Искам да ви попотам вие колко време го правите.
Защото ние с моя приятел го правим по 5 мин максимум,много рядко по-дълго и това ми се струва късо.
Вашето е'''е колко време е???
Твоят приятел задоволява ли те?
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
еми неПървоначално написано от &ILoveU2
Говорила ли си с него за това? Може и да се направи нещо. От колко време сте заедно? Имаш ли чувства към него и той към теб?
струва ти се късо![]()
Боже горката направо наистина правилния жъпрос е дали те задоволява?
а добре според теб нормално ли е 5 минути????
еми да и на двамата ни са много силниПървоначално написано от &ILoveU2
и сме говори ли затова,че е кратко и уж щяхме да го правим по двапати но на него не му стигат силите за повече
Много рядко да го правим по два пъти или да е по-дълъг първия пат
неПървоначално написано от Byboleche
Я направо ми прати скайп на лично ако искаш щото така ще ми е по-лесноПървоначално написано от pisentseto
омг, що за момче е това ...![]()
![]()
вие на колко сте ?
![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Недей така да реагираш защото един ден и ти може да си така. И без това на момичето и е гадно.Първоначално написано от FuckLove
емии то това не е нормално, явно има проблем това момче, защото се случва да свършиш бързо зависи от доста неща, но всеки път за 5мин. и да неможе да повтори ... незнам![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Rofl4e
Еми да не е. Ама не знам за какво става дума. Може и на него да не му пука дали и е хубаво и 5 минути да са му достатъчни, а после да не му се занимава. Може пък и от скоро да прави секс и да няма самоконтрол. Може да има проблеми с простатата милиони работи са.Първоначално написано от FuckLove
даи си твоя аз щете намеряПървоначално написано от &ILoveU2
A ти на колко си 4е като гледам снимката ти давам 10Първоначално написано от FuckLove
![]()
![]()
:P :P :P :P
![]()
![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
20 минути максимум.
различно ако не сме го провили седмица за около 5-10 ми н,но после ест ,че има и втъри дубали там чеве около 30-40 мин
мисля ,че след като свърше един път може да го направите още веднъж така той ще задържи повече време
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
На 19 съм и невиждам това какво общо има с темата ?Първоначално написано от DArpege
:P
![]()
а вие на по колко години сте ?