.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    Кви са тея простотии за 15-16-17 годишните?И кво като е руса,висока,с големи гърди...аз изглеждам по същия начин ама съм на 15..После сме били недоразвити.
    Брех, че съм удебен, че е така бе ! Самоче едно ви липсва на вас младичките, ама как му викаха бе .....
    ЖИТЕЙСКИ ОПИТ БЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето това нямате !!!! Щото се е*ете наляво на дясно с тоя и с оня после "не ни слагай под общ знаменател", как да стане това ? Само като ти гледам ника "галената" ми става ясно, че подръжаваш на чалга певиците, като ти гледам рокличката и почти излезлия бюст веднага мога да ти кажа, че си даваш лесно дупето на разни дришльовци. И ще ми разправя, че била развита... Тва, че са ти пораснали малко цици и дупето ти има няква форма не те прави РАЗВИТА по никой начин !!! Руса си => кифла си !!!! Русо гладно нема, ама и русо умно нема !!! Псувайте ме заяждайте се не ме интересува тази кретенска малоумна тема пусната от някакъв дришльо, който иска да покаже колко е "як" и как забил каката и как имал пари и заради тва ходели с него направо ми идва да повърна от смях ! А и още нещо - забелязахте ли, че той не спомена НИЩИЧКО за акъла и ? Дали има дали няма него май тва хич не го вълува ? Софийски тъпанар ! Ае заминавай да се хвалиш на някой друг тука не си интересен. Ега тая мацка се окаже бразилски травестит да ти удари една паца по дупарата ....

хах бразилски травестит....

не всички се ебат наляво и на дясно извиниме но нямаш право да убиждаш всички...
    и още нещо за кво пак да не са развити и кфо като е руса... може да се е боядисала това тъпа ли я прави... кво като е с рокля с голямо деколте има си гърди показва ги кво да се изгърби и да си ги крие ли...
    ами вия момчетата пак ако бяхте жени по големи к**ви от вас на дали щеше да има...
    и не всички жени търсят да измъкнат от някого нещо... тъпо е да се слагат всички под общ знаменател...
    а колкото до темата е адски тъпа ако ще и с баба си да хой се е** кво ми пука тръгнал да се хвали... и кво щели да кажат приятелите му.. пффф... тапанар...
    За начало като искаш да те забележат СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО !!! Кво ми слага некви малоумни снимки (много вероятно снимката да има и фотошоп в нея няма да се учудя) разгологъзени и т.н и ще ми разправя да се търси акъл ! Аз мога да ти кажа защо слагам всички под общ знаменател. Щото ако трябва да избирате между 2 момчета - едното хубаво но се държи с вас като парцал и едно дебело но изключително умно момче вие ще вземете хубавеца за да не се говори зад гърба ви колко е "зле" гаджето ви, а да може да ви завиждат. Щото всички тука както говорите, че "искате любовта, искате да обичате, да сте обичани, че не гледате визията и парите" така всички сте пикливи материалистки. Дори вече не се гледа собствения интерес, ами както вика баща ми "абе на мене нема значение как ми е важното е на Вуте да му е зле" ..... Виж, че ти не можеш да напишеш 3 думи без правописна грешка бе, а си на 16 години като ти гледам ника ... Как да не ви слагам под общ знаменател. Всеки/всяка се мислите за различни и за уникални, ОБАЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !!!! Всяка пиклива лапетия като го удари хормона и вече си мисли, че има силата да промени света, да господства над всички, че знае всичко, че е най-много от всички, и трябва да стъпква останалите и да се показва колко е "могъщ/а" .... Е заради това ви слагам под общ знаменател. Щото в тая проклета София между 12 и 18 годишни лапенца има 1 на 10000 което става човек от него, другите са БОКЛУЦИ! Ще ви слагам под общ знаменател просто защото си го заслужавате да сте под един знаменател. В тоя форум от всичките потребители има сигурно 10 човека, които казват винаги истината всички останалите сте с 2837523 маски, и вче сами се заблуждавате, кои сте всъщност ! Самите вие не се познавате, камоли някой да ви опознае и да каже, че сте различни. Всяко следващо поколение става все по-зле и по-зле, така че не ми обеснявай как няма да ги слагам под общ знаменател. Като се научиш да пишеш грамотно ела пак да ми кажеш нещо !!!!

