- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смразяващо
Току що попаднах на нещо,което ми смрази кръвта. И колкото и да се опитвам да мисля,че такива неща не стават,реалността ме сваля на земята. Реших да го споделя с вас,като незнам дали е в правилния раздел. Просто искам да кажа на всички,по малки (тъй като в този форум има такива) да внимават.
Mомиченцето седеше объркано на дивана и гледаше с очакване чичкото отсреща. Бяха изкарали целия ден заедно, но сега просто стояха и никой нищо не казваше. Тя не разбираше защо той изведнъж престана да говори и просто се взираше в сините й очички и русите й къдрави коси.
Запознаха се днес на площадката. Той се приближи и я попита дали иска захарен памук.Тя разбира се искаше и той й купи. После я попита на колко е години и къде е майка й. ’’На 8, а мама е вкъщи. Аз живея ей там.” - каза тя и посочи към една малка къща, боядисана в синьo. Toй я попита дали иска да се повози на въртележките и отидоха в лунапарка. Там се забавляваха много. Качиха се на всички атракции по 3 пъти.
-Мама не ми дава да се возя на влакчето на ужасите, чичо. - Той я беше помолил да го нарича така. - Казва, че съм още малка и ще се уплаша.
-Не се притеснявай, аз ще съм с теб. С чичо няма нищо страшно. Пък може да не й казваме, нали...
Тя не се поколеба. Не се поколеба и когато той я покани у тях да си играят с електричското влакче и още куп други интересни играчки, които имаше той в къщата си.Играха, ядоха сладкиши, захарни петлета, гледаха всички анимационни филмчета и тя не усети кога се стъмни. Дори не си помисли, че майка й може да се е разтревожила за нея. А сега просто седяха и мълчаха. Русото момиченце теглеше дъвката от устата си и си я увиваше около пръста, усещайки че почва да й става скучно.
-Аз май трябва вече да си ходя, чичо...
-Остани още съвсем малко.
Когато разкопаваше задния двор, за да зарови малкото телце, той попадна на друго трупче и реши да не прави още една дупка. Сложи новото върху разложеното вече момичнце, като преди това целуна и двете. Внимателно постави и плюшеното мече, от което момиченцето не се раздели нито за миг, (той й го купи) в дупката.
-Лека нощ, милички.
Изми се, оправи къщата. След като всичко беше изрядно подредено, си легна. Сутринта стана и отиде... на площадката.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~