- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Удължения
Искам да попитам ако някой може да ми отговори на няколко въпроса за удълженията на косата
Какво е вашето мнение за удължената коса?
Треса или кичури?
Цени?
По какво се познава дали е качествена косата?
Как точно се слага?
Поддръжка?
Някаква друга информация?
Аз искам някъде 50-60-70см. ии мисля, че биха ми трябвали 3 до 5 двойни реда![]()
Мерси предварително![]()
като гледам колко и каква искаш, приготви си 1000 лева + поне 200 (поне!) лева на всеки 3 месеца за поддръжка.
Good girl gone bad
Аз не съм много запозната,но наистина трябва супер добре да я поддържаш.Една моя приятелка за трети път си купува нова коса за 8 месеца и става като метла нацъфтяла и изгоряла от преса и маша....уж я поддържа,И аз по едно време се бях запалила,но разбрах че няма никакъв смисъл,ако питаш мене по добре за тези пари си купи качествени и добри продукти за ръстеж и заздравяване ка косъма,но това си е мое мнение ти решаваш.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Aз искам повече за гъстота от колкото за дължина.. :СПървоначално написано от sweet_bubka
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202Първоначално написано от InnchetO
По-добре с комплекси,отколкото грозенПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Треса или кичури? Треса , 4 реда (Вече са 2 )
Цени? 250 първоначално + 100 за допълнителна коса + 30-50 лв подръжка на всеки 2 месеца (при мен пада по-бързо)
По какво се познава дали е качествена косата? Поръчваш я от салона,а не я купуваш от магазин,там са фалшиви.
Как точно се слага? Слага ти я фризьор,с клечи и едни малки пластмасички.
Поддръжка? Кристали за коса,повече маски,защото тази коса няма как да се подхранва,гребен с широки зъби и четка от естествен косъм.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Това може да го кажеш,ако ходиш без никакъв грим,с необръснати крака,нескубани вежди и тн..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Офф и тука почнахте , момичето каза , че я иска за гъстота може да и е тънка косата или рядка какво толкова ,, Навсякъде се бъркате бе мамка му ,,ако искате си слагайте коси някой да не ви е карал , който както си иска ще се прави и квото си иска това ще си слага ,, Има момичета от моето училище с удължени коси и са много готинки и не че си личи , ами просто се подразбира ,че няма как да имат толкова дълги и хубави коси освен ако не са удължени .. Кви копмлекси ?? Въпрос на вкус и мен не ми харесват металите и емотата , ама не им казвам не си слагайте черен молив , баси ..
,,
П.С - По темичката ти, както казах в друга тема иди в няколко фризьорски студия и питай за по - гъста коса там ще ти предложат ,, Един съвет от мене не им казвай колко пари си готова да платиш , че могат всичко да ти вземат ,,
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от RAWRRR
За естествена красота имах предвид, е естествено си се поддържаш, но не се гримираш и с по 2 пръста ФДТ, токчета, на които не можеш да ходиш даже, и някви голеееееми големи топирани коси и очите ти не се виждат от грим.. Това исках да кажа, защото напоследък все повече момичета се загрозяват така...
А защо мислиш, че аз съм така?Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
аз имам коса и съм доволна обаче моята е с фиби.когато си лягам си я махам и после пак си я слагам.поддръжката не е кой знае какво.едно балсамче и малко кристали а и не се мие толкова често колкото твоята.вече 3 пъти съм си вземала и съм доволна обаче аз си я вземам за 160лв.имам една позната която продава и съм много доволна от тази коса.и тъй както казах че косата ми е с фиби аз не ходя на поддръжка защото си я слагам и си я махам когато си поискам и не е нужно да ходя да ми я повдигат.
Топирани си се пише с "о".Първоначално написано от InnchetO
Иначе наистина си е въпрос на избор. Във всяка тема ли трябва да се изходите по въпроса колко наклепани и комплексирани момичета има.
И аз абсолютно не съм против удължените коси, напротив.
Има хора с редки коси, с къси, които трудно им растат или просто има скорошен повод, за който иска дълга коса...примерно.
Аз съм естествено хубава,но не разбрах как това изключва и възможността ми да нося удължена коса или да слагам токчета?Първоначално написано от t1n4e7o
Висока съм 176,но ги нося,не за да стана по-висока и стройна,а защото примерно ми харесват..
Удължената коса може да стои много хубаво и дори да не я забележиш.Аз към това се стремя. Подчертаване на хубостта .. също както с гримовете в умерени количества..
Ми аз имам на треса купих я на много добра цена 130 лв. готова за носене....познава се когатоя видиш още ...моята е с едни щипки и топирам моята коса пръскам лак и закрепвам за да не ми пада....подръжка аз не я слагам мн мн че наще не ми дават но с кристали за коса но не всички стават и специална четка.....ми мисля че е това само гледай да не ти пробутат ако си взимаш азиатска и да не е такава която те са боядисали защото ще си промени цвета ....успех надявам се да съм била полезнаПървоначално написано от InnchetO
Мислех, че RAWRRR е естествено момиче, дори и не толкова хубаво, а то какво се оказа![]()
Аз преди 2 години се бях подстригала до раменете и ужасно много исках дълга коса, но така и не си я удължих. Сега си се радвам на естествената ми, която е далеч по-хубава и най-важното си е моя.
Според мен тези удължения са голяма глупост.
Някой беше казал, че естественото е най-хубаво. Да си естествен не означава да не ходиш на кола маска, да не си оформяш веждите, да не се гримираш. Означава да си имаш своя си коса, свои си гърди, свои мигли, устни и така нататък. И да, естественото е по-красиво от всякакви операции и такива изгъзици с косата.