първо- не ме учи как да пиша... както си поискам така ще пиша, това не е твоя работа...
    второ- за какъв се мислиш да ми говориш така... търпение търпение ма то писва... и от къде си толкова убеден, че ще избера другия.. мразя някой да се държи просташко с мен... и ти няма да тръгнеш с някоя жена дето мяза на травестит... не ми пука мнението на другите и съм го доказала на всичките ми познати... не се влияя от мнението на хората... ти не си ли обичан за какво са ти пари, се едно ще оправят дереджето и ще ти стане по- лек живота... няма смисъл да говоря, че ако някоя мацка си покаже циците сте пуснали езици до пода... не съм на 16, пък и не те интересува на колко съм.. въпроса не опира до години... всеки гледа години ма друго не... не се мисля за различна и уникална, напротив никога не съм казала, че съм повече от някой с нещо... за мен хората са еднакви... никога не съм мачкала никой, винаги аз съм си обирала всичко...
    трето не живея в София живея в Пловдив, сега ще намериш кусур и на нашия град..
    никога няма да тръгна да се права на такава, на каквато не съм... адски тъпо е ... и не е от поколението просто има едни хора, има и други хора, които са съвсем различни... това, че в София са повечето такива не значи, че на всякъде са такива... хайде да си имаме уважението... като не ме познаваш, не се прави на интересен.. к**ви има колкото щеш- вярно е... но това не значи че всички са еднакви... седни и малко помисли и тогава говори кой какъв е...

п.п. и те не пишеш особено грамотно ма никой не ти прави забележка...
    Е добре обесни ми как да ти повярвам, че си различна ? Снимката на профила ти ? Начина ти на писано, без изобщо да ти пука колко неграмотно и нескопосано пишеш. Ти се хвана за 1 нещо за тва, че и аз не съм пише много грамотно, е да ама си в голяма грешка !Аз ти дадох 2385725 довода за това защо ви слагам под 1 знаменател, ти дори не направи опит да се защитиш..... Написа някви редове колкото да има и това беше .... Кажи нещо което да ми направи впечатление, да покаже, че си различна ? Виждат ти се циците на снимката една мааалка част от лицето и това е ? Е няма как да не те сложа и теб при всички.... Не искам да се карам с тебе, или с който и да било но просто се бях ядосал и пишех без да мисля .... Твърде много простотия видях в тоя живот и ми дойде до гуша от всичко .... Не съм искал да те засегна лично теб, но така се стекоха нещата ....

Е добре обесни ми как да ти повярвам, че си различна ? Снимката на профила ти ? Начина ти на писано, без изобщо да ти пука колко неграмотно и нескопосано пишеш. Ти се хвана за 1 нещо за тва, че и аз не съм пише много грамотно, е да ама си в голяма грешка !Аз ти дадох 2385725 довода за това защо ви слагам под 1 знаменател, ти дори не направи опит да се защитиш..... Написа някви редове колкото да има и това беше .... Кажи нещо което да ми направи впечатление, да покаже, че си различна ? Виждат ти се циците на снимката една мааалка част от лицето и това е ? Е няма как да не те сложа и теб при всички.... Не искам да се карам с тебе, или с който и да било но просто се бях ядосал и пишех без да мисля .... Твърде много простотия видях в тоя живот и ми дойде до гуша от всичко .... Не съм искал да те засегна лично теб, но така се стекоха нещата ....

може би това че не ме познаваш те кара за мислиш така ?!... за какво трябва да го доказвам във форум така или иначе никой няма да го оцени... много ад, проблеми и болка съм изживяла, но дали за някой има някакво значение?... ти ми каза, защо слагаш всички под общ знаменател и аз ти казах моята гледна точка... и не ми се виждаха циците на снимката просто ти си гледал там... какво от това как пиша сега ще изляза поредната кифла дето се сваля на всеки заради, това че не ми се пише грамотно ли?... един ден не съм на училище и пак някой хваща тази тема... не съм написала просто няколко реда а това което мисля... кажи как да ти докажа че съм различна ако не искаш да го повярваш?... пред доста приятели, близки и познати съм доказала, че съм различна... цял живот не съм си живяла в разкош и да съм куклата на тате, напротив постоянно сме се местели само простотии ми са се случвали, и един вид си пропуснах най важната част от живота- детството... сега имам малък брат на който няма да позволя да се случи каквото и да е било... няма да позволя да изживее същото като мен... и то благодарение на хора които съм обичала много преди - бабите ми... съсипаха ми детството нервите и ето пак съм с проблем имам пери-кардит... най интересното си беше че едва толкова късно се сетиха да ми помогнат... както и да е няма значение... не съм от тези кифли дето се хвалят, че са имали 1000 гаджета напротив като кажа на някой като ме пита- нямала съм и ме гледа се едно падам от Марс... какво му е странното не разбрах ?... първата целувка я получих преди по малко от месец... ето това е от мен няма как да ти докажа че не съм поредната разглезена кифла на тате... ако сам не се опиташ да го повярваш...

