Цитирай Първоначално написано от Eddie
Човек докато расте доста се влияе от околното мнение до някъде към края на тинейджърската възраст и след това има своя представа за света и вече трудно се влияе от чуждото мнение защото то просто изглежда нелогично във вече възприетите представи. (за пример: винаги на децата казваме кое е правилно и кое не е, а понякога се оплакваме, че нашите родители имат остарели разбирания)

Бия на там, че твоята приятелка не разбира какво искаш да й кажеш защото тя възприема това което прави за нормално.

Според мен, колкото и брутално да звучи, трябва да я оставиш да се опари много здраво за да се усети какво става около нея. Другото което можеш да направиш е да не спираш да и обясняваш как стоят нещата ама както виждаш това почти няма действие.
Е колко повече от това трябва да се опари ? Няма да се аправи скоро... Аз имам една позната дето е същата малоумница (с извинение) и прави абсолютно същите неща с момчетата - милион пъти се опарваше ама акъл не й дойде Опитвах се и аз като автора да вливам акъл ама нямаше никакъв напредък... В крайна сметка я оставих да прави каквото иска - за нейна сметка си е.

Съветвам автора и той да направи това. Пробвай с приятелката на момчето и ако и така не стане просто я остави твойта дружка да си троши главата... Живота си е неин, има си глава на раменете - като иска да се съсипва нейна работа си е. Ти си направил доста и след като не желае да те послуша тя ще си носи последствията, защото съм сигурна, че ще дойде ден, в който ще осъзнае колко глупава е същност и как сама си е пре*бала живота