.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Къде да търся нова приятелка?

Питам вас като по-отракани мозъци , къде е най-подходящо за ново запознаство с нова приятелка, питам защото не съм от хората които ще тръгна по дискотеките и баровете и там да стане нещо сериозно, по-скоро някой и друг флирт да, но в повечето случаи не биха ме възприели насериозно при такива запознанства, другия вариант е нета но там се иска постоянство и време за опознаване снимки и т.н. за което аз нямам време всеки ден да съм пред нета понеже работя на две места от тъмно до тъмно и почивам само един ден в седмицата, някакви идеи имате ли хора
    Две глави мислят по-добре от една!

и мислиш,че с това работно време ще имаш време за приятелката ти?

Цитирай Първоначално написано от justmeh
    и мислиш,че с това работно време ще имаш време за приятелката ти?
    Мда прав си, но втората ми работа не е свързана с някакво работно време така че ако имам приятелка ще намирам естествено време как иначе но дотогава не мога да си позволя да отсъствам много много докато открия дамата...
    Две глави мислят по-добре от една!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    И да си намериш,няма да е за дълго...Едно момиче изисква внимание,а не да намираш време и за нея измежду другото.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Oh noes... как къде... то да няма определени места... ако съдбата те сблъска с някоя...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Град
    Е там...
    скаип

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    скаип
    Тиърс...
    ACϟDC

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    И да си намериш,няма да е за дълго...Едно момиче изисква внимание,а не да намираш време и за нея измежду другото.

искаш да кажеш че трябва да избираш - или да работиш , или да си имаш приятелка , аиде ся ако момичето е разбрано винаги ще се намира начин
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи на някой твои fr.да те запознае с някоя,или в саитовете за запознанства,тя да не пада от космоса
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Едно момиче изисква твърде много внимание само да го имаш на предвид , но иначе събирай се с компания , излизай по кафенца и така

пробвай булка по каталог с тва работно време.... 1 ден в седмицата почивен абсурд нещо сериозно да намериш

Голям фен
    Стига с това внимание бе. Ще и купиш едни обувчици на пума/адидас и някой фешан дънки и готово откупил си вината, че те няма по цял ден

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Стига с това внимание бе. Ще и купиш едни обувчици на пума/адидас и някой фешан дънки и готово откупил си вината, че те няма по цял ден
    въх тес боклуци ..... само НИКЕ !!!!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мии ти за себе си нямаш време камо ли за друг човек...докато не се освободи време няма смисъл защото няма да имаш никакво внимание за нея....

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Мии ти за себе си нямаш време камо ли за друг човек...докато не се освободи време няма смисъл защото няма да имаш никакво внимание за нея....
    +1 Напълно съм съгласна... Като нямаш време ще чакаш.Чак когато се освободиш тогава ходи си търси гадже.Поне за този момент според мен ще ти е невъзможно да си намериш нещо сериозно.Едно момиче изисква твърде много внимание и няма да стане да отбиваш номера ако й купиваш по някоя чантичка или обувчици...Колкото и да е разбрано момичето или пък да те обича,понякога тя ще има нужда да бъдеш до нея,а ти точно когато трябва ще си зает,което ще е наистина кофти.Така че ще ти се наложи да избираш...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Еми навсякъде..
    Решаваш за какво ти е главно
    - секс
    - пране
    - мЕми навсякъде..
    Решаваш за какво ти е главно
    - секс
    - пране
    - миене
    - готвене и всички останали домакински задължения
    .. и пускаш една обява в и нтернет, добро заплащане се изисква само от твоя страна и всичко друго е уредено..

Няма такова търсене..
    За всяко нещо се иска време.. И за да си хамериш момиче за гадже, 1во трябва да харесаш някое момиче, да й покажеш че наистина ти пука за нея.. че си готов на всичко.. поне малко героизъм и романтика..
    Не става джаста-праста и айде видиш я, здравей, здрасти, искаш ли да смме гаджета, да айде да се е*ем..

ТЪРПЕНИЕ...!

по дърветата колкото щеш .. амм ако има пари човека няма значение че няма да има много време за нея .. те повечето сегашното поколение са такива , но НЕ всички .. тъпо е да се слагат всички под общ знаменател заради издънките , подражаващи на силиконките по тв .. ако ти се падне такава даваш и пари и няма да забележи че те няма

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Между другото щях да предложа идеята на джингълс..

Попнякога излизат хубави глугани, и не изискват мноого грижи.

А иначе - човеко - социализирай се малко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ми в този свободен ден отиди в някой парк,градинка,пред НДК сега е топло и винаги ще срешнеш някоя готина мацка,която се разхожда.Може да посетиш някоя изложба или курс по нещо (например йога-там винаги има готини момичета).Вапроса е какъв човек искаш да срещнеш:интелектуалец,спор тист и т.н. Примерно ако музиката е твоята страст и искаш и мацката да я споделя,може да отскочиш до някой музикален магазин,мисля,че ще намериш сладка продавачка там.Възможности много,стига да знаеш какво искаш

Град
    Е там...
    бе май съм писал в тая тема
    ма нека пиша отново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си