а колкото до обиждането както на мен са ми казвали мисли преди да кажеш нещо и не се заяждай без причинно...

Град

може би това че не ме познаваш те кара за мислиш така ?!... за какво трябва да го доказвам във форум така или иначе никой няма да го оцени... много ад, проблеми и болка съм изживяла, но дали за някой има някакво значение?... ти ми каза, защо слагаш всички под общ знаменател и аз ти казах моята гледна точка... и не ми се виждаха циците на снимката просто ти си гледал там... какво от това как пиша сега ще изляза поредната кифла дето се сваля на всеки заради, това че не ми се пише грамотно ли?... един ден не съм на училище и пак някой хваща тази тема... не съм написала просто няколко реда а това което мисля... кажи как да ти докажа че съм различна ако не искаш да го повярваш?... пред доста приятели, близки и познати съм доказала, че съм различна... цял живот не съм си живяла в разкош и да съм куклата на тате, напротив постоянно сме се местели само простотии ми са се случвали, и един вид си пропуснах най важната част от живота- детството... сега имам малък брат на който няма да позволя да се случи каквото и да е било... няма да позволя да изживее същото като мен... и то благодарение на хора които съм обичала много преди - бабите ми... съсипаха ми детството нервите и ето пак съм с проблем имам пери-кардит... най интересното си беше че едва толкова късно се сетиха да ми помогнат... както и да е няма значение... не съм от тези кифли дето се хвалят, че са имали 1000 гаджета напротив като кажа на някой като ме пита- нямала съм и ме гледа се едно падам от Марс... какво му е странното не разбрах ?... първата целувка я получих преди по малко от месец... ето това е от мен няма как да ти докажа че не съм поредната разглезена кифла на тате... ако сам не се опиташ да го повярваш...

а колкото до обиждането както на мен са ми казвали мисли преди да кажеш нещо и не се заяждай без причинно...
    Факта, че си смени снимката ми направи най-голямото впечатление !!!! Наистина ти пука и наистина явно съм подхванал грешния човек!! Надявам се да ме извиниш за неудобството и ако съм те засегнал!!!!!!

Факта, че си смени снимката ми направи най-голямото впечатление !!!! Наистина ти пука и наистина явно съм подхванал грешния човек!! Надявам се да ме извиниш за неудобството и ако съм те засегнал!!!!!!

каза, че не ми се вижда лицето и затова я смених...
    еми пука ми да и понякога се ядосвам най-много за това, защото ми пука за всичко около мен... няма проблем не се обиждам лесно пък и прощавам бързо... което също ми е лоша черта...

п.п. на колко си аз съм на 14...

Та въпросната пловдивчанка, на която и са се виждали циците и не се ядосва лесно

Имам така леки контакти с теб и ако ти не се ядосваш лесно незнам какво означава това. Това го казвам от опит

Цитирай Първоначално написано от ogun2
    Та въпросната пловдивчанка, на която и са се виждали циците и не се ядосва лесно

Имам така леки контакти с теб и ако ти не се ядосваш лесно незнам какво означава това. Това го казвам от опит

ти господине можеж да накараш и мъртъв да стане и да те разстреля публично... затова не се бъркай където не ти е работата...

