- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кур за червените боклуци
И за 2ра поредна година нещастията от Ливърпул отпадат от страхотния,невероятния,доб рия,смелия,уникалния,сладк я,храбрия, и Годния ЧЕЛСИИИИИИ
Айдее куррр за червенитеееее
Кур за цеца 2 за лузърпул.
честно не гледам футбол и не разбирам много,обаче гледах мача и ливърпул играха мноо по-добретия 2 гола накрая ми напълниха душицата напрао
през куро ми е. едни негри гонят една топка по добре от други негри.
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
я си го нафраскат челси в голямата дупка виж историята на Ливърпул па тогава ми говори тва е отбор които е писал и ще пише историята а челси 2 купи на Англия и 0 европеиски па после разбирали от футбол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You will never walk alone LIVERPOOL наи големите
Ахаа, можем да им предложим на Ливърпул да се прекръстят на ФК Стара слава, понеже в днешно време ич ги нямаПървоначално написано от BenzWorld
![]()
ПП. Напомни ми кога точно Ливърпул станаха последно шампиони на Англия, че не мога да се сетя![]()
Иначе САМО МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД![]()
Няма толко зле,иначе мача беше много добър,имаше много голове и така![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Заглавието обаче е трепач.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Кристо, защо ФК Стара Слава, като само преди 4 години направиха най-невероятния финал в историята ? Защо, като теглиха на man who 4ка на олд трафорд ? А и Интер не бяха ставали шампиони на Италия от много време до преди 3 години (служебно), а винаги са били голям отбор
Лесно е да си фен на най-добрия отбор в момента, където са всички комерсиални футболисти. Но ако се случи нещо и отбора се прати в първа лига или нещо такова, 2/3 от всичките дупедавци(не казвам,че ти си такъв, защото знам, че първо си от ЦСКА) в света, ще станат фенове на Барселона или Аресанал ...
Ливърпул бях без нито един комерсиален футболист, когато направиха чудото, а сега са само с Торес
Все пак успех на Митко и дано вдигне купата![]()
ми подкрепяш отбора в трудни моменти, което е хубавоПървоначално написано от Raybeez
![]()
аз и сега съм си фен на милан даже съм с фланелката в момента
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Аз пък все още съм фен на Лийдс![]()
Важно е да се отбележи следната тенденция : Челси спечелиха много фенове след 2-те поредни титли и хвърлените огромни суми пари за трансфери.Ливърпул започнаха лека-полека да печелят по-младите фенове след Истанбул.Юнайтед започват да печелят фенове заради хора като Роналдо и Бербатов,както и заради титлите и ШЛ.А АРСЕНАЛ,продължава да печели млади фенове без да печели титли и купи (поне през последните 4 години).Виждам по улиците и в училището много повече деца,малчугани с екипи на Арсенал.Виждал съм дори с екипи на Арсенал от новия сезон.Ходя си с шапката на Арсенал из двора на даскалото и някакви дребосъци ме пресрещат и ми викат : " САМО АРСЕНАЛ" .Това е истината.Отборът печели фенове с политиката си,играта си,а не с прехвалени звезди и купища пари.Все пак и Юнайтед печелят някой друг фен,покрай играта си,но те са малко.Повечето са стари кучета,тези на Ливърпул напълно обяснимо са най-възрастни,тези на Челси пък са дечковци повечето,другите не са много.
имам роднина, който е Chelseaaddicted от както се помня![]()
Е,аз знам фенове на Арсенал от ерата преди Венгер![]()
Софийски айде да не спорим за феновете на МАН ЮН..всеки е сложил роналдо за снимка..Имаме един в отбора преди го питахме кой ти е любимия футболист:
-Криситиано Роналдо,щото е много добър
Кой ти е любимия отбор?
-Манчестър и Португалия.щото Роналдо играе там..![]()
ps:Фен съм на милан още от 2001..преди ерата на Кака
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
трудно ще изкараш Джерард комерсиален ... а и аз не твърдя, че сме най-силният отбор, но сме може би най-постоянният отбор в ШЛ (като изключим слабата игра в групите миналата година).Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Просто Ливърпул играят с такъв дух и воля за победа, какъвто никой друг отбор не притежава и с футболисти, 2пъти по-евтини от тези на Манчестър, Милан, Реал, правят невероятни мачове и както каза Алекси Сокачев : Дори Ливърпул да падат с 3 гола, до края на мача да остават 15 минути, в мачът още нищо не е решено.
В момента повечето фенове на манчестър са станали такива, защото са шампиони в момента или пък заради кристияно аналдо и лошото е, че се опитват да му подражават (да си правят същата прическа, си сложат обица или пък като ритаме, при дузпа преди да се засилиш да се разкрачиш) ... Иначе и аз бях фен на юнайтед преди 10години
![]()
Е и ти си разбирач,щом футболистите са на Ливърпул са 2 пъти по-евтини от Юнайтед![]()
А бе кои са Челси?До преди няколко години нямаха финал в Шампионската Лига.Ливърпул поне за мен е най-добрият турнирен отбор!
Куррр за Лузърите бе...
Днеска и АрсеАНАЛА че усетат синия куррр![]()
абе кур за всички...червени.![]()
от цецка,до лузърпуул,арсеанал и мангалчестър...
BLUE IS THE COLOUR!
Ааа айде без "Мангалчестър" ако обичаш!![]()
даПървоначално написано от Golemkur
![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
---
Димитър Бербатов се появи на терена в първото 15-минутно продължение на двубоя, само за да опропасти по един изключително несериозен начин първата дузпа за Юнайтед.
![]()
![]()
![]()