- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чекия с пъпеш
Ч*кия с пъпеш
Сигурно доста си се сгорещил и ще искаш да поохладиш малко страстите. Има страхотен начин за това. Само трябва да внимаваш и голям кеф те чака. За тази малка забава ще ти трябва един пъпеш , не много голям, но и да не е съвсем малък. Сложи го да се изстуди в хладилника. Не го дръж много време, не трябва да е леден. Готов ли си с пъпеша? Ще ти трябва и един нож, гледай да не е с много широко острие. Избери подходящо място върху кората на пъпеша и изрежи кръгъл отвор.Внимавай с размерите му, трябва да е съвсем мъничко по-широк от калибъра на "оръдието" ти.Вкарай ножа вътре през дупката и мушни с него няколко пъти, трябва да пробиеш месестата част и да достигнеш до онази кашообразната със семчиците. Хвърляй ножа, сладурче и се хващай за работа! Лъсни го, намачкай го, приложи му любимата си техника и го надърви възможно най-бързо! Готов ли си? Браво, жребецо! Ако искаш, може да си сложиш презерватив, ако искаш давай направо. Хвани изстудения пъпеш с две ръце и набутай надървеното си парче в отвора. Бавничко, постепенно. Страхотно усещане, нали! Тясната, хладна хватка бавничко пълзи по стволати, докато стигне до кожените топки . Лекичко размърдай пъпеша с ръце. Усещаш ли с главичката малките хлъзгави семчици? Дръж ръцете неподвижни, движи се от кръста надолу. Издърпай назад, извади го почти целия. Отново го вкарай целия, Браво, миличък! Харесва ли ти жвакащия звук? . Сега направи друг трик- извади го половината и започни да ръгаш с по-бързи и къси движения. Всичко стана на каша, нали! Семчиците възбуждащо се пързалят по чепа ти. Давай сега- две дълбоки, мощни движения и две по-къси! Хайде сега, давай с лекички, въртеливи движения на таза! Закови пъпеша с последно яко движение, хубаво да изжвака! Празни се вътре! Супер е, нали? Горещата ти семенна течност се смесва с хладната каша, която се е получила в пъпеша. Продължи докато се празниш лекичко да си го движиш напред-назад! Изцеди ли го добре?
![]()
![]()
![]()
Бихте ли направили такова нещо?Ако има такива дето са пробвали с пъпеш или някакав друг плод да кажат?![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Веднъж изплющях една череша,беше незабравимо![]()
![]()
Неможе ли да сте си нормални ?
+++1Първоначално написано от Crystaline
Следва някое момиче да напише наръчник: "Как да получим максимално удоволствие от краставицата". Чакаме следващата тема![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Чесно казано и аз бих пробвал, но лятото сега няма откаде да взема пъпеш.![]()
май майПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Нищо не е истинско,
нищо не е истинско,дори и сега
и аз не съм истински,
аз съм просто твоята празна мечта ..
Giddy
Първоначално написано от Zodiac
И момче да бях пак не бих![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз пък бих пробвал! Даже веднъж като бях по-малък се опитах да си го събера в отвора на една дамаджана, ама не се събра...
You know so much about nothing at all!
Ами, и без това съм доста странен и различен от другите. Между другото, има един приятел, който таман щял да пробва дупката на плюшеният си мечок и сестра му (с 2 години по-голяма от него) влязла в стаята :Д
You know so much about nothing at all!
и после баба ти да вземе да я изяде![]()
Не ама един мой фр. като бяхме по-малки беше набарал неква бутилка от вино и ми разправяше,че се празнел вътре и си я криел данему я вземат,било му мн яко,от налягането на въздуха или нещо такова разправяше.Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
П.С.Така и неможа да я напълни.![]()
![]()
![]()
![]()
Мнооого са смях тряа го напрая после ще дам на някой да го изпий![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
РЕАЛ ГАВРаАа!Първоначално написано от eXpl0d3
Веднаж компанията се бехме празнили в един презерватив и после викаме на 1 дете тва е балон и оня го наду и ние му викаме дай дай тея са от големите и кат гръмна целия се уля в сперма...тва беше на 1 екскурзия и добре че после нени намериха там неговите...
тфа ми звучи се едно някой разказва , ка е ебал някоя . само , че разликата е в думата . вместо путка е използвал пъпештози човек , който го е написал е бил с ебаси голямото въображение
![]()
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
бааааааахтисякви изроди имало
![]()
Първоначално написано от Giddy
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6to p1k ne ? moje i da vi haresa ... P1k i ot opit glava ne boli![]()
Представям си...Как се пръска пъпеша и цялата стая става в пъпеш ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..