- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя .. ? сефте.
мисля че скоро ще дойде момента и искам да съм подготвен смисал чел съм много ама не разбрах 2 - 3 неща : Ако с приятелката ми го правим за първи как точно да я възбудя точно ? 2.Какво трябжа да направа преди да почна да си го вкарвам бавно и нежно смисал неможе веднага да почна и да я еб*мерси предварително ако на някои темата му звучи тъпа да не пише коментари ..
![]()
![]()
TeeNProbleM Ftwna 14 s1m :/
ние кво ? да ти дадем "наръчник на е*ача"? ... баси лапешките истории ... се едно всички тука сме чели из форуми как стават нещата ... Ебаси въпроса "как да я възбудя" пфф малко езици тук там , ако те е гнус ходи си играй в пясъчника и така ...
Ами ако тя много те обича доста лесно ще я възбудишпоцелувай я малко, после по вратлето, вкарай пръстчетата си в действие и така.. ще видиш как ще ти дойде от вътре какво да правиш, а ако много закъсаш -питай я
все пак ти е гадже нали
а и щом мислиш да го правиш с нея значи комуникацията ви трябва да е на 6 ... (или поне 5 )
Айде успех
![]()
Много нежност - особено ако ви е за първи път. То ние не знаем какво й харесва най-много (вероятно и тя не знае), тъй че пробвай каквото се сетиш и ще разбереш, кое я кара да полудее от възбуда. Не бъдете сковани като дървета, насладете се един на друг. Рецепта няма, така че импровизирайИ бъди нежен!
Такива неща няма кой да ти ги обясни, трябва сам да ги научиш с времето.![]()
When you dream anything can happen.
Ем първо трябва да я пред разположиш добре и след това целувки милъвки и всичко стане.
Споко всичко ще се стане добре не му мисли много![]()
![]()
![]()
Определено съм съгласен. Всяко нещо с времето си. Не можеш да си "Супер Марио" от първият пътПървоначално написано от Ecstasy
![]()
ROODE OF THE CHAIN
Лижи я.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Аз ти предлагам да не го правиш , това , че задаваш въпроси подсказва , че си сексуално необразован и неподготвен.
Envoi moi ! ;]
ме 2Първоначално написано от Ar7aN
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Купи си презервативи другото от самосебе си идва..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
"TeeNProbleM Ftw Smile na 14 s1m :/"
Има ли смисъл да коментирате ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-