.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Re: Tок в тялото (без допир до ел.уреди или вълна) - batkodo

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ОПЛ=ОбщоПрактикуващЛекар=С емеенЛекар=ФамиленЛекар=Ли ченЛекар.

ЕМГ=Електромиография. метод на изследване показващ функционалното състояние на комплекса нерв-мускул. безвредно е. когато се прави с контактен електрод - той се лепи в/у мускула и регистрира пасивно измененията в него на стимулация и в покой. с иглен електрод (бодва се игличка като косъм в мускула) се подават стимулационни сигнали, финият отговор на които се записва и диагностицира работата на нервният елемент по хода на целият изследван нерв от точка до точка.

"ПРеди година имах възплаен лицев нерв,който ми доведе артроза артритис (май така се пишеше,не помня) на двете челюстни стави и не мога да си отварям устата на моменти.Та възможно ли е да е нещо свързано?" - ДА, вероятно е свързано!
    бил си на 16 тогава.
    трябвало е да изровят мотивирана причина!!!

поне за Лаймска болест, ухапване от кърлежи изследваха ли те?
    Благодаря много.
    Еми не,никаква кръв не ми взимаха.До колкото знам се предава чрез кърлежи,не ме хапал кърлеж никога.Но пък може и да е,но пък да не съм го забелязал.Направиха ми единствено панорамна и на цялата глава снимка и ми обясняха,че минискуса на 2-те страни изкачал от мястото си и от там устата ми запецва и не можех/мога да я отварям.Ходих и на физиотерапии 2 седмици,но пък нямаше ефек,пих и хапчета (Милгама и другото го забравих),също нямаше.Само ме "успокоиха" като ми казаха,че вече станало хронично и ако съм искал да ми го оправили ли,така и не разбрах,трябвало да ми боде ставите с ижнекция...как па не и т.н.
    И искам да попитам,мога ли да си свършва всичко това без родител,щото по принцип нашите,когато не се отнася за тях,са на прицнипа "ще ти мине,почни да се движиш и пазиш още много повече" и вече ми са втрънсли?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Братле ти почваш да изграждаш свръхсили ся се научи да ги използваш

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    ..ток по тялотооооо усещам пак при мисълта за тебеееееееееееее

ихааа може да имаш някви способности , уший си костюм и ходи да електризираш The Bad Guys

шегата настрана ся: за първи път чувам такова нещо
    Бях пияна, когато си написах ника.

ток в тялото

Случайно попаднах този форум и мисля, че трябва да споделя малко опит; от продължителното седене пред компютър, в кола и т.н. се получават едни ошипявания или удебелявания на гръбначните прешлени; удрянето на т.н. ток защото наистина усещането е такова се дължи на притискането на нерв от мустул или някой шип; не зная до колко и как се лекува, но аз намазвам вечер мястото с гел с конски кестен, който загрява и леко масажирам за да се отпуснат мускулите; иначе най-добре е да плувате и то по възможност в топъл басеин колкото се може по-често.
    Последните години грипните щамове са много гадни, защото поразяват именно нервната система, както някой спомена възпален нерв. Има едно много добро мазило което се казва ПЕЙН БАЛМ, на индийската марка Румалая - продава се в аптеките без рецепта и се прилага външно, защото вс. медикаменти за възпалени нерви ти съсипват стомаха.
    Дано съм помогнала.

Пиши ми на лични
    явно си токопроводим.
    Аз дълго време бях така.
    Нмевролог не може да ти помогне.По принцип това е едно от боестните състояния на децата индиго.Но все пак . Пий повече вода сутрин,Най-добре изворна .Природата и дърветата отнемат електричеството

Приятелю ,ако наистина имаш ток в тялото това ми е много познато. На мен ми отне 7 год за да се справя с това.Ако искаш помош ми пиши на лични

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си