Цитирай Първоначално написано от ogun2

ти господине можеж да накараш и мъртъв да стане и да те разстреля публично... затова не се бъркай където не ти е работата...
    Пий чай от мента и се успокой

Кви са тея простотии за 15-16-17 годишните?И кво като е руса,висока,с големи гърди...аз изглеждам по същия начин ама съм на 15..После сме били недоразвити.
    Брех, че съм удебен, че е така бе ! Самоче едно ви липсва на вас младичките, ама как му викаха бе .....
    ЖИТЕЙСКИ ОПИТ БЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето това нямате !!!! Щото се е*ете наляво на дясно с тоя и с оня после "не ни слагай под общ знаменател", как да стане това ? Само като ти гледам ника "галената" ми става ясно, че подръжаваш на чалга певиците, като ти гледам рокличката и почти излезлия бюст веднага мога да ти кажа, че си даваш лесно дупето на разни дришльовци. И ще ми разправя, че била развита... Тва, че са ти пораснали малко цици и дупето ти има няква форма не те прави РАЗВИТА по никой начин !!! Руса си => кифла си !!!! Русо гладно нема, ама и русо умно нема !!! Псувайте ме заяждайте се не ме интересува тази кретенска малоумна тема пусната от някакъв дришльо, който иска да покаже колко е "як" и как забил каката и как имал пари и заради тва ходели с него направо ми идва да повърна от смях ! А и още нещо - забелязахте ли, че той не спомена НИЩИЧКО за акъла и ? Дали има дали няма него май тва хич не го вълува ? Софийски тъпанар ! Ае заминавай да се хвалиш на някой друг тука не си интересен. Ега тая мацка се окаже бразилски травестит да ти удари една паца по дупарата ....
    На 15 години човек няма как да има житейски опит,понеже той се придобива с времето.Относно това с кой се е*а и с кой не-не можеш да знаеш.А и не е твоя работа.Говорех за физическото развитие,тъй като той спомена,че по малките сме били недоразвити.Мога да ти кажа само,че проблема е в теб-защото оценяваш стойностите на човека по външния му вид.А така си правиш доста грешни изводи.Това,че изглеждам така не ми пречи да уча в добро училище,да изкарвам добри оценки и т.н.Ако под кифла разбираш момиче,което се поддържа-ок,кифла съм.Относно ника ми-аз може така да се казвам бе,ти откъде знаеш или само си търсиш поводи да се заяждаш?!Русата коса какво общо има?!Това,че така ми отива повече и се харесвам повече кво значение има...

пич само ще ти кажа просто се кефи. намерил си яка мацка която ти се кефи . бъди с нея ако наистина я харесваш . кво лощо ?

Възраста няма начение- понавам едно момче, което в продължение на 2 години ходеше със жена с 11 години по-голяма от него (не беше нищо усобенно нито грозна нито красива, но просто си паснаха като характери) и в последствие се ожениха.
    Тъжно ми е само, че ти я описа само на външен вид: височина,коса,гърди, а не каза поне едно от вътрешните и качества: чувство за хумор, общи интереси...май и тази връка няма бъдеще.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

abe wij sq az ne sum choweka koito moje da ti daca suweti ti iskash
    ama wse pak sum na 14 w tozi jiwot ne trqbwa da ti puka napred i twa e kakto q opiswash momicheto e prekrasno i ako ne gleda parite zimai q nqma smisul

Град
    Stara Zagora,Graz
    Az mislq 4e ako nqkoi trqbva da se pritesnqva tova e tq ne ti!

