.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Брато,когато пишеш коментар се обоснови а не да трупаш само .
    skype - luso-.-

.. гледай на момичетата по-скоро KATO на хора,от колкото на момичеta и може и да се получи ;]] !А иначе зарязвай тъпия skype ако искаш нещо по-сериозно-skype да ти е по-скоро между другото от колкото основното ;] УСПЕХ! ...

Аз и гледам като на хора,вьпреки 4е Господ е казал 4е ги е сьздал като подобие на 4овека Но сьм малко по притеснителен при самото сваляне меко казано сьм срамежлив
    skype - luso-.-

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от cmexotepanuq
    Така и така никой/я не ми каза как да завьржа 1 тема за разговор като хората ей сега пак ме намери някво моми4е и пак сьщата история приятно ми е еди кой си квартал ала бала и след малко ... мьл4анието на агнетата
    oф.. адски тъпо ми е.. и няма какво да правя и щом искаш да ти дам вариации - имаш ги:

1. Училище
    - как върви училище
    - кои са любимите й предмети в училище
    - как са отношенията в класа й
    - има ли учител който я дразни много
    - какво обича да прави в междучасията
    - какво е това, което отвлича вниманието й по време на скучна лекция относно развитието на планетите и звездите в косноса..
    - кой е любимия й предмет
    - какво изучава в училище
    - каква специалност е
    - училището и организира ли някакви лагери през лятото
    - училището има ли спортни отбори - футбол, волейбол, тенис на маса, баскетбол..

2. Начин на живот (всичко останало извън училище)
    - къде обича да ходи през свободното си време
    - от какви хора е компанията й
    - повече момчета или повече момичета са в компанията й
    - каква са отношенията помежду им..
    - да разкаже някакви интересни случки от миналото, който никога няма да забрави и ще си спомня когато духва 85те свещички на тортата, държаща в дясната си ръка дървен бастун..
    - в какви отношения е с родителте си
    - какви телевизионни предевания и филми обича да гледа най-често
    - дали спортува някакъв вид спорт

3. Любов (всеки обича да си спомня приятните спомени с бившите и настоящи половинки)
    - обича ли романтиката
    - кое е най-милото нещо което са правили за нея
    - кой го е правил
    - как го е направил
    - кой е бил най-милия жест от страна на момче
    - обича ли да танцува
    - какъв е мечтания от нея подарък от мечтания партньор
    - обича ли да празнува свети Валентин, или всеки ден е празник с човека който е до нея
    - обича ли да й подаряват плюшки
    - кои са любимите и плюшени играчки
    - обича ли шоколад
    - каква е нейната любовна фантазия

Това свърши ли работа?
    ...

При всеки е различно:
    При едни върви като по вода и мен, а при други не може да потегли..
    И това зависи само от теб..
    Ся да не ме искаш гсм номера и да ми се обаждаш когато някое момиче ти пише по скайп..
    Недей да се излагаш..
    Дигни си самочувствието и всичко останало ще се оправи!

Малеееее, ти верно си пълен с идеи...ВИНАГИ

По темата: ами то мозъче се иска за тая работа ... трябва поне малко обща култура да имаш за да завържеш елементарен ежедневен разговор.

Мисля 4е имам обща култура но сам малко по притеснителен и незнам дали ще го разберете като си 4ата или говора на живо с някое красиво за мен моми4е се 1 се затварям в някакьв мой свят и забравям за вси4ко
    skype - luso-.-

Пич, защо си посредствен?

Питаш как да заговориш момиче в чата? Питаш как чатовете ви да са 15 часа? ОМГ.

Я ИЗЛЕЗ НАВЪН
    ЗАГОВАРЯЙ ТАМ!

В скайп/ирк наистина е скучна работа...
    Аз като бивша чатърка знам как изглеждаш отстрани - има сума ти такива безцветни никнеймчета (като казвам безцветни имам предвид посредствени, скучни, еждневни), с които си пишем супер скучни ОБЩИ неща от рода на "брат имаш ли?", "нз си кво имаш ли" ...

Яко скука е бе, човек. Да не говорим че личи от километри че човекът е отчаян и те пита само за да не скучае. Признай си, не те интересува чак толкова дали "f-4iTyY" има куче или брат... оО Просто като не се залафите за нищо интересно ти става тъпо че си такъв смотан и си измисляш някви въпроси, колкото да върви... Но това не значи че момичето ще прояви интерес към теб, колкото и въпроси да й задаваш. А интереса е най-важното. Да се заинтересува от теб, да я заинтригуваш. Трябва да ти кажа че това се получава много трудно по чата, а ти и без тва не го умееш, защото явно нямаш много умения за общуване. (споко, учи се.)

Просто не бъди такова дърво... Научи се да общуваш, това се учи, вярвай ми - и аз не съм била много успешна преди, но с тренинг НА ЖИВО човек се научава да контактува успешно Да развива усет, да не е нетактичен, да се харесва и т.н.

