- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- синтетична коса - къде?
търся такова
http://www.doctoredlocks.com/catalog...n-Jumbo-Braid/
и как се нарича тая кирия на български?
от Варна съм
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Виждала съм да се продава нещо подобно в магазини за...фиби, ластички, шнолички, дрънкулки. Права коса, мисля че са 5 лентички с ширина около 10 см с по 2 фиби. В прозрачна опаковка. Цената е около 50-55лв.
Аз съм от малък град и тук има....така че сигурно и във Варна има все някъде. Поразходи се и дано намериш![]()
мисълта ми е, че това което търся не е естествена коса а някакъв вид влакна...Първоначално написано от Maimunche_f
цената не е повече от 5лв на метър според американските сайтове
ти космяс'i
RHCP
Във Варна в мола има магазин за шнолки, ластичета, ... там има и изкуствени опашки (къдрави, прави, руси, черни, ... абе всякакви)
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
ми не знам![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
аз си бях взела изкуствена.Около 50 см. дълга и широка около 10 см,бяха 2 пар4ета с клипси.За 7 лв в магазин за аксесоари
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
виж, отговора ти не е никак по тематаПървоначално написано от t1n4e7o
не знам правиш ли разлика между РОКЛЯ (която има 10000 разновидности) и "КОСА" от определена материя която би трябвало да си има стандартна цена
ти космяс'i
RHCP
във Варна под Операта кадето е градинката долу има един магазин на такива не6та казва се ангел и там има не са скъпи и има разнообразие
мерси ще проверя след даскало утреПървоначално написано от rusova
ти космяс'i
RHCP
у магазино
кат е у магазино щи дам пари да ми купиш пък после ще си платя куриераПървоначално написано от Darkkiss
ходих и до това "Ангел", предлагаха ми един кичур коса за 10 лв... аз 200 лв трябва да дам за да постигна целите си
шибана работа явно няма доставчици на тази простотия у България и тва си е
ти космяс'i
RHCP
еми да то се пак без пара не става
то хуу пари ама те ми предлагат някфи изкуствени косиПървоначално написано от rusova
а това на дали ще работи...
ти космяс'i
RHCP