Град
    На 15 години човек няма как да има житейски опит,понеже той се придобива с времето.Относно това с кой се е*а и с кой не-не можеш да знаеш.А и не е твоя работа.Говорех за физическото развитие,тъй като той спомена,че по малките сме били недоразвити.Мога да ти кажа само,че проблема е в теб-защото оценяваш стойностите на човека по външния му вид.А така си правиш доста грешни изводи.Това,че изглеждам така не ми пречи да уча в добро училище,да изкарвам добри оценки и т.н.Ако под кифла разбираш момиче,което се поддържа-ок,кифла съм.Относно ника ми-аз може така да се казвам бе,ти откъде знаеш или само си търсиш поводи да се заяждаш?!Русата коса какво общо има?!Това,че така ми отива повече и се харесвам повече кво значение има...
    Никога не съм оценявал човек по вида му !!! Просто мога да правя преценка по това как се облича и какъв е ! Мога да си заложа лявото мъдо, че ти не си от момичетата търсещи "истинската любов" ..... Ако си и от някой по голям град, ако още не си то до няколко години ще почнеш да се е*еш насам на там.... galenata МнениеФорум: Секс Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 10:43 pm Заглавие: момичета хареса ли ви първия път
    Не ми хареса особено... Не,че имаше болка или притеснение,просто към това момче с което ми беше 1вия път абсолютно нищо не изпитвах...И аз не знам защо го направих,отдадох се на момента Smile. Ето го и доказателството!!!!! Наистина това не е моя работа, с кой то правиш, но просто като видя някоя изрусена такава като тебе и ми иде да повърна върху компа .... А това за оценките ох пиле ... Това, че имаш добри оценки не те прави умна .... В наше време не е нужно да си умен за да изкараш добра оценка .... Такаче не ми го зтъквай това !!!!
    А кифла = поддържано момиче АХХАХААХАХААХАХАХА !!!!! Няма да го коментирам това просто защото не мога да си събера мислите от смях ! Отностно това, че на 15 се мислиш вече за МНОГО развита, еми не си мацева !!! Тепърва тялото ти има да преминава през куп биологични процедурки - една от тях е изграждането на гънки по мозъка ти (че за сега и моха да стъпи ще се разчекне) ..... Това, че на теб са ти израстнали по рано циците (както ивече масово на 15 имат по големи бюстове от порно актриса ама както и да е....) не значи, че развитието ти е свършило... Но ти сама доказа, че умствено си роднина с нещо между кокошка и пуйка Успех от мене "развито" човече !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Stara Zagora,Graz
    mnogo dobre go kaza tva oba4eDDD

[quote="Vichko0o"]
    Никога не съм оценявал човек по вида му !!! Просто мога да правя преценка по това как се облича и какъв е ! Мога да си заложа лявото мъдо, че ти не си от момичетата търсещи "истинската любов" ..... Ако си и от някой по голям град, ако още не си то до няколко години ще почнеш да се е*еш насам на там.... galenata МнениеФорум: Секс Пуснато на: Нед Юни 07, 2009 10:43 pm Заглавие: момичета хареса ли ви първия път
    Не ми хареса особено... Не,че имаше болка или притеснение,просто към това момче с което ми беше 1вия път абсолютно нищо не изпитвах...И аз не знам защо го направих,отдадох се на момента Smile. Ето го и доказателството!!!!! Наистина това не е моя работа, с кой то правиш, но просто като видя някоя изрусена такава като тебе и ми иде да повърна върху компа .... А това за оценките ох пиле ... Това, че имаш добри оценки не те прави умна .... В наше време не е нужно да си умен за да изкараш добра оценка .... Такаче не ми го зтъквай това !!!!
    А кифла = поддържано момиче АХХАХААХАХААХАХАХА !!!!! Няма да го коментирам това просто защото не мога да си събера мислите от смях ! Отностно това, че на 15 се мислиш вече за МНОГО развита, еми не си мацева !!! Тепърва тялото ти има да преминава през куп биологични процедурки - една от тях е изграждането на гънки по мозъка ти (че за сега и моха да стъпи ще се разчекне) ..... Това, че на теб са ти израстнали по рано циците (както ивече масово на 15 имат по големи бюстове от порно актриса ама както и да е....) не значи, че развитието ти е свършило... Но ти сама доказа, че умствено си роднина с нещо между кокошка и пуйка Успех от мене "развито" човече !!!!
    Eми какво общо има това как се обличам с това каква съм ?!И вземи прочети пак-10 пъти написах,че съм говорела за физическото развитие!!А не за гънките на мозъка.Ще се еба с който си пожелая,ти не си никой за да ми казва.Да,това беше първия ми път,какво да се прехласвам и да лъжа ли?До скоро бях девствена.Ама понеже съм руса и всички ще говорят,че се еба на ляво на дясно...Правила съм го точно с две момчета,едното от който е сегешният ми приятел и с него ходим повече от половин година.Това от кой град съм (от София съм) може и да има значение,но то не е кой знае колко важно.Аз ли си избирам къде да се родя?Ако бях от някое село пак можех да съм го миналат цялото нали?Не откривам смисъл в това...Не ме изкарвай курва ако обичаш,говори си за външния ми вид колкото пожелаеш,но не за качествата ми,защото си нямаш никаква идея какви са.Това,че изкарвам добри оценкии (не ставаше въпрос само за оценките) може да не ме прави умна,а показва някакво старание,и стремеж да продължа да уча по-нататък.Ама сега сигурно ще изкараш,че се предлагам на учителите за 6ци.Няма да те убеждавам в каквото и да било.Явно някоя "кифла" доста яко те е преебала,че говориш така.Просто не си заслужаваш.

