- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анална броеница
Като се къпя и си мия дупето отвътре с пръст и понякога се заигравам,кво толкова ..Първоначално написано от plmn
![]()
Първоначално написано от JuBaCcA
нещо бегаш в левата лента ми се види мен
-- -- --
мога да ти кажа, че няма такава опасност ахахахахаПървоначално написано от Sebastianek
Пе'ераси
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
suchustvam ti...Първоначално написано от mimka_1987
![]()
Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....
Нем
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
[quote="plmn"]кфоо??? Изкате да кажете, че масторбирате като си баркате у газа?????Първоначално написано от JuBaCcA
![]()
![]()
![]()
и сте хетеросексуални? Да бе...аз че сам гей не го прая и го намирам за гнусно....ужс
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
[quote="dimi93"]Abe hora mnogo me kefite, seriozno! I trimata!Първоначално написано от plmn
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
[quote="dimi93"]Аз не мастурбирам,ами само се заигравам с ануса.Има разлика.Първоначално написано от plmn
![]()
ебати_хората
Варете ебете, ко се барате по анусите ................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сори, аз съм нов. Не само във форума. Как се ползва това?![]()
И за всяко топче дето ти натикат у задника казваш молитва ли?![]()
Говнааааааааааа