.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Чао...
    с изключения на някои!

Ше кажа ББ и толкоз
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Сега съм 10 ти клас и до сега е нямало почти никакви караници.Всички сме заедно, и не мога да си представя като завърша че няма да мога да ги виждам всеки ден както до сега.Мога смело да твърдя, че моят клас е страхотен имного се радвам че съм попаднала там.

Град
    Bulgariq,Sofiq
    Хмм... все пак 5 години,ше кажа на всички -обичам ви,приятели ,но с много малко от тях сигурно,ще продължавам да се виждам...

След днес бих казал нещо само на някои, оставалите бих ги оставил без абсолютно никакъв коментар, туй по-лошо!

Имам страхотен клас и определено го осъзнавам. Когато дойде този момент, тоест след 4 години, може би ще се разплача, знам ли, ако съм жива, ако отношенията ни са още същите...
    Бих им казала много неща.

Цитирай Първоначално написано от Cve7y
    Сега съм 10 ти клас и до сега е нямало почти никакви караници.Всички сме заедно, и не мога да си представя като завърша че няма да мога да ги виждам всеки ден както до сега.Мога смело да твърдя, че моят клас е страхотен имного се радвам че съм попаднала там.
    И аз съм десети клас и моя клас е в сащите отношения. Ти да не си някоя моя съученичка под прикритие .

По темата... Аз бих им казал че ще ми липсват и е било невереоятно изживяване да прекарам последните години в училище с такива приятни хора
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ебете се в гъза!
    и аз. тия боклуци нищо не заслужават. даже да си отворя устата за тях. а иначе с тия които движа ще си поддържам връзка.
    Това е то.Тия лекета нищо повече не заслужават.Остана една година само. И идва най-щастливия ден..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

тези, които се радват още не им е дошло на главата... да знаеш, че си създал толковаприятелства и да знаеш че нямаш време от учене за тях.. да осзнаеш че най-хубавите години отлитат и няма какво да се направи.. усещането за края на една ера.. абе много сме се карали и много сме се забавлявали заедно... ние сме уникален клас, но когато се сетя че остават още няколко ди и очите ми се пълнят със сълзи... много си ги обичам всички и както написах в годишника това бих им казала :I'll be there for you ... cause you're there for me, too.
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Цитирай Първоначално написано от me4eto
    тези, които се радват още не им е дошло на главата... да знаеш, че си създал толковаприятелства и да знаеш че нямаш време от учене за тях.. да осзнаеш че най-хубавите години отлитат и няма какво да се направи.. усещането за края на една ера.. абе много сме се карали и много сме се забавлявали заедно... ние сме уникален клас, но когато се сетя че остават още няколко ди и очите ми се пълнят със сълзи... много си ги обичам всички и както написах в годишника това бих им казала :I'll be there for you ... cause you're there for me, too.
    Съгласна съм... само колко малко остана, а кога бяхме 1ви клас, после като отидохме след 7ми в др училище и сега с тези хора ще се разделим и няма да се виждаме толкова често, както на даскало....

''Да ми ядете чепо...."

Град
    Видин
    У курец...довиченя
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Град
    Монтана
    So long suckers

Град
    В думите на хората ;)
    Сега съм 9ти клас ако нещата продължат така само шепа хора заслужават сбогуване на другите "майната ви" с моите ще се напиваме на завършването така че едвали ще се разделяме веднага след това...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    сега съм осми клас но миналата година се зарделих със стария си клас и ревах кат за последно защото бяхме супер сплотен клас и нямахме никакви различия... но сега като ги гледам как са се променили главно момчетата бих им казала просто кратко и ясно " ДА ХОДАТ ДА СЕ .. ДА НЕ ГИ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ "

Защо непременно трябва да е запоследно..с тея, с които се харесвате можете пак да си се виждате, а тея, които не можеш да понасяш им тегли една майна и толкоз..иначе лично аз мисля, че едно чао и бегла усмивка ще свършат добра работа..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    "Обичам ви!" е достатъчно
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Точните ми думи сигурно ще са:
    "Най-после ще спра да виждам скапаните ви физиономииии (от където ще последва една огромна радост заедно с още 4-5 съученички) Жалко само,че в 13 клас на изпитите ще ви виждам,нооо щом толкова години съм ви търпяла,ще ви изтърпя и тогава Приятно ви прекарване на бала в оная дупка И спокойно!Докато сме във вилата с 11 "г" (т.е. групичката ни от 10-тина човека от 3-те класа,които понасяме) няма да си мислим за вас "
    Няма да им казвам,че ги мразя,защото им го казвам всеки ден в даскало

има 4-5 човека, които заслужават дъълго сбогуване, докато останалите са supermassive идиоти (blackhloes също xD). Особено момчетата
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    вие сте най-големите правежи,най-големите к*рви и най-големите шматки,не уважавате никого!нямате никакъв срам,интриганти сте!да ви отнесе камион,това се отнася за всички без 3 момичета,които не са такива!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    да ви отнесе камион,това се отнася
    брутална си

по темата
    мисля,че съм го казвала..
    чао!
    с мааалки изключения

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    I love you and I miss you
    <N>

Аз съм 7-ми клас и точно тая година ми предстои да се разделям с класа си и нямам никва представа какжо да им кажа,но определено на някои ще им кажа някои неща.Например (я са да поразмърдаме бръмбарите в мозъка)... на две от класа бих им казала,че са злобни,лицемерни и им пожелавам всичко да им се върне...на една искрено мн ще и благодаря за това,което ще наорави за мен и на трима човека ще им кажа,че бих се радвала да поддържаме връзка. Това е!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    да ви отнесе камион,това се отнася
    брутална си

по темата
    мисля,че съм го казвала..
    чао!
    с мааалки изключения
    това заслужават 4естно казано!по назлобени хора от тях не познавам да ти говорят зад гърба и после да те лъжат в лицето,не мога да ги понасям,злобари
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Има двама трима, с които ще държим връзки, другите да го поемат анално. Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си