- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми навреди ли,ако се къпя всеки ден?
се къпеш всеки ден???![]()
ти уред ли си ма
веднъж месечно е пре достатъчно
Къпя се всеки ден + косата. Това, че косата се омазнявала, когато я къпеш всеки ден са пълни глупости, знам го от личен опит ...
Когато човек е наивен винаги го лъжат.Когато е искрен го разиграват,а когато е добър се отнасят зле с него.
Не я мий всеки ден - ще се изтощи и ще ти се омазнява много бързо ! Мисля, че през 2-3 дни е нормално ! Аз моята коса през 2-3 дни я мия иначе ми се омазнява !
аз съм момче през зимата и пролетта се къпех всеки ден (тяло+коса) защото бях с дълга коса и сутрин за да е приведа в в някъкъв нормален вид трябваше да си я измия а сега лятото си къпя косата през ден защото вече ми е къса нямам никакви проблеми с косата винаги е вдигната нагоре все едно съм с гел но няма мокрия ефект и игличкитеи мисля че не ми е омазнена
Последно редактирано от pepochko : 06-29-2012 на 07:11
На моята коса и стига три пъти седмично,лично фризьор ми е казал,че повече от това е вредно и се отразявя след години,а иначе тялото по 2 пъти на ден
Мия си косата всеки ден, 3-4 години вече. Случвало се е лятото и по 2 пъти на ден.
За толкова време не съм видяла негативни промени, напротив, мисля, че стана по-хубава.
Добре ми е да си ми е чистичка, да мирише на хубаво, да е мека и жизнена (а моята натурално си е много гъста, мека и жизнена - фризьорката така каза)
И не, не е вярно, че ако случайно прескоча едно миене и на втория ден вече капе олио от нея, случвало се е да прескоча наистина и след втория ден и третата сутрин пак беше прилично хубава.
Въпрос на коса, явно е индивидуално![]()
Не е хубаво да се мие косата всеки ден...явно при някои от вас ефекта е друг,тоест не ви се омазнява косата,но имам приятелка която си я мие всеки ден защото просто й се омазнява супер много от миенето всеки ден..а и все пак в шампоана има химии а-у,които не се отразяват добре на косата ако си я миете всеки ден
аз си я мия през 2-3 дни и мога да кажа,че имам много хубава коса-гъста,мекичка и расте много бързо![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
то в тия жеги без душ не може
не можеш ли само тялото да минаваш? косата ще я изтощиш така (освен ако не е с всекидневен шампоан но пак не хубаво всеки ден)
Аз също моята си я мия всеки ден или почти всеки ден, и не съм забелязала да имам някакви проблеми - нито се омазнява, когато пропусна да се измия два дена, например, или нещо такова. Даже си ми изглежда много по - хубава, за мекотата е ясно. Ползвам и подхранващ шампоан. :]
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вредно е според мен, и аз така съм чувала.Аз моята си я мия веднъж на 3 - 4 дни.
Вредно - трънки! А е по-добре в тая жега да се потиш, да събираш прах и мръсотия, дим (евентуално) и да се пазиш да не си измиеш косата и да ходиш с всичко това, полепнало по нея. Е за това смърди в градския и се пускат теми за тоя и оня, дето ходи като нестригана овца със сплъстено руно на главата.
Не е хубаво да я миеш всеки ден.. хубаво е 2 пъти в седмицата НАЙ-МНОГО ТРИ!
^Айде моля ти се! Как ще кажеш на някой, на когото му се омазнява косата бързо да си я мие два пъти в седмицата?
ПС: Косата се мие, когато има нужда!
hmmm, az se kypq vseki den ine mi yvredena( a az se izpeavqm vseki den) no vse pak i az ne mislq che trqbva... sega zapochvam 4 pyti sedmichno i she gi namalqvamno ako si reshila da se kypish vseki den izpolzvai po kachestveni produkti
![]()
Вече си мия косата на всеки трети ден. Ако не ти става мазна всеки ден, по-добре не я мий.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз моята я мия всеки ден и нищо и няма. Нито капе, нито се омазнява по-бързо.
Темата е от 2009 ма няма значение .. хах
По принцип не е препоръчително да се мие всекидневно, особено ако шампоанът е силно измиващ.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Купи си бебешки шампоан и си я мий ако искаш и 2 пъти на ден ;д аз с такъв се къпя всеки ден, а дори не е и като да е мазна на следващия ден ;д не вреди с нищо
nigga stole my bike