.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Случайно да знаете...

Имам един проблем- днес директорът издаде заповед че днес в 4 часът трябва да сме в даскало за някакъв спортен полудем.Да обаче аз забравих и учителката ми по ФВС ме записала в тефтерчето че отсъствам и казала че директорът ще е бесен понеже и други хора ги нямало.Въпросът ми е-Случайно да знаете дали има някакви наказания и обществено полезен труд... или незнам
    ПС-5 клас съм
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ами всъщност наказания и обществено полезен труд до сега не съм чувала да има, освен да ти напишат някое друго отсъствие...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

мда след учебният ден е но цялото даскало трябваше да бъде там...
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
    мда след учебният ден е но цялото даскало трябваше да бъде там...
    мм.. глупости са тфа...и ние сме имали сумати спортни празници, ама никой нищо не ти казва, ако отсъстваш...да не ти пука xD
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Ако е мероприятие, провеждащо се след учебния ден, никой няма право да ти налага каквито и да било санкции.

най много да чистиш но едвали нещо друго най-вероятно ще е това.

Град
    Бургас
    Най-много отсъствие да имаш или да те занимава нещо , но неможе да те кара да правиш каквото и да е друго!
    ROODE OF THE CHAIN

Супер фен Аватара на diksi
    Само да не психясаш...Спокойно това е просто некъв спортен ден, забравен от бога... Аз ли си мисля или директорът ти е голява КраставицА?!! Don't worry be happy~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си