- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 18, а приятелката ми на 23
Хахахах това става много смешно . Тя не е много за теб защото скоро интересите ще ви се разминат и после какво . И все пак хубаво де правете секс да ти мине мерака ама какво те греят другите кой какво ще каже ?! Щом тя те харесва и ти нея кво те притеснява ?!
Те не се обичат, просто ще имааа...яко
Каката ще те отрака
Няма какво да те смущава според мен , даже тъкмо обратното особено щом казваш че момичето те кефи , аз съм малко по-голям от теб но предпочитам подобни връзки с момичета които знаят какво искат и как да го получат , за любов и чувства не знам как ще се развие филма но за секс ще има приключение тъй че къде се вика enjoy![]()
Първоначално написано от Love_Boy
![]()
![]()
![]()
Ама ти сериозно ли ?!?! Това ли е същинския проблем ?!?
![]()
![]()
![]()
Какво ще кажат приятели и познати ? Леле... Аз пък си мислех ,че проблема ще е ,че тя след 2-3 може да пожелае брак,деца и така нататък. От друга страна, ти след 2-3 няма да си въобще готов за подобно нещо ..
pi4 ti nared li si ?! taq kakto q opisva6 e nqkva super qka , i e navita da ti pusne. K1v ti e problema ? Se pak ti 6te q 4uka6 a ne priqtelite ti ...
My soul is painted like the wings of butterflyes!
Неискам да те засегна но много права/прав си бил/а в този период човек се развива, но никъде не е писано че като си на толкова трябва да се е?еш като животно по този начин едва ли ще се развиеш към някои по добра страна ... много правилно младежа е останал с такова впечатление и не само той все пак не всичко е е?ане пари и коли към което се стремят повечето момичета на тези години и за оправдание да казват че са влюбени защо всички се влюбват в богати момчета с мерцедеси БМВ аудита дето имат много пари ... Много просто защото са материалиски друго му казано К?Р?ИПървоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
П.С. Пич моя съвет в такъв прави си кефа никъде не пише че ще се жениш за това момиче(кака) само внимаваи да не се изтървеш че това ще доиде истинския проблем ... а също се замисли и за старата си приятелка ти казваш че не си с нея и е била с теб заради парите които нямаш в време и е да потарси материалното другаде![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
аз не виждам къв ти е проблема![]()
Кви са тея простотии за 15-16-17 годишните?И кво като е руса,висока,с големи гърди...аз изглеждам по същия начин ама съм на 15..После сме били недоразвити.
според мен това не е проблем-щом момичетата могат да излизат с по-големи от тях,защо ти да не можеш?А и както я описа-сигурно наистина е много секси и приятелите ти могат само да ти завиждатЖелая ти успех
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Брех, че съм удебен, че е така бе ! Самоче едно ви липсва на вас младичките, ама как му викаха бе .....Първоначално написано от galenata
ЖИТЕЙСКИ ОПИТ БЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето това нямате !!!! Щото се е*ете наляво на дясно с тоя и с оня после "не ни слагай под общ знаменател", как да стане това ? Само като ти гледам ника "галената" ми става ясно, че подръжаваш на чалга певиците, като ти гледам рокличката и почти излезлия бюст веднага мога да ти кажа, че си даваш лесно дупето на разни дришльовци. И ще ми разправя, че била развита... Тва, че са ти пораснали малко цици и дупето ти има няква форма не те прави РАЗВИТА по никой начин !!! Руса си => кифла си !!!! Русо гладно нема, ама и русо умно нема !!! Псувайте ме заяждайте се не ме интересува тази кретенска малоумна тема пусната от някакъв дришльо, който иска да покаже колко е "як" и как забил каката и как имал пари и заради тва ходели с него направо ми идва да повърна от смях ! А и още нещо - забелязахте ли, че той не спомена НИЩИЧКО за акъла и ? Дали има дали няма него май тва хич не го вълува ? Софийски тъпанар ! Ае заминавай да се хвалиш на някой друг тука не си интересен. Ега тая мацка се окаже бразилски травестит да ти удари една паца по дупарата ....
на къде отива тоя свят сичко живо само секс търси... няма ли любов вече...![]()
owndПървоначално написано от Vichko0o
И грамотни хора !!!!Първоначално написано от DeViLgIlrL16
Първоначално написано от Vichko0o
хах бразилски травестит....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не всички се ебат наляво и на дясно извиниме но нямаш право да убиждаш всички...![]()
и още нещо за кво пак да не са развити и кфо като е руса...може да се е боядисала това тъпа ли я прави...
кво като е с рокля с голямо деколте има си гърди показва ги кво да се изгърби и да си ги крие ли...
![]()
ами вия момчетата пак ако бяхте жени по големи курви от вас на дали щеше да има...![]()
и не всички жени търсят да измъкнат от някого нещо... тъпо е да се слагат всички под общ знаменател...
а колкото до темата е адски тъпа ако ще и с баба си да хой се ебе кво ми пука тръгнал да се хвали... и кво щели да кажат приятелите му.. пффф... тапанар...![]()
аре ако обичаш не се заяждай... тва аз как пиша кво те интересува...![]()
брех начи... много сериозна работа вашата.. тези думи изключително добре описват сериозността на едно момиче/женаПървоначално написано от Love_Boy
![]()
![]()
Като гледам една дума за акъл не се каза..разбирам..
