- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рекламите :S
Любопитно ми е за тези реклами за продукти за косатаГоворя за Schwarzkopf и Shauma ... Там косите изглеждат толкова обемни,бляскави и силни
Е ако сте пробвали някои от тяхните продукти, кажете доближават ли се рекламите до реалността
Знам, че ги обработват и с други машинки, но все пак
... Има ли ефект? Струва ли си или са измами
![]()
Е със сигурност вършат някаква работа продуктите за коса ( не визирам марки , по принцип говоря ) Всичко си зависи от техниката.
За пример: аз не мога да се науча да слагам лак и това е. Все ми става на клечки, твърда е или нещо подобно. Не става и не става. Една приятелка така я прави, че направо не можеш да разбереш че има нещо в косатаТолкова естествено й изглежда, пък като си помисля колко работи слага ....
Шварцкопф за мен са най-лъжливата фирма, купих си един лак за коса на тази марка и после дъъълго време мина докато ми се махне пърхута, който ми направи.![]()
А колкото до рекламите - недей да им имаш особено доверие, всичко се идеализира в тях, нормално, все пак трябва да накараш купувача да отиде в магазина и да си го купи продукта.
Не се доверявам на реклами.
Те са чисто и просто казано бизнес-а не оригинален начин да бъде представен даден продукт.Всичко е еднотипно... и плюс това нереалистично.
Естествено, че косата ти не може да изглежда така както в самата реклама, освен, ако не упреш до услугите на професионалист, естествено.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
лак се слага на 20 см и най-добре Тафт кашмирПървоначално написано от kasidy
![]()
а иначе...моята коса каквото и да използвам няма ефекта от рекламите..
само пресата ми й придава блясък![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
^^ не бе, това, което ти се появявя не е пърхут..и аз го имам..става като пръскаш отблизо иили някав друг гаф..Първоначално написано от Undying
но пърхут не е
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Е каквото и да е от лака на Нивеа не ми се появява.Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Първоначално написано от Seducti0n
+1
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
на мен пък ми се появяваПървоначално написано от Undying
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз изобщо не им вярвам на тези реклами!!! пълна измама!!! Shaumaта съм си я взимала, ефтин шампоан, ама толква ужасна ми става коста... а за рекламите ги мажат с разни гелове и кристали, да блестят!тва е цялата работа....
![]()
не вярвай много на рекламите,защото те целят да си купиш продукта и биха ни показали всичко ,за да си продадат артикулакой знае с какви програми ги оправят....
рекламите заблуждават хората...това са измами ... не се връзвайПървоначално написано от joannalof
![]()
Не знам, на мен и двете ми действат добре. От Shauma с кокос обаче ме сърби много гадно главата. Имам едно мъничко шампоан и балсам в едно, не помня точно кое от двете беше, обаче ми прави косата мека и обемна.
Stay up all night with the stars *
според мен марки които биват рекламирани търсят просто потребители.марки заради който си заслужава не се рекламират всеки ден.а е и най добре консултация със спрециалист(дерматолог,коз метик,фризйор)за да ти помогне в избиране на правилната козметика/шампоани за точно твоя вид коса/кожа.безразборни покупки (видяни от реклама)според мен са безмислени.ама и от опит глава боли(щото лафа от опит глава не боли не е верен-по горе момичето каза че имала пърхут от даден вид лак за коса)