.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    от начало не се обичахме много но с течение на времето започнахме да се разбираме и част от тях много ще ми липсват но има и такива на които ще кажа ЧАООООО тази година !!!

Обичам ви(почти)всички!!!Ще бъдем приятели до живот,ако зависеше от мен!А с ония отшелници и скитници и по другарските не искам да се виждам!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Оооо вече даже и ДГД-то им е много Нищо няма да им казвам...

понеже тая година ми е последна с тях ... бих казал с малко мъка - Набор 90: ммм прекрасна реколта ((((:

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    sluty , добре казано

по темата: на половината клас ще кажа,че много си ги обичам ще ми липсват много и че съм сигурна че ще ни приемат където си искаме и ще си следваме заедно на другата половина ще им пожелая успех в живота и ще им кажа да се замислят върху постъпките си и начина им на държане, защото не им отива ...

На всички ще пожелая успех на матурите и КСИ, и ще отбележа, че това бяха 5те най- хубави години от живота ми до сега
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

нз така като гледам на другите постовете ... се чувствам радостен до някаде .... повечето от вас ругаят и ненавиждат класа си ... а Аз моя го обожавам ... така като се замисля няма нито един който да ми е противен или нещо от сорта ... всичките са симпатяги беее.... такива моменти съм преживял с тях че единственото за което ще ме е яд че няма да успея да им се порадвам още 1, 2 годинки накуп ((:

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Аз не ги мразя, просто има хора, на които бих искала да кажа някои неща в очите , защото са се държали така с мен, а не съм го заслужавала, просто са неблагодарни голяма част .. Иначе ги обичам няма как да не ги обичам, след като съм прекарала 5 години всеки денс тях, та и нощи чат пат абе тва е .. просто ученическите години са най0 хубавите и незабравими .. за съжаление свършиха ...

ПП: и набор 91 сме добра реколта ве
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Не знам какво бих могла да им кажа,защото не сме много хора,а и на всичкото отгоре всички сме приятели-до един.Но едва ли ще е нещо за сбогом,защото знам,че всички ще се виждаме редовно след като завършим.А и най-добрите ми приятелки са в класа мии
    Но все пак бих им казала нещо от сорта,че където и да отиде всеки един от нас винаги ще бъде в сърцата на другите и винаги ще се обичаме. И че годините,които сме прекарали заедно са незаменими и безценни и никой няма да може да ни ги върне.Затова би било прекрасно ако съхраним спомените и се радваме на това,което сме преживели заедно

до 7 клас супер клас ама сеа тея дето сами в класа няма даже и да ги поздравявам

нз наща реколта много я хвалят .. от ваща не съм опитвал още хихиих ((:

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    "Ще ми липсвате"

Ако съм James Bond : " Off.....Fuck Off..."
    Даже и това им е много на тия кифли,кроасани и тем подобни от моя клас - Но за жалост има и свестни с които за радост ще сме в 1 даскало след 7ми клас

Знаете ли какво Аз миналата година плюх по класа си. Мърши с мърши, олигуфрени такива нз си кво..Но като се разделяхме ревах (буквално)..Де да знаммм..гадно е чуството, че 7 години си бил с тези хора и от следвяащият септември няма да им гледаш грозните фейсове по цял ден.. Сега съм 8ми клас. Наистина ми липсват и още пазя добри спомени и усмивки в себе си..даже с 5-6 човека още си се движим и сме си по-близки и от преди!
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Сбогом Прошляци

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    "Ем сорка браточки,тва е живота!"
    не,шегувам се ..
    Ще ми липсват,не точно целият клас,но повечето...хмм,аз лично се надявам да замина след 7ми и за това още не съм мислила.Не ми се мисли точно сега...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    надявам се до 5 години нещо в тоя скапан клас да се промени!! ... но ако сега се разделям с тях, бих им казала: " Алоха, тъпаци! Няма да ми липсват вашите фръцкокифленски олигофрении! Вземете се гръмнете! " а по- точно на една кифла, направо бих й забила един ...

Град
    Улицата
    Чао, скитници!!! И успех в живота!!

Град
    Варна
    Майната ви,копелета

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

anonymous546178
    Guest
    "Дууухайте "

Ще ми липсвате копелета ! :P Нее зависи като бях 7 клас се разделих с миналия ми клас ужаас това беше най якия клас но сега класа ми пак е хубав просто не е такова като да се познавате 7 години..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    "Надухте ми главата 5 години,боклуции! Ама се разбивахме,нали "
    Не ве,мн се кефя на класа ми,направо съм шокирана как такъв късмет.Ест има и такива дето не харесвам особено,но са малко
    Брях,брях

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    "Ходете на майната си,тъпи комплексари"ще е реплика за минимум 75% от класа ми.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    БоСтЪн
    да го духате всички сте копелетаа
    жалко ,че не съм 12 клас
    O.o

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Когато прочетох първите негативни постове, се досетих за стария ми клас. Бих ги изругала цветущо като за "довиждане". Беше доста кофти клас...

Сегашният ми клас е невероятно готин. Естествено много неща могат да се случат до 12 клас, но сега ми става много тъжно, като се сетя, че можем да се разделим някога... Гледам оптимистично на нещата и се надявам да не прекъснем връзки след края. Все пак сигурно ще се срещнем в някои университети.

Та ще им благодаря, че си запазихме сплотеността за разлика от много други класове, както и че съм била голема късметлийка да попадна в подобен колектив от готини умни хора.

'е,бяхме принудени да сме заедно 5 години.А сега 'чао' и със здраве'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си