Освем да ти кажа - евала... похвално е за теб ... а пък е и по добре ... аз лично съм имал връзка с 32 годишна жена (разведена) и да ти кажа честно заслужаваше си

Супер фен Аватара на rakiQ
    е и ???? кво като ?
    с моя приятел разликата ни е 11 год и кво ?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Аз съм на 18, а приятелката ми на 23

Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Приблема ми е следният: аз съм момче на 18 години от София, в момента нямам приятелка, с бившата се разделиь преди 3 седмици защото се оказа, че е била с мене само заради парите които уж съм имал.
    Преди една седмица се запознах с едно момиче на 23 години, тя не е от София, студентка е тук, от провинцията е. Изключително привлекателна, висока, руса с прекрасно тяло и божествени гърди. Излезнахме 3 пъти на кафе, още на първата среща се целунахме, а вчера тя бе толкова настъпателна, че по всичко личи, че следващият път ще правил секс.

А същинският проблем се състои в това, че ако тръгнел се притеснявам какво ще кажат приятели и познати. Възрастовата разлика все пак е 5 години.
    Охо !! 23 г, руса, студентка, привлекателна, напориста ... малееееее Що не я поканиш у вас да ти е под ръка Ще се съгласи при тия наеми в Сф.. айде !! Успех !!
    Ама ще трябва и да почерпиш

Град
    [quote="galenata"]
    Eми какво общо има това как се обличам с това каква съм ?!И вземи прочети пак-10 пъти написах,че съм говорела за физическото развитие!!А не за гънките на мозъка.Ще се е** с който си пожелая,ти не си никой за да ми казва.Да,това беше първия ми път,какво да се прехласвам и да лъжа ли?До скоро бях девствена.Ама понеже съм руса и всички ще говорят,че се е** на ляво на дясно...Правила съм го точно с две момчета,едното от който е сегешният ми приятел и с него ходим повече от половин година.Това от кой град съм (от София съм) може и да има значение,но то не е кой знае колко важно.Аз ли си избирам къде да се родя?Ако бях от някое село пак можех да съм го миналат цялото нали?Не откривам смисъл в това...Не ме изкарвай к***а ако обичаш,говори си за външния ми вид колкото пожелаеш,но не за качествата ми,защото си нямаш никаква идея какви са.Това,че изкарвам добри оценкии (не ставаше въпрос само за оценките) може да не ме прави умна,а показва някакво старание,и стремеж да продължа да уча по-нататък.Ама сега сигурно ще изкараш,че се предлагам на учителите за 6ци.Няма да те убеждавам в каквото и да било.Явно някоя "кифла" доста яко те е преебала,че говориш така.Просто не си заслужаваш.
    Добре де ще те попитам едно нещо пък да видим какво ще ми отговориш..... Защо го направи първия път без чувства ? Само защото прителките ти вече го правят ? Защото ти е интересно какво е чувството (жестоко ме съмнява)?? Защото просто е на мода вече да се е*ете наред и ти реши "ми аз съм следващата" и хоп набързичко .... Не бе обесни ми щото аз не разбирам логиката - хем искаш да повярвам, че не си "поредната" фльорца, хем сама доказваш как си пуснала на момче без чувства без нищо ??? Ъъъъъъъ аз ли не намирам логиката или нея просто я няма ?? За тва коя кифла ми е причинила нещо - ми не всъщност, просто ненавиждам разни момиченца дето си мислят, че с вагинката си владеят света ..... В смисъл слабо ме вълнува с кой се е*еш и кога и колко често и т.н... Но дай ми логичен отговор на въпроса, който ти зададох за да повярвам, че си различна? Само на 15-си, и вече си спала с човек без чувства ... Желязна логика имаш моме !!!! Ще ми е интересно да ти чуя отговора
    De-Phazz - Anchorless

Възраста според мен е без значение

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Поне ща отрака
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Някъде на юг!
    Milsqche razvoq na razgovora otide v syvsem druga posoka ot temata koqto postavih.
    Ne se karaite!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

