- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много гаден проблем :X
Не,брато преди година тренирах кам 7-8 месеца кик-бокс а сега тренирах бойно самбо пак в левски ама савсем за малко защото не ми хареса особенно
skype - luso-.-
Щом искаш да се харесаш на момиче, първо, самочувствието ти трябва да се вдигне! Никое момиче не харесва разни сдухани пичове, ако ще да са красиви като мистър свят. Като си говориш по скайп търси интересни и забавни теми, като под забавни не разбирай да се правиш на клоун, това няма да се хареса в никой случай. Също недей да обясняваш за разни простотии. Можеш да подхванеш темата с нещо като, например, как мина днеска, какво прави, а, така ли, ми аз знаеш ли - и казваш нещо забавно и/или интересно. Сега точно не мога да ти кажа, но със сигурност - самочувствието трябва да дигнеш и да си измислиш поне 2 - 3 теми за разговор. Дръж се мило и проявявай искрено разбиране ако почне да ти говори за нейни проблеми.
Виж сега преди с друга регистрация сам писал 4е моми4етата са много довер4иви кам мене винаги мога да говоря с тях по каквито и да е проблеми по всяко време те имат вяра мога да и помагам но спрях да го права защото аз не си тьрса бест фриендс имам си достать4но така4е най-малкия проблем ми е за искренното разбиране а най-големия както виждам вси4ки ми казвате е само4увствието но аз не мога да го дигна не е в мой стил винаги сьм бил отворен пред мом4етата и сам бил скромен пред моми4етата
skype - luso-.-
О боже. Да бъдеш по - интересен wtf? хах
Бъди себе си.
Знаете ли какво обмислих добре вьпросите си..не е важно кое моми4е ще свалиш най-важно е приятелите ти!Без тях ти си крьгла нулаНо няма смисьл да ви го казвам вие си го знаете
![]()
skype - luso-.-
По принцип е вярно. Само дето в твоя случай е извинениеПървоначално написано от cmexotepanuq
Със здраве.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House