- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм толкова уверен в себе си.
Има едно момиче, което не ми излиза от мислите и тя ме харесва. Не искам да се бавя обаче как да постъпя незнам.Тя учи в другия клас. Мислех да и кажа по скайп обаче докато мисля тя излезе извън линия.И сега остава освен утре да и го кажа в очите но как да постъпя.![]()
![]()
![]()
Моля ви помогнете.![]()
![]()
П.П. тя също знае че я харесвам![]()
Пич по лесно от това няма когато и двамата имате чувства просто отиваш при нея и я каниш да излезете...ако не знаеш натам кво да правиш можеш да вземеш идеята от темата на valdesbg малко по горе мн е итнересна и щи помогнеУспех
![]()
Гледал съм темата на valdesbg по скоро се смея докато я чета![]()
Бах' мааму толкова ли е трудно да и кажеш:
-Ае на кино,кафе или диско едисикога!
При това и двамата се харесвате..![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Абе прават се ... отказват. Трябва настоятелност и търпение. Обаче виж ако я покани на по нескуик докато гледат сънчо.. може и да му вържеПървоначално написано от term0t0
![]()
отиди и я помоли да излзете,не вярвам да ти откаже,и я завежда6 на разходка и после и казва6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пък и после си мисля ще се появи друг проблем.
Като учим в едно и също училище ме е страх да не ни писне мн бързо![]()
![]()
![]()
![]()
Утре като я видиш я покани да излезете някъде на кафе, може и някъде да се разходите.. Когато усетиш, че е подходящ момент й казваш и я целуваш - надали ще има проблем като и двамата се харесвате и знаете това..
Толкова е лесно![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
..........Първоначално написано от loverboy94
Няма пълно щастие!Омръзнете си,неомръзнете си,това е.Не го мисли за после,ами действай,че да не си останеш само с плановете.
е та ти щом това не можеш да направиш, защо тогава въобще се занимаваш?![]()
Я се стегнии! Нали си мъж бе.. недей да се излягаш.. отиваш, казваш й:
Искаш ли довечера да излезем на кафе, кино, разходка.. като ти каже да, щото те харесва, отиваш през тях, забираш я, чопваш я за ръката.. разкарвате се насам натам.. след което си я изпращаш после 1 прегръдка или цекувка и сте гаджосани
СТЕГНИ СЕ! Бъди МЪЖ!
Не й казвай в очите колко я харесваш. Постарай се да й го намекнеш сериозно и ако ти отвърне й предложи да сте нещо повече от приятели.
Ох, много ми е странно, чесно..
И двамате се харесвате, ми кво чакате, бе..
Бъдете заедно.. ти си мъж..покажи й, че
може да ти има доверие, че ще си й опора
в бъдеще евенуално.. не се излагай така.
Бъди силен ... Бъди мъж .... отиди при нея и я покани![]()
Ок МНОГО ви благодаря за съветите и куража който ми дадохте.![]()
Живи и здрави.
Поздрави![]()
++++Първоначално написано от mArMaLaDkA
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Децки гъз...Първоначално написано от loverboy94
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Да ти смъкна ли и малкото илюзорно самочувствие, което си си направил или да изчакам утре когато пуснеш тема в която се жалваш как те е отрязала?Първоначално написано от loverboy94
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз съм в съ6тата ситуация ... и двамата се харесваме .. в4ера и казах 4е не6то ме тормози и я попитах дали иска да сме пове4е от приятели, а тя ми каза 4е искала време . Днес в даскало като се видяхме и направо ме прегърна пред си4ки тях... просто немога да разбера 6то така се полу4ава .Полудявам![]()
антидепресанти
Днеска излязахме разходихме се говорихме смяхме се сичко добре нали нищо не и казах като се прибрах по скайп и го казах нали че я харесвам тя каза че и тя ме харесва.
Нали казах и че искам да сме нещо повече от приятели с нея
питах я какво ще каже по въпроса тя ми каза "незнам" и в същия момент трябваше да излизам и така и не разбрах какво стана.
КАК ДА ПОСТЪПЯ СЕГА?утре със сигорност ще я видя в училище
![]()
Първоначално написано от loverboy94
хах спекло а. И аз съм така само 4е и го казах на живо и от тогава са минали някаде 3-4 дни и така още продалжава. Е сега петък ве4ер или събота ве4ер кат излезем ще я питам за последно, ако каже пак незнам. Ще и кажа да не ме разиграва само, а да казва да или не .. по-добре отколкото да казва незнам постапи и ти такаЩото ми писна направо.. ужас..
Стани,бе мен.![]()
Yesss![]()
Още един скайп фен
После не питайте що сте мишоци с големи опашки.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House