[quote="Vichko0o"][quote="galenata"][quote="Vichko0o"]
    Eми какво общо има това как се обличам с това каква съм ?!И вземи прочети пак-10 пъти написах,че съм говорела за физическото развитие!!А не за гънките на мозъка.Ще се е** с който си пожелая,ти не си никой за да ми казва.Да,това беше първия ми път,какво да се прехласвам и да лъжа ли?До скоро бях девствена.Ама понеже съм руса и всички ще говорят,че се е** на ляво на дясно...Правила съм го точно с две момчета,едното от който е сегешният ми приятел и с него ходим повече от половин година.Това от кой град съм (от София съм) може и да има значение,но то не е кой знае колко важно.Аз ли си избирам къде да се родя?Ако бях от някое село пак можех да съм го миналат цялото нали?Не откривам смисъл в това...Не ме изкарвай к***а ако обичаш,говори си за външния ми вид колкото пожелаеш,но не за качествата ми,защото си нямаш никаква идея какви са.Това,че изкарвам добри оценкии (не ставаше въпрос само за оценките) може да не ме прави умна,а показва някакво старание,и стремеж да продължа да уча по-нататък.Ама сега сигурно ще изкараш,че се предлагам на учителите за 6ци.Няма да те убеждавам в каквото и да било.Явно някоя "кифла" доста яко те е преебала,че говориш така.Просто не си заслужаваш.
    Добре де ще те попитам едно нещо пък да видим какво ще ми отговориш..... Защо го направи първия път без чувства ? Само защото прителките ти вече го правят ? Защото ти е интересно какво е чувството (жестоко ме съмнява)?? Защото просто е на мода вече да се е*ете наред и ти реши "ми аз съм следващата" и хоп набързичко .... Не бе обесни ми щото аз не разбирам логиката - хем искаш да повярвам, че не си "поредната" фльорца, хем сама доказваш как си пуснала на момче без чувства без нищо ??? Ъъъъъъъ аз ли не намирам логиката или нея просто я няма ?? За тва коя кифла ми е причинила нещо - ми не всъщност, просто ненавиждам разни момиченца дето си мислят, че с вагинката си владеят света ..... В смисъл слабо ме вълнува с кой се е*еш и кога и колко често и т.н... Но дай ми логичен отговор на въпроса, който ти зададох за да повярвам, че си различна? Само на 15-си, и вече си спала с човек без чувства ... Желязна логика имаш моме !!!! Ще ми е интересно да ти чуя отговора
    Повечето ми приятелки мога да ти кажа,че са девствени.Направих го,защото бях готова да го направя,бях изчела много и знаех достатъчно,за да предприема тази крачка и се пазя,за разлика от повечето,които пускат теми "Бременна ли съм?"Може да не съм изпитвала чувства,но изпитах възбуда.Това ми беше достатъчно.Педи това съм имала хиляда възможности да го анправя,но не се бях почувствала готова.Тогава се почувствах и действах,толкова ли е лошо?И не мога да разбера какво толкова имаш предвид под названието "кифла"??Тва,че се кефиш на жени,който излизат така както са станали от леглото си е твой избор.

И не мога да разбера какво толкова имаш предвид под названието "кифла"??Тва,че се кефиш на жени,който излизат така както са станали от леглото си е твой избор.[/b]
    значи кифла е всяка жена, което се грижи за външния си вид?
    е ще прощаваш, но не съм съгласна
    кифли са всички пикли и дрисли, които показват гърдите из форумите
    и смятат, че така ще привлекат вниманието
    оп
    грешка
    ще си спечелят комплименти
    кифли са малките момиченца из улиците, без какъвто и да било умствен багаж, които още не знаят какво е мензис, но са сложили токчетата, изкуствените коси и петте килограма грим и не могат да видят по-далеч от носа си
    няма лошо да си естествен и дискретен

