.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Излизате ли със стари приятели ?

Поддържате ли връзка със старите си приятели ?
    Излизате ли ей така, колкото да си разкажете какво става с вас, да видите как се уреждат нещата покрай тях.. Да си спомните за годините когато сте били деца.. и т.н.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Аз например тази вечер излязох с едни стари приятели, които даже мога да нарека и първите си приятели..
    Лека-полека си спомняхме за дните, които прекарвахме заедно и за всички щуротии, които правихме..
    Дори си спомнихме, че се познаваме още преди да можем да броим до 20
    Сега правим сметка скоро пак да излезем.. Толкова ни липсват отминалите дни.. Две момичета и едно момче.. Споделяхме си всичко.. дори интимни и прекалено лични работи.. сега отново си споделяхме, нищо, че с месеци не сме си говорили и виждали.. Сякаш доверието винаги си го е имало
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Аз често се засичам с разни дето сме били заедно в детската,нооо честно казано не дружа с тях,защото честно казано са големи дружбенски ла*нари Предпочитам да си излизам с хората от новото ми даскало.. малко по-така външният свят да разгледам
    Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
    ich bin nur ein junge von der stra

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да. И съм се убедила, че на такива приятели мога много повече да разчитам.

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз с приятелите си от суупер малка не се разбирам, скарахме се преди г/д три години и ужасно много се радвам,защото сега можеше да съм отвратително зле във всяко едно отношение (като тях). Имам само една по-стара дружка,която също се отдели от онези старите ( ;д ) и сега по някаква странна случайност сме в един клас, та се разбираме (или поне така беше допреди два-три месеца, нещо странно се държим сега една към друга, не знам що).

Град
    In the middle of Nowhere
    Не,станали са големи пропадняци като мен..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Да, все още се виждам с някои от тях. Има няколко човека, които ги знам още от детската и сега сме в един клас, но някакси нямам за какво да говоря с тях, много сме различни. А имам примерно приятели от улицата, с които съм израснала и дори и месеци да не сме се виждали има за какво да говориме и сме много близки, въпреки ще се виждаме сигурно веднъж на 2-3 месеца..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Предпочитам старите приятели.Дори и да не са от ранна детска възраст,то да не са от тия,дет няколко месеца циклиш навсякъде с тях и после Пуф...просто се разпадате като компания и аайде със здраве.Имам си няколко приятели от детинство и си се виждаме,дори и да не е често винаги имаме какво да си кажем.Както и после от гимназията дори и да не са много са останали няколко човека,които си заслужават вижданките

Град
    Варна
    не,просто нямам стари приятели

Аз съм 9-ти клас.Оня ден с приятелите ми от 7-ми клас ,целия клас се събрахме и ходихме на диско.Беше супер яко.
    "Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"

Град
    Paradise
    Да. С най-добрата ми приятелка от 7ми клас още се виждаме.

Ами.. с повечето май не. Има едно момиче,с което се виждаме,ама и то и с нея.. от дъжд на вятър.Забравихме се с всички.

Град
    София
    Веднъж месечно се събирам със стария си клас.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

оо най -редовно

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не. Вече всеки си е в различни компании и т.н. Е разбира се по улиците като се видим се поздравяваме, говорим си, но така да се съберем както преди - не
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Да, обаче има такива дето станаха прекалено надути и се правят, че не се познаваме и почнах и аз да им отвръщам със същото.
    Stay up all night with the stars *

Град
    в света на приключенията ..
    Разбира се

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, но за жалост доста рядко (от различни градове сме ) но за сметка на това като се видим е адски яко, не можем да се наговорим и смеем и се сещаме за минали неща иии о..колко ми липсват
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Да, обаче има такива дето станаха прекалено надути и се правят, че не се познаваме и почнах и аз да им отвръщам със същото.
    И при мен има такива ..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    По принцип с най-близките ми приятели се познаваме от много малки...бяхме 5-6 годишни, когато играехме пред блока, а сега сме постоянно заедно. Затова и нямам много "стари приятели"...Наскоро излизах с едно момиче от стария ми клас, която ми беше горе-долу близка, но определено не е като преди..не бяхме се виждали 2 години и просто нямахме какво да си кажем...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

случва ми се и мн радва

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз с приятелите си от суупер малка не се разбирам, скарахме се преди г/д три години и ужасно много се радвам,защото сега можеше да съм отвратително зле във всяко едно отношение (като тях). Имам само една по-стара дружка,която също се отдели от онези старите ( ;д ) и сега по някаква странна случайност сме в един клас, та се разбираме (или поне така беше допреди два-три месеца, нещо странно се държим сега една към друга, не знам що).
    Абсолютно същото като и при мен..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми не...наскоро излязохме стария клас и не мисля да повторя..всеки си беше в групичката от класа му и помежду ни почти не си говорихме..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Фен
    Град
    Варна
    вече все по-рядко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си