- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз, тя и той
Здравейте, айде и аз с мойте проблеми![]()
Значи през ваканцията моя приятелка ме запозна с едни момчета и както в повечето истории имаше един много сладък.
С него постоянно и си разменяхме закачливи погледи и се шегувахме, разменихме си телефоните и скайповете и започнахме да си пишем sms-и, да си говорим по скайпа и по телефоните. Когато един слънчев ден той ми се обади и ми каза толкова мили неща и накрая завърши с "Влюбен съм в теб". Същия ден моята приятелка ми каза, че го харесва от доста време и смята да говори с него, аз нищо не й казах, но сега ми е супер криво защото хем искам да съм с него, хем не искам да я загубя като приятелка. Моля ви, дайте някви съвети![]()
![]()
казвал съм го преди, ще го кажа и сега..
Има само 2 вариянта:
1ви: Казваш му, че не можете да бъдете заедно, понеже не искаш да загубиш приятелката си, или лужеш, че не го харесваш и не може да има връзка помежду ви.. така спасяваш приятелството ви, но рискуваш да го сънуваш много вечери, постоянно въздишайки за него.. желаейки го, но вече пропиляла своя шанс.
2ри: Решаваш да си с него, казваш му ДА, тръгвате.. но в това време губиш приятелката си.. което можеби ще те натъжи, но на фона на щастието с момчето можеби няма да тъжиш толкова.. сещайки се само вечерно време за приятелката..
Това е лошото..
Избираш или твоето щастие, или приятелството ви..
Избора е само и единсвено в твои ръце..
успех.![]()
Не е задължително приятелката ти да се разсърди...... Поговори с нея..
ACϟDC
По оя въпрос ще получиш много противоречиви мнения.
Ето и моето: Съветвам те да не си с него. Нито да си правиш труда да говориш с приятелката си за него. Нито на нея да позволиш да е с него. Просто застане ли човек между вас, риска, да се развалят до няква степен отношенията ви, е доста голям.
От всички страни на тази ситуация съм била и винаги резултата е бил трагичен, може би и за това имам такова отношение и нагласа към подобни ситуации.
Дори да си с него, и дори пиятелката ти да се прави пред теб, че се радва за вас - ярвай, това е единтвено лицемерие. И обратното - тя да е с него, не си мисли, че и ти няма да проявиш лицемерие.
Тия неща са за здрави хора със здрав разум! На днешно време трудно се намират половинки и почти никой не би поволил да му отмъкнат желания човек изпод носа, още по-малко това да бъде приятелка ти.
..
На същото мнение съмПървоначално написано от FlashMX
Даже мисля,че е добре да и кажеш истината, за да не се унижи като говори с него относно чувства си (според мен ще и по-зле ако разбере от него, отколкото от теб) Не мисля, че ще разсъждава по детски и ще ти се обиди, но ти я познаваш най-добре
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз така загубих най-добрата си приятелка преди година.![]()
Но според мен дори с това момче да имате хубава връзка и да си щастлива пак ти трябва приятелка.Не си заслужава да я загубиш.За това поговори с нея и решете двете какво да правите.Едната ще се жертва,но пак ще кажа запазете приятелството си!Няма по-важно от това.Спор от най-добри приятелки за момче е най-глупавото нещо !![]()
Ами знаеш ли какво... Седни, помисли и прецени какво искаш повече - да си с него или да си запазиш приятелката ? Защото за съжаление cherinka е права - от която и страна да застанеш краят винаги ще е трагичен. Трябва да направиш избор - или момчето, или приятелката. Аз лично бих те посъветвала ако с момичето сте наистина добри приятелки и знаеш, че винаги можеш да разчиташ на нея - избери я, защото момчета бол... Днес си с тоя, утре го зарязваш и тръгваш с друг - нали знаеш, че след мъж не се тича, защото следващия идва след 5 минути, а истинските приятели се намират много трудно... Така че ако смяташ, че тя ти е истинска приятелка я избери нея. Каквото и да решиш й го сподели - така ще си искрена спрямо нея и тя ще разбере, че наистина държиш на приятелството ви.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от myNameIsImmortal
как може тя да е щастлива когато е с него пък гледа нацупена приятелката си ...
има ги всякакви..Първоначално написано от nezavisim
повечето хора в тоя живот гледат себеси, а не другите, как те да са щастливи..![]()
Не трябва да е така, но е факт..
Абе вие нормални ли сте .. Приятелите над вси4ко !!! Няма смисъл заради някакво си мом4е/моми4е да заебаваш приятелите си !![]()
![]()
Бъди с него,ако искаш.Все пак ти първа си си го харесала......
НЕ го прави!Така се скарах с едно момиче.Сега я мразя и то доста.В деня, в който и казах харесвам го, иди да поговориш с него ЗА МЕН, тя отиде и като се върна се държаха за ръчичка![]()
говори с приятелката си,кажи й вс.,може би ще разбере и ще се отегли
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тя го харесва, ти го харесваш, по-добре поговори с нея и двете се отдръпнете от него. Така ще си бъдете приятелки и и двете ще сте направили жертвата и няма да има ощетени. Момчета на тоя свят колкото искаш.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не прочетох всички отговори, но според мен трябва да поговориш с приятелката си и да й кажеш какво чувстваш ти и че чувствата ти са споделени, защото дори и да се отдръпнеш, да излъжеш момчето,че не го харесваш и двамата ще страдате и все пак никой няма да излезе щастлив от ситуацията.
А е по-добре 2 от 3, отколкото нищо,нали?![]()
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
По-скоро по-добре нищо, отколкото 2ма от 3ма.Първоначално написано от Neverafter
Като ще се страда, ще страдат всички!
Значи според мен трябва да се замислиш дали тази твоя фр би направила този огромен компромис, който ти мислиш да направиш. Ако и тя е готова на такива компромиси за теб, ако ти е помагала и т.н., може би трябва и ти го направиш. И наистина мн зависи колко ти е фр ;р
Или тръгваш с него и прецакваш приятелката ти... или си оставате двамцата потайни и си трайкате... и в двата случая ще е тъпо... замисли се дали тази твоя приятелка би направила такова нещо за теб?!Трети вариант остави го момъка да реши...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3