За теб е важно да си успешно момче сред обществото или да си удължаваш времето за чат? Ако е второто, мога да ти дам още 37438 въпроси, които да задаваш на момичето, но това няма да е гаранция че ще се "зарибите", освен това, чувал си фразата - get a lifeeeeeeeee, get a fuckin life!

Въпреки че MyNameIsImmortal даде страхотни съвети, пак ще си останеш тъпо дърво и никоя мацка няма да се интересува от теб ако само седиш в тоя чат... защото на повечето момичета НЕ ИМ ПУКА за чата, а още повече че щом казваш че си им скучен, значи няма и да им пука, и ти ще си обречен да си измисляш още и още въпроси, а резултатът ще си е все 0... (защото, както казах, тва че от 2 часа й задаваш въпроси, на които тя отговаря и само от учтивост пише "ми ти?", не означава че момичето е заинтригувано от теб като личност.. и как да е заинтригувана, след като не й показваш нищо.. показваш че си скучен никнейм..)

Истинският живот е навън, в компанията! Далеч от измислените въпроси, които си личат от километри... (всъщност чатовете винаги са били доста измислени.. и в преносен смисъл)

Не ти се заяждам, искам да ти помогна, но просто не бъди посредствен бе, пич! Не бъди дърво!
    Търси СЪЩЕСТВЕНОТО, не някакви глупости колкото да поддържате разговора. Защото тва дали ще я засипваш а тя ще ти отговаря на въпросите не означава че резулатът от тва чатене е качествен.

То и да се чати се учи... Някои "никнеймове" са ми грабвали вниманието с подход на писане, начин на изразяване... но като цяло са единици и съм сигурна че си имат личен живот и не са онлайн често... => общувай и зарибявай навън, след 2-3 провала ще се научиш как стават нещата... И чати по-рядко!
    И БЪДИ САМОУВЕРЕН, не бъди някъв плъх. Виждам че нямаш самочувствие, а женките умират за пичове, които да ги слагат на място, повярвай. Трябва да си внушителен, затва намери начин да имаш прилично самочувствие - не си повтаряй колко си зле, просто се учи от грешките си и никога не си мисли че си грозен, тъп и т.н., така се самонавиваш и ти рефлектира на поведението. Но на уроци по самочувствие и сам можеш да се научиш, има много материали в психоложките книги, в интернет и т.н., а аз си разтеглих твърде много поста..

Изводът от писанията ми е да си изключиш пцто, да излезнеш с приятелчетата ти и да понамалите употребата на някви гадни чат програмки...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Hilary_
    myNameIsImmortal си знае.... Иначе квото ти хрумне я питай... Не е трудно...

Цитирай Първоначално написано от teenems
    SoAfraid +1 пък и приятелите ти като ти казали че си писали по 1-2-3 ч. от де знаеш ,че не лъжат
    Ако искаш насила да стане нема как.Ако нема за кво да си пишете не си пишете

..ееми ако си просто притеснителен много чаровно бих казала,тогава значи не ти е било писано ти да сваляш момичетата ;]]]

Супер фен Аватара на galu6a
    един човек за да си говорите трябва да имате нещо общо е явно до сега не попаднал на подходящатата
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ами зна4и аз от 1-2 седмици си 4ата с едно моми4енце имаме общи интереси (баскет,хек,бира,разходки и много други) но мисля 4е няма привли4ане между нас поне от моя страна някак си от време на време ми става много анти-пати4на но през другото е супер то4но заради тия анти-пати4ни признаци от време на време не искам и да си помислям за нея
    skype - luso-.-

Re: Много гаден проблем :X

и по4ваме да си пишем здр как си питам я за брат сестра кой клас е каде у4и в кой квартал е зодия сякакви глупости
    Мн интересни теми на разговор
    Защо изобщо си решил да си търсиш момиче по чатове и сайтове, където почти всеки се представя за такъв какъвто не е и тн и тн. Вдигни си самочувствиео и заговори момиче, което харесваш в парка/дискотеката/училище...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

Я ИЗЛЕЗ НАВЪН
    ЗАГОВАРЯЙ ТАМ!

Аз като бивша чатърка знам как изглеждаш отстрани - има сума ти такива безцветни никнеймчета (като казвам безцветни имам предвид посредствени, скучни, еждневни), с които си пишем супер скучни ОБЩИ неща от рода на "брат имаш ли?", "нз си кво имаш ли" ...

Яко скука е бе, човек. Да не говорим че личи от километри че човекът е отчаян и те пита само за да не скучае. Признай си, не те интересува чак толкова дали "f-4iTyY" има куче или брат... оО Просто като не се залафите за нищо интересно ти става тъпо че си такъв смотан и си измисляш някви въпроси, колкото да върви... Но това не значи че момичето ще прояви интерес към теб, колкото и въпроси да й задаваш. А интереса е най-важното. Да се заинтересува от теб, да я заинтригуваш. Трябва да ти кажа че това се получава много трудно по чата, а ти и без тва не го умееш, защото явно нямаш много умения за общуване. (споко, учи се.)

