- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- евакуация хах
съмняваш ли се за последните 3-4 дни над 350 човека са подписали застрахователна полица на имуществотоПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
турци сте
Окей помачеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
ти пък какво се обаждаш неподготвен, лептен такъв?Първоначално написано от ViolentSaint
още 1 ден![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ахах, курец !
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
Епа за сеа нищо нема...
Първоначално написано от AnincetoSexy
И к'во ся?Тресе ли?
EDIT:
Няма да има земетресение в Хасково по Великден
17 април 2009 14:56 / обновена на 17 април 2009 | Росица Александрова | 12 Коментирай
В Хасково няма да има разрушително земетресение по Великден. Прогнозите за трус от 7 степен по Рихтер са на астролога Емил Лещански, но се отричат от геофизици и учени.
В началото на годината Лещански предсказа, че през април сеизмични катаклизми ще ударят именно тази част на България, а на 9 април напомни прогнозата си за катастрофално земетресение в Хасково точно на Великден. По думите му труса няма да бъде лек, ще има жертви и щети. Това предизвика масова психоза сред хората, много от които застраховаха имотите си.
Прогнозите на Лещански се отричат от учените. Според геофизика от Димитровград Йордан Георгиев твърденията за силен трус от 6-7 степен по Рихтер са безпочвени и нереални, защото районът на Хасково не е сеизмична зона.
„Не, няма да стане изобщо, ако пък се случат някакви събития, те ще са по места, където се генерират много слаби събития с магнитуд даже под 3”, заяви Георгиев.
Информацията е взета от: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=349128
Тъпак!
Тъпак, тъпак, ама ако беше познал щяха да те дават по бТВ-то...деа тъпата мърша
а аз учаквах да не се събубяа то и един труп няма
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ей мухльо... ***Първоначално написано от XceSS
Да не би да ти е брат, че го защитаваш толкова много. Май и ти като него си измисляш разни неща за разни хора (в твоя случай). Да .... тъпия ти.
ПП. Дори не съм от "разрушения град след земетресение 7 по скалата на Хитлер, както беше казал някой"
Да брат ми е, мН сИ Го LоФфФфКамПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Първоначално написано от EternalEyes
К'во се месиш и ти не знаеш...