по темата:
    голяма работа, че е по-голяма

Град
    [quote="galenata"][quote="Vichko0o"][quote="galenata"]
    Повечето ми приятелки мога да ти кажа,че са девствени.Направих го,защото бях готова да го направя,бях изчела много и знаех достатъчно,за да предприема тази крачка и се пазя,за разлика от повечето,които пускат теми "Бременна ли съм?"Може да не съм изпитвала чувства,но изпитах възбуда.Това ми беше достатъчно.Педи това съм имала хиляда възможности да го анправя,но не се бях почувствала готова.Тогава се почувствах и действах,толкова ли е лошо?И не мога да разбера какво толкова имаш предвид под названието "кифла"??Тва,че се кефиш на жени,който излизат така както са станали от леглото си е твой избор.
    Прочети си сама постовете и виж, колко плосък начин на мислене имаш ... 1-во кифла беше поддържащо се момиче, сега стана неподдържащо се ... 2-ро аз ти казах вече, че НЕНАВИЖДАМ кифлите, но ти си пишеш свойто и пропускаш мои коментари, ок няма проблем
    Тъй като виждам, че си простичка, ще ти дам едно обяснение за кифла....
    Кифла = разглезена най-общо казано от там нататък си прави ТИ сметката. Не аз не се кефя на кифли/курви/проститутки/фльорци/фешъни/метеросексуални и още куп други глупости ! Аз се кефя на хора изградили характера си на база СЕБЕ СИ, а не няква хорска мода дето ги превръща в свине ...... Адски много се дразня на хора дето пишат 5 поста от които 4 са еднакви, а 5-тия е цитат (ти пишеш си нещо въпреки, че аз ти обеснявам, че харесвам съвсем друго).... Ето ти си от голямото село (и аз съм от голямото село) още си малка вярно, но съм убеден, че вече си получавала предложения от разни батковци каращи коли за по 50 000+ хиляди лева/евро, но за сега си си мислела, че не трябва така. Заложих си преди малко лявото мъдо и бях прав. Сега ще си заложа дясното за това - вече почваш да се чудиш "защо пък да не си хвана богато гадже" ... В момента все още подтискаш тази мисъл, но скоро ще и се отдадеш !!! Възможно и да съм в огроооомна грешка, но много си мисля, че ако те срещна отново след 3 години вече ще си някоя мутреса караща някоя Q7-ца или Х6-ца или знам ли и ще се правиш на "Господ".
    Виж не е нищо лично това към тебе разбери, се ми е тая ква ще станеш. Въпроса е, че много момичета дето си мислеха "абе аз съм различна аз имам акъл в главата, знам какво правя, защо го правя, никога няма да стана такава или онакава, аз иам добър успех и куп други глупости" в момента ходят с някой дебел, противен, мазен, чичка дето е с 30 години по голям от тях, но само като му видят колата и им се подмокря сливката ...
    Била прочела достатъчно за секса и айде хоп в леглото с 2-рия айде не с първия .... Не знам защо си въобразяваш, че като лъжеш нас от форума лъжеш и себе си... Ти си знаеш най-добре какво, що и как... Вярно е секса е може би най-голямото удоволствие на тоя свят и да наистина нямам право да съдя НИКОГО за това, че обича да се "задоволява" било то чрез един/една, било то чрез много .... Но просто да ми разправяш колко си развита, само щото имаш малко повече цици от останалите и да ми се натягаш, че си различна БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ще ми разправяш врели-накипели и ще очакваш да ти кажа "омг да ти си свястна, о не извинявай аз такова, може ли да целуна краката ти ? или поне пътя по който ходиш?" .... Имаш доста високо самочувствие - похвално обичам хората, които имат самочувствие и се стараят да ходят с високо вдигната глава, но мамка му поне имай малко покритие бе .... Ти нямаш никакво, ти си толкова прозрачна и си толкова безхаберно проста, че ми е беден речника да се изразя (да изчетох 90% от коментарите ти във форума просто не ми издържаха нервите за останалите) .... Бии си камшика и ти и автора си е*авайте "най-милото" и стига сте се хвалили по некви форуми "колко можете, колко имате, колко сте велики, колкото сте най,най,най,най,най ...." Щото ти си поредната, а автора е некво некадърно, разглезено момченце, дето си мисли, че като си хванал "руса кака" и вече всички трябва да му се покланяме като го видим ... Толкова силно ви блъска хормона в черепната КУХИНА, че ще се спука скоро време ! Ако нещо искаш да ми кажеш "галенке" пиши ми на лично щото я усрахме тая тема тотално и не ми се занимава да спамя повече !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си