Цитирай Първоначално написано от batkodoki
Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
Искам да попитам нещо.Значи от 1 месец и половина получавам,как да го обясня,изведнъж докато си стоя все едно ме ужилва много силно пчела на гърба,не ведънж съм карал хората да ми видят лопатката дали има някакво насекомо,пъпка или рана,няма,всичко е чисто на 100%.Така през няколко дни става,същото когато те удари ток едно дразнещо и дълбоко болезнено.А днеска докато си карах колело се появи същото на основата на пениса ми изведнъж ,после на гърба ми и накрая на левият крак,така по 2х на всяко в рамките на 10 на минути,от което едва не паднах от колелото,просто все едно много силен ток ме удря.
На някой да му се е случвало,къде да се обърна (личната ми е на 500 км от тук)...мамка му ето пак сега,отново на лопатката,винаги на 1 и също място,какво да направя.
Озни ден вуйчо ми случайно ме пипна за ръката и го удари ток и подскочи,после каза че като си сложил ръката след това усещал напрежение и нещо като бръждене по ръката ми,на баба ми се случи същото.

Ако може батко доки даде някакъв съвет,не знам...
17 момче.
здр

трябва да те види много добър НЕВРОЛОГ с много голям клиничен опит!

описаното индикира проблем в нервно-мускулното предаване и може да бъде симптом на различни неща: от безобидни и преходни до крайно сериозни, но винаги налага повишено внимание и търсене на основна причнина, която да го обясни мотивирано!

на първо време настоявай ОПЛ да направи стандартните общи + задължително изследване на кръвните електролити: калий, магнезий, натрий, калций, хлор, фосфат, бикарбонат. с тях при невролог. ако са ОК той ще пусне други. по метода на пресяването трябва да се стигне до причина! не забравяй да споделиш с невролога за вратна скованост и изтръпване на крайник.

ако ти сложат диагнозата "нищо ти няма", а тези
"неща" продължат: търси второ, трето, пето мнение и настоявай за ЕМГ но с иглен електрод в мускул където най-често се появяват тези "изпразвания".

до тогава: без кафе, алкохол, тютюн и всеки вид стимулатори!

на 17 е крайно рядко вероятно да е нещо много сериозно и дълбоко се надявам да е само някакво преходно нарушение!
Благодаря ти искренно.Само да те попитам ЕМГ и ОПЛ - какво ще речат?
ПРеди година имах възплаен лицев нерв,който ми доведе артроза артритис (май така се пишеше,не помня) на двете челюстни стави и не мога да си отварям устата на моменти.Та възможно ли е да е нещо свързано?
Явно ще го направя когато си се прибера във Варна,че тука,на първото и послдното ми ходене,получих "нищо ти няма на ръката" и ходих 2 седмици със счупена ръка и никой не ми вярваше.

Стимуланти не пия,освен кола,но пък ще я спра.