.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Град
    Е там...
    се къпеш всеки ден???
    ти уред ли си ма
    веднъж месечно е пре достатъчно

Къпя се всеки ден + косата. Това, че косата се омазнявала, когато я къпеш всеки ден са пълни глупости, знам го от личен опит ...
    Когато човек е наивен винаги го лъжат.Когато е искрен го разиграват,а когато е добър се отнасят зле с него.

Не я мий всеки ден - ще се изтощи и ще ти се омазнява много бързо ! Мисля, че през 2-3 дни е нормално ! Аз моята коса през 2-3 дни я мия иначе ми се омазнява !

Повече от фен Аватара на pepochko
    аз съм момче през зимата и пролетта се къпех всеки ден (тяло+коса) защото бях с дълга коса и сутрин за да е приведа в в някъкъв нормален вид трябваше да си я измия а сега лятото си къпя косата през ден защото вече ми е къса нямам никакви проблеми с косата винаги е вдигната нагоре все едно съм с гел но няма мокрия ефект и игличките и мисля че не ми е омазнена
    Последно редактирано от pepochko : 06-29-2012 на 07:11

Повече от фен Аватара на valentinadr
    На моята коса и стига три пъти седмично,лично фризьор ми е казал,че повече от това е вредно и се отразявя след години,а иначе тялото по 2 пъти на ден

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Мия си косата всеки ден, 3-4 години вече. Случвало се е лятото и по 2 пъти на ден.
    За толкова време не съм видяла негативни промени, напротив, мисля, че стана по-хубава.
    Добре ми е да си ми е чистичка, да мирише на хубаво, да е мека и жизнена (а моята натурално си е много гъста, мека и жизнена - фризьорката така каза )
    И не, не е вярно, че ако случайно прескоча едно миене и на втория ден вече капе олио от нея, случвало се е да прескоча наистина и след втория ден и третата сутрин пак беше прилично хубава.
    Въпрос на коса, явно е индивидуално

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Не е хубаво да се мие косата всеки ден...явно при някои от вас ефекта е друг,тоест не ви се омазнява косата,но имам приятелка която си я мие всеки ден защото просто й се омазнява супер много от миенето всеки ден..а и все пак в шампоана има химии а-у,които не се отразяват добре на косата ако си я миете всеки ден
    аз си я мия през 2-3 дни и мога да кажа,че имам много хубава коса-гъста,мекичка и расте много бързо
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    то в тия жеги без душ не може
    не можеш ли само тялото да минаваш? косата ще я изтощиш така (освен ако не е с всекидневен шампоан но пак не хубаво всеки ден)

Темата е от 2009.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз също моята си я мия всеки ден или почти всеки ден, и не съм забелязала да имам някакви проблеми - нито се омазнява, когато пропусна да се измия два дена, например, или нещо такова. Даже си ми изглежда много по - хубава, за мекотата е ясно. Ползвам и подхранващ шампоан. :]
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Вредно е според мен, и аз така съм чувала.Аз моята си я мия веднъж на 3 - 4 дни.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Вредно - трънки! А е по-добре в тая жега да се потиш, да събираш прах и мръсотия, дим (евентуално) и да се пазиш да не си измиеш косата и да ходиш с всичко това, полепнало по нея. Е за това смърди в градския и се пускат теми за тоя и оня, дето ходи като нестригана овца със сплъстено руно на главата.

Мега фен Аватара на gummybear
    Не е хубаво да я миеш всеки ден.. хубаво е 2 пъти в седмицата НАЙ-МНОГО ТРИ!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Айде моля ти се! Как ще кажеш на някой, на когото му се омазнява косата бързо да си я мие два пъти в седмицата?
    ПС: Косата се мие, когато има нужда!

hmmm, az se kypq vseki den ine mi yvredena( a az se izpeavqm vseki den) no vse pak i az ne mislq che trqbva... sega zapochvam 4 pyti sedmichno i she gi namalqvam no ako si reshila da se kypish vseki den izpolzvai po kachestveni produkti

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Вече си мия косата на всеки трети ден. Ако не ти става мазна всеки ден, по-добре не я мий.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Аз моята я мия всеки ден и нищо и няма. Нито капе, нито се омазнява по-бързо.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Темата е от 2009 ма няма значение .. хах
    По принцип не е препоръчително да се мие всекидневно, особено ако шампоанът е силно измиващ.

Град
    ...Не...Казвам...
    Цитирай Първоначално написано от Undying Виж мнението
    Аз моята коса я мия 2 пъти седмично, и смятам че това е предостатъчно. Всеки ден - абсурд.
    +1

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Купи си бебешки шампоан и си я мий ако искаш и 2 пъти на ден ;д аз с такъв се къпя всеки ден, а дори не е и като да е мазна на следващия ден ;д не вреди с нищо
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си