Еми приятна ебняИ така с тва убеждение (''не вярвам в любовта'') ..само с тва и ше си останеш,но щом те устройва. Не виждам проблем в темата.. съмнявам се да ти дреме чак толкоз кой кво ше каже,при положение,че искаш да си с нея (по къвто там начин си знаеш)
съжалявам,но тва не можах да го пропусна :
е,наистина.. те това е сериозна женаПървоначално написано от Love_Boy
![]()
За начало като искаш да те забележат СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО !!! Кво ми слага некви малоумни снимки (много вероятно снимката да има и фотошоп в нея няма да се учудя) разгологъзени и т.н и ще ми разправя да се търси акъл ! Аз мога да ти кажа защо слагам всички под общ знаменател. Щото ако трябва да избирате между 2 момчета - едното хубаво но се държи с вас като парцал и едно дебело но изключително умно момче вие ще вземете хубавеца за да не се говори зад гърба ви колко е "зле" гаджето ви, а да може да ви завиждат. Щото всички тука както говорите, че "искате любовта, искате да обичате, да сте обичани, че не гледате визията и парите" така всички сте пикливи материалистки. Дори вече не се гледа собствения интерес, ами както вика баща ми "абе на мене нема значение как ми е важното е на Вуте да му е зле" ..... Виж, че ти не можеш да напишеш 3 думи без правописна грешка бе, а си на 16 години като ти гледам ника ... Как да не ви слагам под общ знаменател. Всеки/всяка се мислите за различни и за уникални, ОБАЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !!!! Всяка пиклива лапетия като го удари хормона и вече си мисли, че има силата да промени света, да господства над всички, че знае всичко, че е най-много от всички, и трябва да стъпква останалите и да се показва колко е "могъщ/а" .... Е заради това ви слагам под общ знаменател. Щото в тая проклета София между 12 и 18 годишни лапенца има 1 на 10000 което става човек от него, другите са БОКЛУЦИ! Ще ви слагам под общ знаменател просто защото си го заслужавате да сте под един знаменател. В тоя форум от всичките потребители има сигурно 10 човека, които казват винаги истината всички останалите сте с 2837523 маски, и вче сами се заблуждавате, кои сте всъщност ! Самите вие не се познавате, камоли някой да ви опознае и да каже, че сте различни. Всяко следващо поколение става все по-зле и по-зле, така че не ми обеснявай как няма да ги слагам под общ знаменател. Като се научиш да пишеш грамотно ела пак да ми кажеш нещо !!!!Първоначално написано от DeViLgIlrL16
Не че се мешам в спора...но само да отбележа,че те боядисаните блондита са тъпите по принципПървоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
![]()
А случайно да се е снимала в PlayboyПървоначално написано от Love_Boy
![]()
![]()
едва ли,Първоначално написано от radoslav4o
Първоначално написано от Love_Boy
Аз толкова се захласнах по описанието, че пропуснах пасажа че е сериозно момиче
![]()
Много от това, което каза е истина, но все пак .. Едва ли на теб би ти било приятно да те слагат под общ знаменател със Сульо и Пульо .. Аз, примерно, бих могла да кажа, че и ти си от ония дето търсят хубави каки за по 1 вечер .. Ще кажа едно "Всички са такива!" и няма да ми пука дали е така. Но ти може изобщо да не си такъв (и предполагам не си). Всеки е индивидуален и има черти от всеки тип. На мен също ми става обидно като чуя, че всички момичета гледали само портмонето и колата, защото аз също съм момиче, но не като тези, за които става дума.Първоначално написано от Vichko0o
Надявам се, разбра какво исках да кажа...
По темата : Just No Coment!!!![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
първо- не ме учи как да пиша... както си поискам така ще пиша, това не е твоя работа...
второ- за какъв се мислиш да ми говориш така... търпение търпение ма то писва... и от къде си толкова убеден, че ще избера другия.. мразя някой да се държи просташко с мен... и ти няма да тръгнеш с някоя жена дето мяза на травестит... не ми пука мнението на другите и съм го доказала на всичките ми познати... не се влияя от мнението на хората... ти не си ли обичан за какво са ти пари, се едно ще оправят дереджето и ще ти стане по- лек живота... няма смисъл да говоря, че ако някоя мацка си покаже циците сте пуснали езици до пода... не съм на 16, пък и не те интересува на колко съм.. въпроса не опира до години... всеки гледа години ма друго не... не се мисля за различна и уникална, напротив никога не съм казала, че съм повече от някой с нещо... за мен хората са еднакви... никога не съм мачкала никой, винаги аз съм си обирала всичко...
трето не живея в София живея в Пловдив, сега ще намериш кусур и на нашия град..
никога няма да тръгна да се права на такава, на каквато не съм... адски тъпо е ... и не е от поколението просто има едни хора, има и други хора, които са съвсем различни... това, че в София са повечето такива не значи, че на всякъде са такива... хайде да си имаме уважението... като не ме познаваш, не се прави на интересен.. курви има колкото щеш- вярно е... но това не значи че всички са еднакви... седни и малко помисли и тогава говори кой какъв е...
п.п. и те не пишеш особено грамотно ма никой не ти прави забележка...
ПУКА МИ!