.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: изгорено

изгорено

Здравейте!
    Искам да ви помоля за съвет, значи имам един белег точно до веждата (от шарка) взех си Контрактубекс да го мажа и ако може поне малко да се заличи, до тук добре, но проблема е , че прекалих с мазането и ми стана някакво петно седи като изгорено, вчера беше много червено-намазах го с крем Здраве и ве4е по4ти се скри но се притеснявам да не остане белег-моjе ли някои да ми предлоjи не6то с което да го маjа за да се маxне плсс

Град
    Горна Оряховица
    по-добре стига си мазала, че да не стане по-голямо мазало. Прочети листовката - би трябвало да има информация какво може да се получи при предозиране. Можеш да питаш и в аптека. И от сега нататък се мажи толкова често, колкото се препоръчва в листовката.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    по-добре стига си мазала, че да не стане по-голямо мазало. Прочети листовката - би трябвало да има информация какво може да се получи при предозиране. Можеш да питаш и в аптека. И от сега нататък се мажи толкова често, колкото се препоръчва в листовката.
    To infinity and beyond.

Пи6е така
    ПРИ ПРЕДОЗИРАНЕ:НЯМА ОПИСАНИ СЛУ4АЙ НА ПРЕДОЗИРАНЕ
    аз спрях вече да се мажа с него ама се чуда кфо да праа че да не остане белег а ако го мажа с крем здраве може ли да стане нещо

Мажи го с крем Здраве-ще помогне 100% и друг път не слагай толкова често.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен Аватара на girl4eety
    крем здраве
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на mynichka
    може би с крем здраве ще се оправи ..но внимавай повече друг път
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    На слънцето :>
    А иначе Контратубекса помага ли за белези от шарка? о,О

бтв. така и така има тема, нека си попитам.. Понеже като малка бях голямо диване, сега имам много белези по краката, а не е хубаво жена да има белези особено по краката.. Та.. белезите са като петна /по-тъмни и по-светли от тена ми/ и искам да попитам с какво мога да ги махна?
    Ако някой знае, моля, да сподели :P
    Мерси предварително

Град
    в света на приключенията ..

Re: изгорено

Цитирай Първоначално написано от zvezdi4kataaa93
    Здравейте!
    Искам да ви помоля за съвет, значи имам един белег точно до веждата (от шарка) взех си Контрактубекс да го мажа и ако може поне малко да се заличи, до тук добре, но проблема е , че прекалих с мазането и ми стана някакво петно седи като изгорено, вчера беше много червено-намазах го с крем Здраве и ве4е по4ти се скри но се притеснявам да не остане белег-моjе ли някои да ми предлоjи не6то с което да го маjа за да се маxне плсс
    спри мазилата
    може да имаш алергия или да прекаляваш дозата демек да не си прочела листовката внимателно
    чакай и не мисли за това след време ще се махне

Re: изгорено

Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от zvezdi4kataaa93
    Здравейте!
    спри мазилата
    може да имаш алергия или да прекаляваш дозата демек да не си прочела листовката внимателно
    чакай и не мисли за това след време ще се махне
    Не е нужно да спира мазилата, а само Контрактубекса, нищо не пречи да се маже с крем Здраве от него даже по-бързо ще заздравее.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    The Paradise
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    А иначе Контратубекса помага ли за белези от шарка? о,О

бтв. така и така има тема, нека си попитам.. Понеже като малка бях голямо диване, сега имам много белези по краката, а не е хубаво жена да има белези особено по краката.. Та.. белезите са като петна /по-тъмни и по-светли от тена ми/ и искам да попитам с какво мога да ги махна?
    Ако някой знае, моля, да сподели :P
    Мерси предварително
    стари белези само с операция се заличават
    Good girl gone bad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си