- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пръцкане!
Оле преди малко правих секс с гаджето ми. И след това от вагината ми се чу едно шумно пръцкане!!! Ужас. Дали си е помислил, че не е било от вагината ми, а от.... аааа Мн се притесних, момчета вие как бихте реагирали!!! Той се е отвратил от мен, убедена съм!!!
Ebati qkoto ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не е смешно!!! РЕве ми се!!!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щях да се изсмея и да му обясня откъде е дошъл шума.
И да го нахокам, че ме е напълнил с въздух.
Споко, бе, ако има поне елементарна сексуална култура, не се е отвратил от теб![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Голяма работа ....![]()
Hah mi revi de .... nqkoi da te spira ??!?!?Първоначално написано от the_doll
отде знаеш че е отвратен..питай го![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Quasar
da ne misli6 4e mu e haresalo ?!??!?
ха-ха-ха...кфо ти пука^^
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Abe na nikoj ot vas li ne mu se e slu4valo?
Мога да те уверя, че това нещо се случва на повечето двойки. Просто вагината ти е била пълна с въздух и при излизането на члена му се е чуло.... "пръцкане"- както ти казваш. Предполагам момчето много добре знае какво е станало. Не се тревожи излишно.
Спокойно! Случва се - при самите движения във вагината ти навлиза въздух и понякога я напуская малко по-шумно. Едва ли си го отвратила...![]()
аз съм момче, с гаджето ми това се случва отвреме на време - споко, ако знае твоя откаде и защо е така - изобщо няма да му пукаПървоначално написано от the_doll
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Ne im obrushtai vnimanie na tiq koito se smeqt vyv foruma tuka...shtom se smeqt zna4i ne znaqt za kakvo stava duma a i qvno i skoro nqma da razberat..ta po temata...sig sum 4e na po4ti vsqka redovno praktikuvashta dvoika se e slu4valo tova.Kakto ti obqsniha po gore tova stava pri izlizane na vuzduha ot vaginata ti.A ako se chustvash neudobno i imash nujda da mu obqsnish togava davai..nqma ot kakvo da se pritesnqvash.
Щом не е замирисало начи всичко е ОК![]()
![]()
![]()
Абе и от гъзъ да се е чуло. Едва ли ще се отвратил случват се такива работи. Споко нема от кво да се притесняваш![]()
Счупихте ми главата с тая тема, честно!![]()
![]()
![]()
абе колко такива теми ще пишета бе...има търсачка...писна ми да чета едни и същи теми в тоя форум!!!![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Кой те кара да ги четеш? =D>Първоначално написано от rubi
Ако чепа му е голям и вагината и добре го оплътнява, нормално е, даже е научно-доказано![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
при нас се е случвало, но гаджето ми е достатъчно умно да знае от какво се получава и не си мисли друготоAbe na nikoj ot vas li ne mu se e slu4valo?
SMILE FOR ME NOW
Това не е пръцкане, защото не идва от задния двор (по-деликатно казано). При определени пози (например кучешката) във вагината попада въздух, който рано или късно трябва да излезне от там. И затова се получава този звук. За да ти се присмее едно момче (или даже уплаши), това означава, че няма много опит в секса.
Ако толкова те притеснява, можеш да пробваш упражненията на Кегел. Дори да не премахнат звука, определено ще помогнат.
споко мили4ка на мен колко пати ми се е слъ4вало...пак гледам не се е отвратил до сяПървоначално написано от the_doll
споко
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
+1 не вярвам да е толкоз задръстен че да незнае кво ставаПървоначално написано от DeepEnoughForYou
![]()
=D>
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/