостоверението за завършен 7. клас по съответния за профила предмет.
Аз искам да кандидатствам там с профил биология или химия и биология, но се изненадах толкова много, като открих, че оценката от изпита по математика не играе много голяма роля. Цяла година решаване на задачи и прочие... и сега трябва да глътна учебника по биология...
Иначе смятам да се опитам във Френската, ако не успея в НПМГ, но на последния пробен имам 5.14 по БЕЛ и 5.46 по МАТразочарована съм от оценката си по математика.
john95 - браво, справяш се чудесно (леле как ти завиждам)
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Millen4ety, тук сме само непознати, не знам пред кого се правиш на свръхумна.Адски много ме дразните така.Оценките ти са перфектни, какво се правиш на чалната??Не била доволна..И ако не й стигнел бала за ПМГ, щяла да кандидатства у ФЕГа..Божее, в кой свят живеете?!Ако наистина си толкова заблудена да те светна-НПМГ е на 40 място в София, а ФЕГ е на 5, кажи ми как няма да ти стигне бала за НПМГ, а ще ти стигне за ФЕГ??Моите извинения за тона, ама или се осведомете, или питайте (до всички ляхми тука)!Само не се превете на много умни, без да нямате почти никакво понятие от това как седят нещата.ПфууПосле пък завиждала на Ванката, еми седни да учиш и ще си на неговото място!Ех, злоба българска
..
И без това се съмнявам, че има друг от тоя форум, освен Иван и Криси, който би могъл да изкара повече от 5 по математика..Нищо лично
Едит:Enitto, дано изкараш бал за ИЕГ или АЕГ.Помогни на приятел-отстъпи място
.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ани президент.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
AnIcHkAtA, съжалявам, ако така ти се е сторило, но не се правя на умна. Всъщност по БЕЛ на всички други пробни се въртя около 4.70, а си знам че не съм за повече от 4. По Мат също съм за около 5. Това на предишните ми пробни са най-добрите оценки изкарвани някога, а и аз си знам, че учителката ми от курса ми проверява преразказа, така че е пуснала нещо да не се отчаям. Сори, но не мисля че е нужно да ме нападаш, като просто съм си казала мнениетоОсвен това баловете за езиковите гимназии се образуват различно, защото в едното се кандидатства с природни науки, а в другото с БЕЛ и МАТ.
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ааа, това веднага го нашепвам на всичките си приятелиПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
Разгледай това http://prikachi.com/files/810540u.jpg .Ако все още не съм окьоравяла, мога да видя, че пише минимален бал 20.99.С петици на пробни не ми се вярва да имаш двойки по който и да е предмет в училище.Ако ще хермафродит да си, пак ще те приемат.Не те нападам, защото си казваш мнението, а защото говориш глупости.Както и да го гледаш, 5.46 е перфектна оценка и само някой, който е повече от перфектен (визирам john95)може да не бъде доволен от нея.Нека си каже човекът, който не би бил доволен от нея на изпит.Защо не вземе да се обади и човекът, който мисли, че може да я изкара на изпит.ВАНКА ТИХО.ВСИЧКИ СМЕ ОТ МЪГЛАТА, РАЗБЕРЕТЕ!Всички изкарваме почти еднакви оценки.Петици и мъничко отгоре са ти достатъчни за навсякъде.УСПЕХ, дано те приемат, и следващия път мисли преди да изцепиш нещо такова.
afterforever, ти къде искаш, че ми стана интересно?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Абе,Ани,аз ти казах,че не я обичам много тая математика.Първоначално написано от AnIcHkAtA
Ако изкарам повече от 5 по математика до седмото небе ще скоча...и ще ви почерпя всички тука с кебапчета.
Първоначално написано от GbSy
![]()
Кой е Криси?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
YouCantStopMe-Криси![]()
john95-Иван (Ванката)
GbSy-Габи (Габриелчиии)![]()
vesito13-Веси![]()
AnIcHkAtA-Аня
Дано не се сърдят, че ги издадох![]()
М,не.. аз не се сърдя..Първоначално написано от AnIcHkAtA
ау..![]()
![]()
![]()
^
бр![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Постът ти е повече от смислен.Първоначално написано от happyfacex
![]()
Я,дай обяснение за малко по-тъпичките като мен.
Браво за..?
![]()
Яяя си кажете и вие именцата, какво се окривате![]()
То едно издаване..
Иначе така и не разбрах вие по кой критерии изкарвате 5 и нещо си...
Защото критерия ви ако е завишен или занижен - най-добре си гледайте точките ...
80тина точки е просто перфектно стига ви за навсякъде, Е поне за момчетата..
Иначе аз ще черпя ако изкарам над 5 на изпита по БЕЛ![]()
По математика - вече много хора ще черпят за над 5 така че ще си спестя..![]()
По тия от миналата година.Тоест 72 точки за 5,00.Аз имам точно 90 точки по БЕЛ.Първоначално написано от john95
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Ъъъъъъъ...![]()
Аз по мат средно изкарвам по 86 - 87
По БЕЛ - преди бях към 75-80, но отдавна не съм правил и сигурно сега ще имам към 70тина...![]()
^
Епа.. приеми ме у скайпО.![]()
Аз по бел изкарвам около 90 точки,а по математика всеки път различно.![]()
Аз ли ?Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Първоначално написано от john95
![]()
Хора.. понеже в момента няма кой да ми обясни една задача.. се обръщам към вас.
Не мога да я схвана.
Две от страните на триъгълник имат дължини 0,5 m и 2,4 m. Намерете дължината на третата страна, ако тя е цяло число в метри.
А-1,5
Б-6
В-2
Г-4
![]()
Ами щом имаш 2 от страните ... значи 0.5 + 2.4 > x -> 2.9>x -> 4 и 6 отпадат.Първоначално написано от YouCantStopMe
Дотук - добре![]()
Също така обаче 0.5 + x > 2.4 -> x> 1.9 -> 1.5 отпада и следва че е В = 2 м.
a=0.5 b=2.4 c=xПървоначално написано от YouCantStopMe
c<0.5+2.4
c<2.9
=> c=2![]()
Не ти е вярно... след като c<2.9 то може да е 1.5 .....Първоначално написано от webprng
- не ти е пълна аргументацията
Хехе john95 изпревари ме с няколко секундиПоздравления за АК.
Може ли някой да ми каже.Много искам да уча Инт и ме бива в това![]()
Затова се спрях на две училища едното е Димчо Дебелянов с профил технологичен а другото НТБГ с профил икономическа информатика.Кажете кое от тия две учлища е по хубаво за да го сложа на 1 място.Също така ако можете ми препоръчайте друго училище с Инт.На изпитите сиг ще изкаран 4.5 по мат и по бел 5.00+Което прави около 31 бал
![]()
Хехе - Димчо Дебелянов... Аз уча там сега и даскалото е яко... Ама се учи Иврит (Езика на евреите) и тфа е тъпото, иначе е добро и бала му е нисък..Първоначално написано от webprng