Цитирай Първоначално написано от Bimmer
Аз не съм европеец, аз съм БЪЛГАРИН. Също прочетох, че първоначално термина "европа" се е отнасял за Балканския полуостров, но нито го вярвам, нито съм сигурен.

И германците с тяхната текуща икономика (мисля, че са в рецесия), знаеш ли как ще ни помогнат? Само страна с големи залежи на природни ресурси (Россия) би подала ръка на някого в случай на нужда... Германците са същата вода като останалите от ес (не съм неграмотен, просто пиша с главни букви, само това, което зачитам...)

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
Цитирай Първоначално написано от Bimmer
Ами те нашите идиоти, постоянно лижат г*за на янките и на "европейците", че не вярвам руснаците да ни приемат отново, за което съжелявам... И РОССИЯ е много по-силен партньор във всяко едно отношение от "европейските" държави... За жалост, обаче, както казах в един друг пост, никой никого не пита...
Руснаците винаги ще ни приемат отново. Защото те знаят, че народа ни е свестен, за разлика от управниците.
Ами и аз се надявам, но след "антируските" протести (колко глупави хора има на Земята...), когато Путин дойде в София, малко трудно...
E има и глупави хора. Но руснаците са умни, те знаят, че повечето хора ги обичат.