- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Менструация
Каква може да е причината менструацията ми да се промени. Преди ми беше много дълга(около една седмица) и през първите 3-4 дни ми течеше много силно докато сега е по 5-6 дни и ми е силна само 1 най-много 2 дни. Принципно ми и много нередовен цикъла...закъснява ми с по 10тина дни.
Не е тук правилния раздел !![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
на колко си ? ако цикъла ти е дошъл преди 2-3 години е напълно нормално да ти се променя,да закъснява и т.н. , а и не забравяй ,че и смяната на времето /климата/ оказва голямо влияние...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
На 15 съм но ми дойде много рано...когато бях на 10. Предполагам че всичко е нормално но все пак реших да питамПървоначално написано от FeelMe
![]()
ако водиш полов живот също може климат ,притеснение, нерви и т.н.
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Сани ще добавя и храна ( и промяна в начина на живот като цяло )Първоначално написано от galu6a
Резките промени на времето също указват влияние.
Ще задам още един въпрос тук за да не правя нова тема. Сега знам че ще има много хранене от страна на повечето хора ама нищо...бях на купон преди 2 дни и така стана че правих секс(най-вероятно без презерватив, но не съм много сигурна). Бях обаче в цикъл...точно послдните дни и почти не ми течеше. Аз доколкото знам по време на цикъл не може да се забременее нали така? Чудя се дали да не пия хапче но мисля че е малко късно...минаха вече към 45 часа оттогава а аз ще го пия най-рано утре сутринта така че май няма смисъл.
П.С. знам че постъпката ми е безотговорна няма нужда да ми го пишете това![]()
temenujkaaa как може да не си сигурна дали си го направила с презервтив или не?!Пък и трябва да си разбрала дали е свършил в теб!И хапчето се пие до 72 часа след половия акт,но внимавай!Това не е аспирин!Пък за това дали си бременна,ако е свършил в теб има вероятност!Може да не е голяма,но все пак...
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
И часовете си преброила дажеПо принцип не може да се забременее по време на месечния цикъл обаче може да се получат инфекции от страна на жената... така че не е за препоръчване не повтаряйте
Говорят,че шанса е 1:1000, но има и обратните случаи.Разбирам, че в твоят случай бременността е нежелана и ти желая всичко да е наред. За всеки случай бъди по- внимателна относно следващия си цикъл и ако нещо те притеснява си вземи тест за бременност или отиди на гинеколог.
Занапред вземи мерки за обезопасяване на секса- презерватив или контрацептиви. А таблетки Постинор или някоя друга глупост е хубаво да имаш винаги в чантата си, точно заради такива инциденти. Те обаче са наистина само за спешни случаи, не бива да се употребяват често, защото могат да предизвикат кръвоизливи и други смущения.
цикъла може да ти закъснее ако в последно време си пила витамин ц или си била на някакви антибиелтици,клима може да окаже голямо влияниее,ако след последната ти менсутруалция си правила за първи път секс.. също може да окаже влияние!
А ти е нередовен от това,че ти е дошъл на скоро(регулирва се за около 1-2год.)
а ако водиш полов живот и ти закъснява или променя най добре си направи тест за бременнсот защото може и да се окаже цвтна бременност(при нея количеството е по малка а цвета по различен)
Причините не са известни, просто на всяка жена се случва цикъла и да се промени.Нормално е, просто промяна, която и аз не знам защо е , след време пак може да ти се промени цикъла, което пак ще е нормлано!СПОКО мацка .
авторката много ясно каза,че й е дошло когато е била на 10,а сега е на 15 - тва са 5 години.Първоначално написано от Rofl4e
преди да пишете мнения прочитайте всички дадени мнения
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...