- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ми става ;((
Допълвам мнението на Seducti0n.Скъпа авторке, много ми е познато какво чувстваш.Не искам да те обезкуражавам, но се съмнявам, че пак ще изпиташ такива чувства, ако наистина много си обичала бившия си.Хората са казали, че пиленцето веднъж каца на рамото.Единственият ми съвет е да игнорираш мисълта за него, колкото и да е трудно.Радвай се на най-малкото, което ти поднася животът, дори това да означава хапката храна, раззеленените дървета и разцъфтелите светя.Видях,, че пишеш стихове и вярвам, че можеш да се радваш на красотата.Освен това опитай да си щастлива с новото момче, обръщай внимание на добрите му черти и никога не го сравнявай с бившия, това може да ти донесе само болка.Ако мислиш, че не си щастлива и не можеш да бъдеш щастлива с него, по-добре се разделете, няма смисъл да мъчиш себе си.Дай си почивка, докато успееш да "откриеш пътечка към себе си".Пожелавам ти успехи, дано по-скоро да се отървеш от всичко, което те мъчи.Не се предавай и не се оставяй на мъката да те завладее.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...