Просто не бъди такова дърво... Научи се да общуваш, това се учи, вярвай ми - и аз не съм била много успешна преди, но с тренинг НА ЖИВО човек се научава да контактува успешно Да развива усет, да не е нетактичен, да се харесва и т.н.

За теб е важно да си успешно момче сред обществото или да си удължаваш времето за чат? Ако е второто, мога да ти дам още 37438 въпроси, които да задаваш на момичето, но това няма да е гаранция че ще се "зарибите", освен това, чувал си фразата - get a lifeeeeeeeee, get a fuckin life!

Въпреки че MyNameIsImmortal даде страхотни съвети, пак ще си останеш тъпо дърво и никоя мацка няма да се интересува от теб ако само седиш в тоя чат... защото на повечето момичета НЕ ИМ ПУКА за чата, а още повече че щом казваш че си им скучен, значи няма и да им пука, и ти ще си обречен да си измисляш още и още въпроси, а резултатът ще си е все 0... (защото, както казах, тва че от 2 часа й задаваш въпроси, на които тя отговаря и само от учтивост пише "ми ти?", не означава че момичето е заинтригувано от теб като личност.. и как да е заинтригувана, след като не й показваш нищо.. показваш че си скучен никнейм..)

Истинският живот е навън, в компанията! Далеч от измислените въпроси, които си личат от километри... (всъщност чатовете винаги са били доста измислени.. и в преносен смисъл)

Не ти се заяждам, искам да ти помогна, но просто не бъди посредствен бе, пич! Не бъди дърво!
    Търси СЪЩЕСТВЕНОТО, не някакви глупости колкото да поддържате разговора. Защото тва дали ще я засипваш а тя ще ти отговаря на въпросите не означава че резулатът от тва чатене е качествен.

То и да се чати се учи... Някои "никнеймове" са ми грабвали вниманието с подход на писане, начин на изразяване... но като цяло са единици и съм сигурна че си имат личен живот и не са онлайн често... => общувай и зарибявай навън, след 2-3 провала ще се научиш как стават нещата... И чати по-рядко!
    И БЪДИ САМОУВЕРЕН, не бъди някъв плъх. Виждам че нямаш самочувствие, а женките умират за пичове, които да ги слагат на място, повярвай. Трябва да си внушителен, затва намери начин да имаш прилично самочувствие - не си повтаряй колко си зле, просто се учи от грешките си и никога не си мисли че си грозен, тъп и т.н., така се самонавиваш и ти рефлектира на поведението. Но на уроци по самочувствие и сам можеш да се научиш, има много материали в психоложките книги, в интернет и т.н., а аз си разтеглих твърде много поста..

Изводът от писанията ми е да си изключиш пцто, да излезнеш с приятелчетата ти и да понамалите употребата на някви гадни чат програмки...

nikoi nqma da moje da ti dade po-smislen otgovor/suvet.TOVA e istinata.prosto spri da stoish pred klaviaturata i da se zanimavash s gluposti.jghgh ti go e kazala.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от jghgh

Я ИЗЛЕЗ НАВЪН
    ЗАГОВАРЯЙ ТАМ!

просто прочети написаното .. много точно е написано

Град
    Варна
    ИЗВЪН ТЕМАТА:
    скайп-а ти много ме кефи

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    и трябваше ли да цитирате поста на jghgh само за да отговорите с две думи....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

valdesbg а ти защо си трупаш коментар4ета брат
    skype - luso-.-

Град
    Е там...

Re: Много гаден проблем :X

Здравейте,моят проблем е такьв.Не сьм хубав , но не сьм и грозен.Но имам проблем при говоренето с моми4етата така както навьн така и в скайп,сайт за запознанства.Зна4и намира ме / намирам някое моми4е и по4ваме да си пишем здр как си питам я за брат сестра кой клас е каде у4и в кой квартал е зодия сякакви глупости и по 1 време и 2мата спираме да си пишем след 5-10 мин тя ми пише нещо и дефакто аз и отговарям след това аз и пиша нещо и тя и се губи 4ата а имам познати които си пишат с моми4ета по 1-2-3 4аса без да спират...Може ли някой да ми помогне да ми каже какво да правя как да бьда интересен пред моми4е даже ако може само моми4ета да пишат коментари от вьзраст 14-17 години ето и мои снимки http://karamel4e.com/hako3eh , http://sofianci.com/cowardd_
    абе мноо си дебел

Град
    Варна
    A ти си най-готиния, сега се успокой

Darkkiss,ако искаш да се видим да видиш тогава вие слабите колко бьрзо ти4ате ше те е*а в пубера
    skype - luso-.-

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Капитан Планета - недей мами, лъжат те..

Ама с тая коч компания а аПсурт да привлечеш някое женско...

(има фен клуб на майка - вземи си номерче)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ква ко4 група бе брат
    skype - luso-.-

Еми то при всички е така зна4и никоя не е подходящата
    еми 'земи се гръмни
    h4x0r s7r1k3z 4g41n!

Град
    Варна
    Най им се кефя на форумните биячи ПП: Авторе, борба тренираш ли?
    Не знам защо се сетих, просто да питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си