.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Лелеее колко готина тема Първо успех и за напред от мен и да се обичате все така.

Аз също мн се радвам на такива малки неща,на пръв поглед нищо незначещи,но пък те са най-мили и най от сърце.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Лелеее колко готина тема Първо успех и за напред от мен и да се обичате все така.

Аз също мн се радвам на такива малки неща,на пръв поглед нищо незначещи,но пък те са най-мили и най от сърце.

Наистина това е много хубаво.Напълно те разбирам как си се почувствала,защото подарък от любим човек винаги ни прави щастливи,щом е от сърце.Пожелавам ти да сте вечно така щастливи с твоя приятел!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

това е най-хубавата тема на която съм попадала в този форум пожелавам ви много много много да си се обичате
    сега се сещам как веднъж моя приятел ходи да пазарува, а аз го чаках вкъщи и ми беше купил шоколадово яйце с играчка първо се разсмях а после ми стана толкова мило направо се разтопих! сигурно съм го целувала един час без да спра

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Много хубава тема =D> Аз също съм ценителка на дребните жестове,които ме правт адски щастлива.И много се радвам когато приятелят ми поднася малки изненадки,които разнообразяват сивотот ежедневие...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Миии аз кво да кажа... дечко съм още,на 15,но от 16 дена съм с едно момиче на което много държа.От съседния клас е и я виждам всеки ден,имаме общи приятели,общи интереси,мнения и изобщо сичко е супер.С нея се чуствам страхотно,като е около мен,просото нищо не ме тревожи.Тя каза,че ме обича преди няколко дена,но на мен ми се стори прекалено рано и се опитах да и обясня... Тя се съгласи с мен и каза,че има време.Знам,че е рано,но съм сигурен че не прибързах,като и казах днес че я обичам.. Сега се чуствам толкова добре и нямам търпение да дойде утре
    Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
    ich bin nur ein junge von der stra

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Браво,мацко имаш късмет.Желая ви все така да се обичате и ми стана кеф,докато ти четох темата. =D> Искам повече такива тема тук.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: 5 лева щастие

Цитирай Първоначално написано от Lady_Chocolight
    Искам само да споделя нещо много лично. На 19 съм, студентка първи курс към МУ-София, специалност фармация.
    От година ходя с приятеля си и от 6 месеца живеем заедно. Преди си поделяхме домашните задължения, но откакто той започна да работи на пълен работен ден реших, че е по-честно да я върша аз. Снощи бях оставила чиниите за миене за тази сутрин, защото бяхме и двамата изморени.
    Тази сутрин станах и видях, че ги е измил. Преди 10 минути ми се обади и ми каза, че е напазарувал и ще сготви той довечера. Онзи ден ми се върна от работа и ми поднесе шоколадче Линдт.
    И сега се замислям... шоколадите струват по 5 лева, а аз се почувствах на седмото небе, все едно ми е подарил палат.
    Звучи много инфантилно, но ми се плаче в момента. Не знам дали има по-голям късмет на земята от моя. Едва на 19 съм и този човек е първият ми избор.
    Боже, колко е лесно да подариш щастие и любов на някого...
    Споделям го, защото мисля, че прекалено много се пише за проблеми, негативизми и омраза към другите. Нека да има и тема, наистина посветена на любовта.
    Сега отивам да купя бира, чипс и шам-фъстък (защото той това обича най-много) и да се реванширам за шоколада и чиниите .

Споделете и вие хубавите си истории - онези дребни и наглед незначителни неща, които ви карат да вярвате в любовта и в "5-тте лева щастие"
    Пуснах 1 мъжка сълза.
    Сериозно!!!!!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Да, и на мен ми се е случвало да поднеса щастие за 5 лв... Любовта, която виждах в очите й, струваше милиони... Наистина в дребните жестове се крие повече обич, отколкото в "биенето на барабана" и "свалянето на звезди"... Твоят приятел заслужава цялата ти обич - дай му я (заедно с чипса и бирата).

Град
    РЮАР
    5 ле'а е свирка на Околовр1сното... по - голямо щастие от т'ва има ли xAxAHxhA

Град
    Враца
    Хубава тема, вярно... От един такъв малък жест съм плакала цяла нощ, от щастие, де

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами..бях си харесала една чанта.. (не беше 5 лева ама ..квото е ) ама направо се бях влюбила в нея..и отивам да си я купувам.. и отивам в магазина пълно разочорование..чантата я няма.. и излизам си аз от магазина и му звъня коткааааа някой ми е зел чантата..и той ми злато кво да напраим..няма нищо ще купим по хубава...прибрах се аз у нас и ми звъни той и нещо ме ядоса и му обяснявам аз колко е несериозен ..бля бля.. доиде да ме вземе и аз продължавам да му мрънкам за това колко е гаден и несериозен и той ми се смее име изнервя още повече.. и като измъкна чантата.. бях толкова щслива.. че просто нямаше на къде повече .. и почна едно мрънкане що не ми е казал ми така е постъпил с мен

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ами..бях си харесала една чанта.. (не беше 5 лева ама ..квото е ) ама направо се бях влюбила в нея..и отивам да си я купувам.. и отивам в магазина пълно разочорование..чантата я няма.. и излизам си аз от магазина и му звъня коткааааа някой ми е зел чантата..и той ми злато кво да напраим..няма нищо ще купим по хубава...прибрах се аз у нас и ми звъни той и нещо ме ядоса и му обяснявам аз колко е несериозен ..бля бля.. доиде да ме вземе и аз продължавам да му мрънкам за това колко е гаден и несериозен и той ми се смее име изнервя още повече.. и като измъкна чантата.. бях толкова щслива.. че просто нямаше на къде повече .. и почна едно мрънкане що не ми е казал ми така е постъпил с мен
    Не му е лесно на твоя човек...И аз вчера си харесах едно потниче мале сутринта го скивах и отидох после,когато имах почивка да си го купя и го нямаше...Мале ужас...Обаче си харесах една блузка и едо лилаво потниче и си ги взех. По-добре е в мен да няма кинти,че става лошо.Влизам от магазин в магазин... Ти обаче си имала късмет.Браво!

Цитирай Първоначално написано от kypo
    е щом е първата ти любов чакай голямо разочарование...

и аз съм купувал шоколад 85% какао ( не само разбира се това :Д) и всичко изглеждаше точно както го описваш - любов до небесата, но накрая остана само болка и сълзи...

но се радвай докато всичко е цветя и рози, гледай да направиш всички неща които искаш докато е време, а не да съжаляваш като мен че времето заедно изтече и не можах да направя много неща, които исках
    Подкрепям мнението ти... защото след голямата любов има и голямо разочарование...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си