- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво бихте казали на вашия клас като за последно
Чао...
с изключения на някои!
Ше кажа ББ и толкоз![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Сега съм 10 ти клас и до сега е нямало почти никакви караници.Всички сме заедно, и не мога да си представя като завърша че няма да мога да ги виждам всеки ден както до сега.Мога смело да твърдя, че моят клас е страхотен имного се радвам че съм попаднала там.![]()
![]()
Хмм... все пак 5 години,ше кажа на всички -обичам ви,приятели,но с много малко от тях сигурно,ще продължавам да се виждам...
След днес бих казал нещо само на някои, оставалите бих ги оставил без абсолютно никакъв коментар, туй по-лошо!
Имам страхотен клас и определено го осъзнавам. Когато дойде този момент, тоест след 4 години, може би ще се разплача, знам ли, ако съм жива, ако отношенията ни са още същите...
Бих им казала много неща.![]()
И аз съм десети клас и моя клас е в сащите отношения. Ти да не си някоя моя съученичка под прикритиеПървоначално написано от Cve7y
.
По темата... Аз бих им казал че ще ми липсват и е било невереоятно изживяване да прекарам последните години в училище с такива приятни хора![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Това е то.Тия лекета нищо повече не заслужават.Остана една година само. И идва най-щастливия ден..Първоначално написано от safetyMode
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
тези, които се радват още не им е дошло на главата... да знаеш, че си създал толковаприятелства и да знаеш че нямаш време от учене за тях.. да осзнаеш че най-хубавите години отлитат и няма какво да се направи.. усещането за края на една ера.. абе много сме се карали и много сме се забавлявали заедно... ние сме уникален клас, но когато се сетя че остават още няколко ди и очите ми се пълнят със сълзи... много си ги обичам всички и както написах в годишника това бих им казала :I'll be there for you ... cause you're there for me, too.
Съгласна съм... само колко малко остана, а кога бяхме 1ви клас, после като отидохме след 7ми в др училище и сега с тези хора ще се разделим и няма да се виждаме толкова често, както на даскало....Първоначално написано от me4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
''Да ми ядете чепо...."![]()
У курец...довиченя
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
So long suckers
Сега съм 9ти клас ако нещата продължат така само шепа хора заслужават сбогуване на другите "майната ви" с моите ще се напиваме на завършването така че едвали ще се разделяме веднага след това...![]()
сега съм осми клас но миналата година се зарделих със стария си клас и ревах кат за последно защото бяхме супер сплотен клас и нямахме никакви различия... но сега като ги гледам как са се променили главно момчетата бих им казала просто кратко и ясно " ДА ХОДАТ ДА СЕ .. ДА НЕ ГИ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ "![]()
![]()
![]()
Защо непременно трябва да е запоследно..с тея, с които се харесвате можете пак да си се виждате, а тея, които не можеш да понасяш им тегли една майна и толкоз..иначе лично аз мисля, че едно чао и бегла усмивка ще свършат добра работа..![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
"Обичам ви!" е достатъчно![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Точните ми думи сигурно ще са:
"Най-после ще спра да виждам скапаните ви физиономииии![]()
![]()
(от където ще последва една огромна радост заедно с още 4-5 съученички) Жалко само,че в 13 клас на изпитите ще ви виждам,нооо щом толкова години съм ви търпяла,ще ви изтърпя и тогава
Приятно ви прекарване на бала в оная дупка
И спокойно!Докато сме във вилата с 11 "г" (т.е. групичката ни от 10-тина човека от 3-те класа,които понасяме) няма да си мислим за вас
"
Няма да им казвам,че ги мразя,защото им го казвам всеки ден в даскало![]()
има 4-5 човека, които заслужават дъълго сбогуване, докато останалите са supermassive идиоти (blackhloes също xD). Особено момчетата![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
вие сте най-големите правежи,най-големите к*рви и най-големите шматки,не уважавате никого!нямате никакъв срам,интриганти сте!да ви отнесе камион,това се отнася за всички без 3 момичета,които не са такива!![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
брутална сиПървоначално написано от soul1199
![]()
по темата
мисля,че съм го казвала..
чао!![]()
с мааалки изключения
Аз съм 7-ми клас и точно тая година ми предстои да се разделям с класа си и нямам никва представа какжо да им кажа,но определено на някои ще им кажа някои неща.Например (я са да поразмърдаме бръмбарите в мозъка)... на две от класа бих им казала,че са злобни,лицемерни и им пожелавам всичко да им се върне...на една искрено мн ще и благодаря за това,което ще наорави за мен и на трима човека ще им кажа,че бих се радвала да поддържаме връзка. Това е!![]()
![]()
това заслужават 4естно казано!по назлобени хора от тях не познавамПървоначално написано от YouCantStopMe
да ти говорят зад гърба и после да те лъжат в лицето,не мога да ги понасям,злобари
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Има двама трима, с които ще държим връзки, другите да го поемат анално. Това е.![]()