.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на joannalof

Рекламите :S

Любопитно ми е за тези реклами за продукти за косата Говоря за Schwarzkopf и Shauma ... Там косите изглеждат толкова обемни,бляскави и силни Е ако сте пробвали някои от тяхните продукти, кажете доближават ли се рекламите до реалността Знам, че ги обработват и с други машинки, но все пак ... Има ли ефект? Струва ли си или са измами

Е със сигурност вършат някаква работа продуктите за коса ( не визирам марки , по принцип говоря ) Всичко си зависи от техниката.

За пример: аз не мога да се науча да слагам лак и това е. Все ми става на клечки, твърда е или нещо подобно. Не става и не става. Една приятелка така я прави, че направо не можеш да разбереш че има нещо в косата Толкова естествено й изглежда, пък като си помисля колко работи слага ....

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Шварцкопф за мен са най-лъжливата фирма, купих си един лак за коса на тази марка и после дъъълго време мина докато ми се махне пърхута, който ми направи.
    А колкото до рекламите - недей да им имаш особено доверие, всичко се идеализира в тях, нормално, все пак трябва да накараш купувача да отиде в магазина и да си го купи продукта.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не се доверявам на реклами.
    Те са чисто и просто казано бизнес-а не оригинален начин да бъде представен даден продукт.Всичко е еднотипно... и плюс това нереалистично.
    Естествено, че косата ти не може да изглежда така както в самата реклама, освен, ако не упреш до услугите на професионалист, естествено.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Е със сигурност вършат някаква работа продуктите за коса ( не визирам марки , по принцип говоря ) Всичко си зависи от техниката.

За пример: аз не мога да се науча да слагам лак и това е. Все ми става на клечки, твърда е или нещо подобно. Не става и не става. Една приятелка така я прави, че направо не можеш да разбереш че има нещо в косата Толкова естествено й изглежда, пък като си помисля колко работи слага ....
    лак се слага на 20 см и най-добре Тафт кашмир
    а иначе...моята коса каквото и да използвам няма ефекта от рекламите..
    само пресата ми й придава блясък
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Шварцкопф за мен са най-лъжливата фирма, купих си един лак за коса на тази марка и после дъъълго време мина докато ми се махне пърхута, който ми направи.
    А колкото до рекламите - недей да им имаш особено доверие, всичко се идеализира в тях, нормално, все пак трябва да накараш купувача да отиде в магазина и да си го купи продукта.
    ^^ не бе, това, което ти се появявя не е пърхут..и аз го имам..става като пръскаш отблизо иили някав друг гаф..
    но пърхут не е
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ^^ не бе, това, което ти се появявя не е пърхут..и аз го имам..става като пръскаш отблизо иили някав друг гаф..
    но пърхут не е
    Е каквото и да е от лака на Нивеа не ми се появява.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Не се доверявам на реклами.
    Те са чисто и просто казано бизнес-а не оригинален начин да бъде представен даден продукт.Всичко е еднотипно... и плюс това нереалистично.
    Естествено, че косата ти не може да изглежда така както в самата реклама, освен, ако не упреш до услугите на професионалист, естествено.

+1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    но пърхут не е
    Е каквото и да е от лака на Нивеа не ми се появява.
    на мен пък ми се появява
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

аз изобщо не им вярвам на тези реклами!!! пълна измама!!! Shaumaта съм си я взимала, ефтин шампоан, ама толква ужасна ми става коста... а за рекламите ги мажат с разни гелове и кристали, да блестят! тва е цялата работа....

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не вярвай много на рекламите,защото те целят да си купиш продукта и биха ни показали всичко ,за да си продадат артикула кой знае с какви програми ги оправят....

Град
    в света на приключенията ..

Re: Рекламите :S

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Любопитно ми е за тези реклами за продукти за косата Говоря за Schwarzkopf и Shauma ... Там косите изглеждат толкова обемни,бляскави и силни Е ако сте пробвали някои от тяхните продукти, кажете доближават ли се рекламите до реалността Знам, че ги обработват и с други машинки, но все пак ... Има ли ефект? Струва ли си или са измами
    рекламите заблуждават хората...това са измами ... не се връзвай

Не знам, на мен и двете ми действат добре. От Shauma с кокос обаче ме сърби много гадно главата. Имам едно мъничко шампоан и балсам в едно, не помня точно кое от двете беше, обаче ми прави косата мека и обемна.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от shell
    не вярвай много на рекламите,защото те целят да си купиш продукта и биха ни показали всичко ,за да си продадат артикула кой знае с какви програми ги оправят....

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    според мен марки които биват рекламирани търсят просто потребители.марки заради който си заслужава не се рекламират всеки ден.а е и най добре консултация със спрециалист(дерматолог,коз метик,фризйор)за да ти помогне в избиране на правилната козметика/шампоани за точно твоя вид коса/кожа.безразборни покупки (видяни от реклама)според мен са безмислени.ама и от опит глава боли(щото лафа от опит глава не боли не е верен-по горе момичето каза че имала пърхут от даден вид лак за коса)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си